Pıhtılaşma ne var canım sende..bende de var ondan soruyorum..serkan hoca mi verdi sana iğne yi...Pıhtılaşma nin hangi faktör olduğunu söylersen sevinirim :)) ben kaç tane doktora gittim iğnem kesildi 3.aydan beri kanamam geldi gerek yok başlama bir daha dendi..bir de tüp bebek bu bebeğim..hic kaybetmek istemiyorum..istanbulda oldu tüp bebeğim..Bir dusugum vardi canim 8.haftada kalp atisi durmustu. Sonra genetide baktirdik turner sendromu cikmisti birde bende düşük duzeyde pihtilasma. Onlem amacli igne kullandim hamilelikte 0.2 lik. Ama dusugun nedeni pihtilasma değildi.
İzmir alsancak'ta perinotolog sermet sağola gitmiştim ayrıntılı ultrason için ege ünv profösörü, onu tavsiye edebilirim, pelin mi isminiz :)Yapıldı canım pıhtılaşma çıkmadı yapılanlarda, acak pıhtılaşmanın 600 -700 çeşidi varmış ve hepsini test edemiyorlarmış dolayısıyla şu an ben pıhtılaşma iğnesi ve aspirin kullanıyorum.bu sefer herşey daha yolunda ancak doktorumu netlrştiremiyorum bir türlü, msnisa turgutludan gidip geleceğim izmire ama kime?
canım bende mthr c677t heterozigot, paı 4g-5g heterozigot, faktör xııı v34l heterozigot mutasyon var. coraspn kullanıyordum serkan beye gitmeye başlayınca iğne verdi bana coraspni bıraktırıp. tabi bunu bazı değerlerime bakarak yaptı. sende pıhtılaşma ne var canım? perinatolgamı gidiyorsun?Pıhtılaşma ne var canım sende..bende de var ondan soruyorum..serkan hoca mi verdi sana iğne yi...Pıhtılaşma nin hangi faktör olduğunu söylersen sevinirim :)) ben kaç tane doktora gittim iğnem kesildi 3.aydan beri kanamam geldi gerek yok başlama bir daha dendi..bir de tüp bebek bu bebeğim..hic kaybetmek istemiyorum..istanbulda oldu tüp bebeğim..
Ben de 677 heterozigot um..evet perinatolog â gidiyorum..sabahattin altınyurt 9 eylül de hoca..ayrıca buca tip â da gidiyorum..canım bende mthr c677t heterozigot, paı 4g-5g heterozigot, faktör xııı v34l heterozigot mutasyon var. coraspn kullanıyordum serkan beye gitmeye başlayınca iğne verdi bana coraspni bıraktırıp. tabi bunu bazı değerlerime bakarak yaptı. sende pıhtılaşma ne var canım? perinatolgamı gidiyorsun?
Reşat hoca ne kadar aliyor egepol ne kadar alıyor canım..Çok aşırı mi fark var..odaların büyüklüğü küçüklüğünü çok düşünme zaten topu topu 1 gece kalınıyor..benim eltim egepol de ameliyat olmuştu..gece ziyarete gitmiştik..koridorlardan insan taşıyordu...doğumlar vardı..bir gurultu bir kıyamet..gecenin o saatinde ben de obur odada bebegimle yatıyor olsam çok rahatsız olurdum...orasida tam bir doğum hastanesi gibi artik..özel muayenesi olan doktorlar egepolde doğum yaptırıyor..benim doktorumda orda yaptıracak..muhtemelen zamanlı olursa gündüz olur...ben zaten ilk gece o kadar kişi yanimda kaldım istemem..Reşat hocanın gecede gelmesi güzelmiş..ben ondan randevu alayim dedim 1 ay sonraya verdiler..gidemeyecegim ona maalesef...Selam arkadaslar
Ben de her iki hastaneye birden gidiyorum.
Birisi Egepolde Bulent Turgut Ay
Digeri de Çınarlida Resat Bozoklar..
