- 27 Ocak 2015
- 151
- 147
- 53
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Bilmiyorum tatlımKizlar ya mesaj attım kimse yardımcı olmadı bana. Yeni konuyu nasil acıyoruz forumda?
Bende bilmiyorum canım o yüzden yazamadımBilmiyorum tatlım
eCok sevindim canim buyuk ihyimalle kalp atislarini duyarsin guzel haberlerini beklouoruzSelam canlar...yarın ilk kontrolumuz var netten 5.gün embriyosu olarak hesapladigimda tam 6+0 oluyorum..heyecan korku sevinç içinde bekliyorum yarını bebisimi gorebilecekmiyim diye..kalp atışı yedinci haftadan sonramı duyuluyor kızlar
Selam canlar...yarın ilk kontrolumuz var netten 5.gün embriyosu olarak hesapladigimda tam 6+0 oluyorum..heyecan korku sevinç içinde bekliyorum yarını bebisimi gorebilecekmiyim diye..kalp atışı yedinci haftadan sonramı duyuluyor kızlar
Canım şu an ben doktoruma mesaj attım bırakalım dedi. Keseyi gördük ama kişiden kişiye değişiyor.
Canim kalp atisu duyulunca biraktiriyorlar ben dun biraktim normal gebelere zararli bizim etken ilacimiz icin rahat olsun doktorun biraktirir kalp sesini duyuncaCanım şu an ben doktoruma mesaj attım bırakalım dedi. Keseyi gördük ama kişiden kişiye değişiyor.
Sağol canım inşallah kalp atışı yedinci haftadan sonra duyuluyor diyorlar o yüzden kendimi ona odaklamamaya çalışıyorum :) herşey yolunda gitsinde onuda duyarız inşallahCok s
eCok sevindim canim buyuk ihyimalle kalp atislarini duyarsin guzel haberlerini beklouoruz
Sağol tatlım seninde hayırlı olsun :) bende 26 ocakta transfer olmuştum..senin randevun kaçta hemen yaz buraya benim ogleden sonra iki bucuktaCanim hayirli olsun ilk kontrolun :) benim 28 ocakta transfwrim yapildi.5.gun embriyosu. Yarin benim de ilk kontrolum var . Ben de 5+5 im :):):):)
bu estrofem rahim duvarını kalınlastirmak için değilmi ? ben hiç kullanmamistim o yüzden bilmiyorum canım sen doktorun ne derse onu kullanacaksin tabikiCanım netten baktım.7. Haftaya kadar kullananlar var kalp atışına kadar ama ben çok takılınca mesaj attım. Doktor bey estrofem konusunda çekincelerim var dedim. Keseyi dün gördük ya daha bırakalım dedi. Bilmiyorum. Bırakma dese tabiko devam edecektim. Kendi başıma bırakmazdım.
Adetin 20.gunu baslamistim adet olduktan sonra biraktirdilar ama transferden sonra da icenler oluyormus galiba rahmi ince olanlar yani ben oyle biliyorumKizlar estrofemine kadar zaman kullandiniz hamileler kullanamaz yaxiyor uzerinde
A canim yarin guzel haberlerle gel insallah :) çok guzel gider hersey insallah benimde subat 2 transfer oldu siz benden 1 hafta ondesiniz bende cok sabirsizlaniyorum bugun 16.gunum 637 bir an once bende keseyi gormek icin sabirsizlaniyorum guzel duygular Rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin..Sağol tatlım seninde hayırlı olsun :) bende 26 ocakta transfer olmuştum..senin randevun kaçta hemen yaz buraya benim ogleden sonra iki bucukta
bu gece kaç saat uyuyabilirim bilmiyorum heyecandan
Canım 5000in üstünde karından görünüyir. Benim betahcg 3800ken görünmedi karından. Yani nette hep 1500lerde görünür diyor telaş etmeyin. Ne çok okuyup ne çok telaşlanıyoruz. Ben susamımı üzmeme kararı aldım. Stres yok :)A canim yarin guzel haberlerle gel insallah :) çok guzel gider hersey insallahbenimde subat 2 transfer oldu siz benden 1 hafta ondesiniz bende cok sabirsizlaniyorum bugun 16.gunum 637 bir an once bende keseyi gek istiyorum Rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin..
Canım 5000in üstünde karından görünüyir. Benim betahcg 3800ken görünmedi karından. Yani nette hep 1500lerde görünür diyor telaş etmeyin. Ne çok okuyup ne çok telaşlanıyoruz. Ben susamımı üzmeme kararı aldım. Stres yok :)
inşallah canim Amin..Dün keseyi gördüğümüzde doktor eşimi de çağırdı ona da gösterdi,kese icinde minik bir gri nokta:) cok heyecan verici,Allahim inş devamı da güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?