- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Sağol tatlım seninde hayırlı olsun :) bende 26 ocakta transfer olmuştum..senin randevun kaçta hemen yaz buraya benim ogleden sonra iki bucukta
bu gece kaç saat uyuyabilirim bilmiyorum heyecandan
Inşallah canım..bende toplam üç kez kan vermiştim 7.9.11. günler doktorum daha gerek yok demişti daha vermedim ama merakda ediyorum çok değer kaç oldu diye :) aminnn inşallah rabbim bizi sevindirdigi gibi tüm bekleyenleride sevindirsin inşallahA canim yarin guzel haberlerle gel insallah :) çok guzel gider hersey insallah benimde subat 2 transfer oldu siz benden 1 hafta ondesiniz bende cok sabirsizlaniyorum bugun 16.gunum 637 bir an once bende keseyi gormek icin sabirsizlaniyorum guzel duygular Rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin..
seninkide geçmiş canım :) sen nerde yaptırmıştin:) benim de randevum ogleden sonra 4te :) hakkimizda hayirlisi olur insallah. Uykusuzluk bende de vardi . Dilimiz ne kadar hyirlisi dese de gonul yine de panik icinde :)
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin.merhabalar, ben de aranıza geldim. Transferim 5 Şubat pazartesi beta hcg değerimiz pozitif çıktı (819). Ankara'da yaşıyorum.Yarın doktoruma gidiyorum, ilaçlar ve diğer işlemler için. Hepimiz için güzel bir süreç hayırlısıyla doğum olur inşallah.
Aminn, hepimize inşallah...Gözün aydın canım. Allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin.
hoşgeldin,hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir değer,Allah kucağına almayı nasip etsinmerhabalar, ben de aranıza geldim. Transferim 5 Şubat pazartesi beta hcg değerimiz pozitif çıktı (819). Ankara'da yaşıyorum.Yarın doktoruma gidiyorum, ilaçlar ve diğer işlemler için. Hepimiz için güzel bir süreç hayırlısıyla doğum olur inşallah.
Allah kucagina almayi nasip etsin canm Hayirli olsun aramiza hoşgeldinmerhabalar, ben de aranıza geldim. Transferim 5 Şubat pazartesi beta hcg değerimiz pozitif çıktı (819). Ankara'da yaşıyorum.Yarın doktoruma gidiyorum, ilaçlar ve diğer
işlemler için. Hepimiz için güzel bir süreç hayırlısıyla doğum olur inşallah.
inşallah, çok teşekkür ederim.hoşgeldin,hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir değer,Allah kucağına almayı nasip etsin
hoşbulduk, teşekkür ederim, hep beraber inşallahAllah kucagina almayi nasip etsin canm Hayirli olsun aramiza hoşgeldin
Kızlar ne zor bir süreçmiş. Önce pozitifi al, sonra keseyi gör, şimdi de kalp atışını bekle. Kullandığımız ilaçlar bebeğe yan etki yapar mı? Bir sorun var mı? Hep bir şüphe, hep bir tedirginlik. Allah'ım inşallah bize güzel haberler almayı nasip eder. Bir kez daha diyorum biz çok güçlü kadınlarız.
Kızlar ne zor bir süreçmiş. Önce pozitifi al, sonra keseyi
gör, şimdi de kalp atışını bekle. Kullandığımız ilaçlar bebeğe yan etki yapar mı? Bir sorun var mı? Hep bir şüphe, hep bir tedirginlik. Allah'ım inşallah bize güzel haberler almayı nasip eder. Bir kez daha diyorum biz çok güçlü kadınlarız.[/QUOTE
Amin canım..
Allahin izniyle güçluyuz dogru diyorsun canm ya bende bir ilac iciyom prednol diye acaba diyom bir zarari olurmu ama oyle olsa doktorlar niye devam ettirsin diyorum ken kendime zor sürec sabır gerek daima 8 ay gecermi diyorum:) ama zaman su gibi Allah insallah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin miniklerimize kavusalim...
Haklısın canım..bir de hiç bir hamilelik belirtisi yasamadigim için acaba hala benimle mi..düşse anlarmiydim gibi garip garip sorularla mücadele ediyorum..ben de ayın 28 i gelse de biraz da olsa merakımı gidersemKızlar ne zor bir süreçmiş. Önce pozitifi al, sonra keseyi gör, şimdi de kalp atışını bekle. Kullandığımız ilaçlar bebeğe yan etki yapar mı? Bir sorun var mı? Hep bir şüphe, hep bir tedirginlik. Allah'ım inşallah bize güzel haberler almayı nasip eder. Bir kez daha diyorum biz çok güçlü kadınlarız.
Ah canım benim ben de aynı. Ne bulantı var ne ağrı sızı. Ben de iki hafta sonrasını iple çekiyorum kalp atışını duymak için. Allahım hepimizin yardımcısi olsun.Haklısın canım..bir de hiç bir hamilelik belirtisi yasamadigim için acaba hala benimle mi..düşse anlarmiydim gibi garip garip sorularla mücadele ediyorum..ben de ayın 28 i gelse de biraz da olsa merakımı gidersem
canım bişey soracağım, decavit dışında folik falan alıyo musun? bana doktorum decavit folikte içeriyor almana gerek yok demiştiben de akşamları biraz bulantı oluyo,decaviti içerken kusacak gibi oluyorum
Bana da dun transfer yapildi 28 subati bekliyorum inş sizlerinki gibi pozitif cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?