35. Haftama geldim ama halen nerede dogum yapacagima karar veremedim.
Egepolun artılari: Dr. Bulent Beyden asiri derecede memnunum, evime daha yakin,fiyati daha uygun, odalari daha genis,
Egepolun eksileri: Birden suyum gelir hastaneye gitmek zorunda.kalirsam eger kendi doktorum yoksa musait olan baska bir dr yaptiracak dogumumu, personel cok asiri ilgisiz (doktorumu ve hemsireleri tenzih ederim) Sikayetvar.com adresinde egepolle ilgili bir cok olumsuz elestri var.Ayrica diger bir eksisi de sadece kadin dogum uzerine calisan bir dal hastanesi olmamasi, birsey oldugu zaman kendi dr.ma ulasamiyor olmam. Ozel telf. yok bende dr.un. ve bir de tabiki asiri yogun ve kalabalik olmasi...( randevuma her zaman saatinde giremiyorum)
Cinarlinin artilari: Sadece kadin dogum uzerine calisan bir dal hastanesi olmasi, Doktoruma ( Dr. Resat Bozoklar) ne zaman istersem 7/24 ulasabiliyor olmam, aniden dogumum baslarsa saat kac olursa olsun dogumuma kendi dr.mun girecek olmasi.
Cinarlinin eksileri: evime daha uzak, maddi olarak dogum ucreti daha pahali, dogum odalarinin daha kucuk olmasi ( egepolde genis.odalar var rahat)
Yani kafam karma karisik...
Bana bi fikir verin arkadaslar..
Reşat hoca ne kadar aliyor egepol ne kadar alıyor canım..Çok aşırı mi fark var..odaların büyüklüğü küçüklüğünü çok düşünme zaten topu topu 1 gece kalınıyor..benim eltim egepol de ameliyat olmuştu..gece ziyarete gitmiştik..koridorlardan insan taşıyordu...doğumlar vardı..bir gurultu bir kıyamet..gecenin o saatinde ben de obur odada bebegimle yatıyor olsam çok rahatsız olurdum...orasida tam bir doğum hastanesi gibi artik..özel muayenesi olan doktorlar egepolde doğum yaptırıyor..benim doktorumda orda yaptıracak..muhtemelen zamanlı olursa gündüz olur...ben zaten ilk gece o kadar kişi yanimda kaldım istemem..Reşat hocanın gecede gelmesi güzelmiş..ben ondan randevu alayim dedim 1 ay sonraya verdiler..gidemeyecegim ona maalesef...
Egepolde ki doktorun beni cagırabilirsin gece demiyor mu...ben sana diyeyim gene fiyat uygun canım..tınaztepe de doğumlar 3000 olmuş geçen ay..Resat Bey 1500 tl dogum+200 tl isitme , 200 tl gorme testi aliyor.
Egepol 1450 tl ( icinde foto cekimi, isitme ve gorme testleri, dogum sonrasi ilk muayenelerimiz dahil)
Karar veremiyorum zira canim.
Egepolde ki doktorun beni cagırabilirsin gece demiyor mu...ben sana diyeyim gene fiyat uygun canım..tınaztepe de doğumlar 3000 olmuş geçen ay..
Ben de tahliller için gidiyorum yakin diye..gitmişken orda ultrason â giriyorum..Esim in mükellefinin esi doğurdu yazık 3bin den ikiz doğum 6bin vermiş yazık günah yaaEgepoldeki dr.um asiri yogun ve asiri sevilen bir dr. .haftada 4 gun falan geliyor egepole. O yuzDen egepolun calisma sistemi oyle degismiyor.
Tinaztepeyi asla dusunmedim. 500 tl de olsa gitmezdim orya. Arkadasim orda calisiyor. Kebdi bile dogumunu orda yapmadi.egepolde yapti.
