2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

:) benim de randevum ogleden sonra 4te :) hakkimizda hayirlisi olur insallah. Uykusuzluk bende de vardi . Dilimiz ne kadar hyirlisi dese de gonul yine de panik icinde :)
Sağol tatlım seninde hayırlı olsun :) bende 26 ocakta transfer olmuştum..senin randevun kaçta hemen yaz buraya benim ogleden sonra iki bucukta
bu gece kaç saat uyuyabilirim bilmiyorum heyecandan

Inşallah canım..bende toplam üç kez kan vermiştim 7.9.11. günler doktorum daha gerek yok demişti daha vermedim ama merakda ediyorum çok değer kaç oldu diye :) aminnn inşallah rabbim bizi sevindirdigi gibi tüm bekleyenleride sevindirsin inşallah

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin.

hoşgeldin,hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir değer,Allah kucağına almayı nasip etsin

Allah kucagina almayi nasip etsin canm Hayirli olsun aramiza hoşgeldin

Merhaba kızlar doktorumu aradım. Estrofemi sordum. Kalp sesinden sonra bırakıyoruz dedi. içim rahatladı. Artık içmicem.

Kızlar ne zor bir süreçmiş. Önce pozitifi al, sonra keseyi gör, şimdi de kalp atışını bekle. Kullandığımız ilaçlar bebeğe yan etki yapar mı? Bir sorun var mı? Hep bir şüphe, hep bir tedirginlik. Allah'ım inşallah bize güzel haberler almayı nasip eder. Bir kez daha diyorum biz çok güçlü kadınlarız.

Haklısın canım..bir de hiç bir hamilelik belirtisi yasamadigim için acaba hala benimle mi..düşse anlarmiydim gibi garip garip sorularla mücadele ediyorum..ben de ayın 28 i gelse de biraz da olsa merakımı gidersem

evet yaaa hep bir bekleyiş içindeyiz, bana doktorum 12.gün kan tahlili yaptırdığımda estrofemi bıraktırmıştı, şuan sadece decavit isimli multivitamin ve progestan kullanıyorum

Haklısın canım..bir de hiç bir hamilelik belirtisi yasamadigim için acaba hala benimle mi..düşse anlarmiydim gibi garip garip sorularla mücadele ediyorum..ben de ayın 28 i gelse de biraz da olsa merakımı gidersem
Ah canım benim ben de aynı. Ne bulantı var ne ağrı sızı. Ben de iki hafta sonrasını iple çekiyorum kalp atışını duymak için. Allahım hepimizin yardımcısi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…