- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
yok yaptı canım şuan bi sıkıntı yok 10 mm geçtikten sonra içini görebiliyorlarmış anladığım ama bana beklediğimizden küçük diyince ben zaten gerisini duyamadım ...Enndiselenme cnm ya belki erken gitmissindir diye kucuktu. Doktor aydinlatmadi mi? Ayy su doktorlarin da su aciklama yapmayan, gizemli halleri beni benden aliyo
Tamam cnm bi kac gun daha sabret erkenden gitttigfin icin olabilir. Panik yapmaaa kuzucuguu sev bol bolyok yaptı canım şuan bi sıkıntı yok 10 mm geçtikten sonra içini görebiliyorlarmış anladığım ama bana beklediğimizden küçük diyince ben zaten gerisini duyamadım ...
Canim bunyeyle alakali olabilir benim annemde de erken baslamis ablamda oyleydi yani ben kendimi biliyorum cok degisik bir sey Allah her isteyene nasip etsinAa canim ogurmeler icin cok erken fegil mi :) benim de hastalik gunumde midem bulaniyodu ama gecti son gunlerde.
Halidecim endise etme bebisleri uzme :) benim eltimde hamile o hic kusmadi midesi bile bulanmadi herkesin farkli ates basmasi bendede var yanaklarim kirmizi kan degerimiz yukseliyor ya ondan galibaBende de bazen dedigin gibi usume oluyor canim.kat kat giyiyorum.bazen de ter ter ter... Bulanti bas donmesi bisiy yok.yarin bi goreydim.oyyyy bugun gecmez artik
Aman canm cok dikkat et c vitamini al meyve ye insallah ilerlemez bol su icDunden beri cok hasttayim bennn :-( hapsurmalarimin ardi arkasi kesilmiyo
Canin kac gunluk bebegin ben 5+1de gitmistim 6.kusur mm yaziyordu verdigi resimde ve uygun haftasina demisti kagitta mm kac yaziyor bence canini sikmayok yaptı canım şuan bi sıkıntı yok 10 mm geçtikten sonra içini görebiliyorlarmış anladığım ama bana beklediğimizden küçük diyince ben zaten gerisini duyamadım ...
Ya benim kaygi duzeyim cok dusuk. Strese hic gelemiyorum. Hemen panikleyip stres oluyorum.ondan bu hallerim hep. Allahim hayirlisi ile yarina bi cikaydik :) sabahtan aksama dersim var.okula gitsem bi degisiklik olcak da rahatliycam.iki gun evde olmak yaramadi bana :)Halidecim endise etme bebisleri uzme :) benim eltimde hamile o hic kusmadi midesi bile bulanmadi herkesin farkli ates basmasi bendede var yanaklarim kirmizi kan degerimiz yukseliyor ya ondan galiba
:) rahat ol canm adaşım Allahin izniyle hersey yolunda insallah kizlar benim adimda halide buarada :)Ya benim kaygi duzeyim cok dusuk. Strese hic gelemiyorum. Hemen panikleyip stres oluyorum.ondan bu hallerim hep. Allahim hayirlisi ile yarina bi cikaydik :) sabahtan aksama dersim var.okula gitsem bi degisiklik olcak da rahatliycam.iki gun evde olmak yaramadi bana :)
Canm doktorlar cok patavatsiz oluyorlar dan dan soyluyorlar sen icini ferah tut bebis Gayet iyidir insallah sen gordun masallah darisi bizeyok yaptı canım şuan bi sıkıntı yok 10 mm geçtikten sonra içini görebiliyorlarmış anladığım ama bana beklediğimizden küçük diyince ben zaten gerisini duyamadım ...
Amin canim insallah ne guzelhaberler aliyoruz maşallah maşallah Allahim şükurler olsunn...benim de güzel haberlerim var:) çok şükür rabbime bizde keseyi gördük, 5+2 günlük dedi, kendi doktorum değil ama 28 şubatta ankaraya kendi doktoruma gidicez, Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
canım benim de 5+4 4 kusur mm dedi.Ben dr hesaplatmayı unuttum tam olarak kaç günlük diye biraz kesemiz küçük diyinceCanin kac gunluk bebegin ben 5+1de gitmistim 6.kusur mm yaziyordu verdigi resimde ve uygun haftasina demisti kagitta mm kac yaziyor bence canini sikma
Canim kafana takma sonucta tedavili bebek bunlar biraz gec gelisebiir ama aksi olmadikca bebegin buyuyor rahat ol bizde normalden iki gun geri ciktik 7+3de doktor 7+1 dedi ama rahatlatti da insallah bizimkilrde normal duzeye gelecek ilk haftalarda beklenenden az sapmasi sorun olmaz hala tedavierimiz devam ediyor igne ilac ama inaniyorum guclu bebeklermiz rabbm ol desin yetrki kucagimiza alcaz insallahcanım benim de 5+4 4 kusur mm dedi.Ben dr hesaplatmayı unuttum tam olarak kaç günlük diye biraz kesemiz küçük diyince
İnsallah canm inşallah hayirli olsun..kizlar sonunda bende buraya gelmeyi basardim dun test yaptirdim 73 du insallah yarin katlarda sayi bende keseyi beklemeye baslarim
Amin canım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.İçimi rahatlattın saolsaın :)Canim kafana takma sonucta tedavili bebek bunlar biraz gec gelisebiir ama aksi olmadikca bebegin buyuyor rahat ol bizde normalden iki gun geri ciktik 7+3de doktor 7+1 dedi ama rahatlatti da insallah bizimkilrde normal duzeye gelecek ilk haftalarda beklenenden az sapmasi sorun olmaz hala tedavierimiz devam ediyor igne ilac ama inaniyorum guclu bebeklermiz rabbm ol desin yetrki kucagimiza alcaz insallah
arkadaşlar bizde 6+2 olmuşuz.bir tanesinin kalp sesini duydu çok şükür doktor.ama diğerinin duyamadı.haftası küçük diye duyulmamıştır diye düşünüyorum.dua edin onuda duyalım
Hoş geldin canım hadi inşallah kat kat katlansın değerin ...kizlar sonunda bende buraya gelmeyi basardim dun test yaptirdim 73 du insallah yarin katlarda sayi bende keseyi beklemeye baslarim
Gözünaydın canım..ayrıntıları çok kafana takma.bol bol su ic.keseye çok faydası oluyormuşgittim canım biraz önce geldim .Keseyi gördük şükür (bu arada tek kese canım )ama biraz minik dedi bende biraz endişelendim işte haftaya pazartesi tekrar bakalım dedi ....Kesenin boyutu hakkında bilgin varmı canım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?