Ben de tahliller için gidiyorum yakin diye..gitmişken orda ultrason â giriyorum..Esim in mükellefinin esi doğurdu yazık 3bin den ikiz doğum 6bin vermiş yazık günah yaa
Düşünsene 1750x2 diye düşünürken 3000x2 alıyorlar..söylemeleri lazim yazık günah..bari yeni yolda zam yap..hic insanin aklına gelir mi arada bu kadar zam..kaçar hastalar...Ne farki varmiski o kadar para yazik gunah
Düşünsene 1750x2 diye düşünürken 3000x2 alıyorlar..söylemeleri lazim yazık günah..bari yeni yolda zam yap..hic insanin aklına gelir mi arada bu kadar zam..kaçar hastalar...
Çocukları sağ olsun da yeter demiş..35 haftalık ikiz oldu 2800 e 3200 du galiba kiloları..kuvezede bir kaç saat koyup çıkarmışlar..Ordan da bir kaç saat kuvez parası geçirmişler...hastaneden taburcu olduktan sonra evde sarılık olmuş biri..para kalmayınca adam bu sefer devlet hastanesine götürmüş çocukları..orda kuveze yatması gerekiyor denmiş..kuveze almışlar..Ben olsam direkt dava acarim
Çocukları sağ olsun da yeter demiş..35 haftalık ikiz oldu 2800 e 3200 du galiba kiloları..kuvezede bir kaç saat koyup çıkarmışlar..Ordan da bir kaç saat kuvez parası geçirmişler...hastaneden taburcu olduktan sonra evde sarılık olmuş biri..para kalmayınca adam bu sefer devlet hastanesine götürmüş çocukları..orda kuveze yatması gerekiyor denmiş..kuveze almışlar..
Fiyat farkı var yaa canım..çıkarmışlar iste..özel hastane cikarcak birşey buluyor..Canim adamin sigortasi yokmuymus ki acaba. Devlet karsiliyor kuvez parasini
Fiyat farkı var yaa canım..çıkarmışlar iste..özel hastane cikarcak birşey buluyor..
İyi olmuş canım..o kadar çok istemisin ki allah senin yolunu açmış bak..hem içinde soru işareti kalmamış olur...sevindim karar vermene..ne demişler en kotu karar kararsızlıktan iyidir...Ben sanirim egepolde olacagim. Cinarliyada gidiyorum ama bugun cinarlida kntrolum vardi sinir etti ben dr.um
Sancim ciksinmiis suyum gelsinmis o zaman acilen gitcekmisim doguma. Ulan dedim icimden zaten bu bebekler ikiz... masaAllah kilolari da iyi. Sen 37de alalim dese falan anlicam. Yeni dogan yogun bakim unitesi egepolunku kadar iyi olmadigindan risk almak istemiyor o yuzden oyle diyor geralde diye dusundum ve bugun nwt kararimi verdim canim. Egepolde yapacagi dogumumu Allah nasip ederse. Zaten ordaki dr.umdan daha memnunum. Ilgisi alakasi falan daha guzel. Haftada 1 alio beni muyenelere artik ikkz oldugu icin. Bu dr hala 3 haftada 1 falan aliyordu son zamanlarima olmasi a ragmen.
İyi olmuş canım..o kadar çok istemisin ki allah senin yolunu açmış bak..hem içinde soru işareti kalmamış olur...sevindim karar vermene..ne demişler en kotu karar kararsızlıktan iyidir...
Üşütmüş olabilirsin canım..artik doğumun yaklaştığının habercisi akıntı yogunlasmasi..kan gelse veya kahverengi leke o zaman kirk derim..hastane yakin size olmadı acilden bir doktorla görüş istersen için rahat etmediyse...Evet. Bende oyle dusuniyorum. Dedim zaten Rabbim benim icin neresi hayirlisiysa beni o yana cevir. Demek hayirlisi buymus.
Az once idrara kalktim ve yaptiktan sonra bir parca akinti geldi ama parca gibiydi korktum. Bebegiminhareketleir de normal..kalktim baktim ne kan ne lekelenme birsey de yok akıntımiydi acaba o parca gibi hissettigim? Gunler geciyor ve ben iyiden iyiye ttirsiyorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?