- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Canım gözünaydınbenim de güzel haberlerim var:) çok şükür rabbime bizde keseyi gördük, 5+2 günlük dedi, kendi doktorum değil ama 28 şubatta ankaraya kendi doktoruma gidicez, Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Inşallah onun da en kısa zamanda o güzel sesini duyarsin canım..kese boyutu olarak senin de birtanesi biraz ufak mı canım? Benim biri daha ufak diğerine görearkadaşlar bizde 6+2 olmuşuz.bir tanesinin kalp sesini duydu çok şükür doktor.ama diğerinin duyamadı.haftası küçük diye duyulmamıştır diye düşünüyorum.dua edin onuda duyalım
Çok teşekkür ederim canım.Takmamaya çalışıyorum pazartesiyi bekliyorum.Ne zormuş ya sürekli bi sonraki kontrolü beklemek.Günde zaten 2-2,5 lt su içmeye özen gösteriyorum normaldede.Ama bu hamilelikten dolayı sanırım ekstra lavabo ihtiyacı duyuyorum.Gözünaydın canım..ayrıntıları çok kafana takma.bol bol su ic.keseye çok faydası oluyormuş
Kan testini öğrendiğim gün Dr bidaha içme dedi. .Kizlar estrofemine kadar zaman kullandiniz hamileler kullanamaz yaxiyor uzerinde
Maşallah canım,gôzün aydınbenim de güzel haberlerim var:) çok şükür rabbime bizde keseyi gördük, 5+2 günlük dedi, kendi doktorum değil ama 28 şubatta ankaraya kendi doktoruma gidicez, Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Âmin inş.Aynı gibi duruyordu iki kesede arkadaşım.Inşallah onun da en kısa zamanda o güzel sesini duyarsin canım..kese boyutu olarak senin de birtanesi biraz ufak mı canım? Benim biri daha ufak diğerine göre
Nasıl ya.ben ilk üç ay kullanacakmışım.şaşırdımKizlar estrofemine kadar zaman kullandiniz hamileler kullanamaz yaxiyor uzerinde
Canım şu an ben doktoruma mesaj attım bırakalım dedi. Keseyi gördük ama kişiden kişiye değişiyor.Nasıl ya.ben ilk üç ay kullanacakmışım.şaşırdım
10 gün sonra gördük biz.10. Gün değerin 151
13. Gün değerin 450 artış iyi şükür keseyi görenler keseyi sonuçtan kaç gün sonra görmeye gittiniz
Hmm kafam çok karıştı.Canım şu an ben doktoruma mesaj attım bırakalım dedi. Keseyi gördük ama kişiden kişiye değişiyor.
Benim sonucu öğrenmeden önce günde 6 ydı.sonucu öğrendik 3e düştü.fitilde günde iki.Ya benimde kafam karisti ben sonucu ogrenince gunde 4 de cikardi fitilide 4 de cikardi bende kararsiz kaldim yaaa
Canım netten baktım.7. Haftaya kadar kullananlar var kalp atışına kadar ama ben çok takılınca mesaj attım. Doktor bey estrofem konusunda çekincelerim var dedim. Keseyi dün gördük ya daha bırakalım dedi. Bilmiyorum. Bırakma dese tabiko devam edecektim. Kendi başıma bırakmazdım.Ya benimde kafam karisti ben sonucu ogrenince gunde 4 de cikardi fitilide 4 de cikardi bende kararsiz kaldim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?