2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

arkadaşlar bizde 6+2 olmuşuz.bir tanesinin kalp sesini duydu çok şükür doktor.ama diğerinin duyamadı.haftası küçük diye duyulmamıştır diye düşünüyorum.dua edin onuda duyalım
Inşallah onun da en kısa zamanda o güzel sesini duyarsin canım..kese boyutu olarak senin de birtanesi biraz ufak mı canım? Benim biri daha ufak diğerine göre

Gözünaydın canım..ayrıntıları çok kafana takma.bol bol su ic.keseye çok faydası oluyormuş
Çok teşekkür ederim canım.Takmamaya çalışıyorum pazartesiyi bekliyorum.Ne zormuş ya sürekli bi sonraki kontrolü beklemek.Günde zaten 2-2,5 lt su içmeye özen gösteriyorum normaldede.Ama bu hamilelikten dolayı sanırım ekstra lavabo ihtiyacı duyuyorum.

Kızlar çok kafam karıştı benim ya. Doktorum net şunu kullan bunu bırak demedi. Ilaçlara aynen devam dedi. Tek tek de sorunca rahatsız oluyorum.ne bileyim.ya...

Ya benimde kafam karisti ben sonucu ogrenince gunde 4 de cikardi fitilide 4 de cikardi bende kararsiz kaldim yaaa
Canım netten baktım.7. Haftaya kadar kullananlar var kalp atışına kadar ama ben çok takılınca mesaj attım. Doktor bey estrofem konusunda çekincelerim var dedim. Keseyi dün gördük ya daha bırakalım dedi. Bilmiyorum. Bırakma dese tabiko devam edecektim. Kendi başıma bırakmazdım.

Kizlar ya mesaj attım kimse yardımcı olmadı bana. Yeni konuyu nasil acıyoruz forumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…