- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Kizlar cok sagolun cok tesekkur ederim :) Insallah kalp atislarini duymak da nasip olur. Mevlam buyuk insallah nasip eder kuzularin seslerini de duymayi. Dogum tarihi ultrason kagidinda yaziyor melegimgelsin arkadasim :) Rabbim heveslerimizi kursagimizda birakmasin insallah. Tamamina erdirip yavrularimizi kucaklarimiza almayi nasip eder insallahhh aaamiiiiinnnnn :)
Halidecim gözünaydin Çok sevindim Allah pıtırcıklarımızı kucağımıza almayida nasip etsin inşallahKizlar cok sagolun cok tesekkur ederim :) Insallah kalp atislarini duymak da nasip olur. Mevlam buyuk insallah nasip eder kuzularin seslerini de duymayi. Dogum tarihi ultrason kagidinda yaziyor melegimgelsin arkadasim :) Rabbim heveslerimizi kursagimizda birakmasin insallah. Tamamina erdirip yavrularimizi kucaklarimiza almayi nasip eder insallahhh aaamiiiiinnnnn :)
Benim dun tiksinmem oldu yüregim kalklti ögurdum 4 -5 kere ama bulanti gibi degildi bugunde oyle oldu herkesin farkli tabi ama benim kuzenim hic kusmadan oglunu dunyaya getirdiBu arada bulantıları başlayan var mı kızlar? Benim hiç bulantım falan yok. Olmaması güzel tabiki ama ne bileyim insan hissetmek istiyor biraz da sanırım :)
Evet :) Olmaması çok iyi ama işte ne bileyim. Her şeyi dert ediyoruz aslında. Öyle sabırsızım ki... Geçen eşime 9 ay çok uzun bir süre değil mi demişim :)Benim dun tiksinmem oldu yüregim kalklti ögurdum 4 -5 kere ama bulanti gibi degildi bugunde oyle oldu herkesin farkli tabi ama benim kuzenim hic kusmadan oglunu dunyaya getirdiinsan azcik olsun istiyor ama tadinda :) tabiki sanki kusmayinca hamile degilmiyim acaba hissine kapiliyosun :)
Evet :) Olmaması çok iyi ama işte ne bileyim. Her şeyi dert ediyoruz aslında. Öyle sabırsızım ki... Geçen eşime 9 ay çok uzun bir süre değil mi demişim :)
Iki gün midem eksidi acı acı bogazima geldi..Bu sabah bulantı hissettim kahvaltidan önce ama kendime inanamadim hadiii canım felan dedim sonra kahvaltıda yumurta attım bi parça ağzıma evirdim çevirdim midem kalktı yutamadim çıkardımBu arada bulantıları başlayan var mı kızlar? Benim hiç bulantım falan yok. Olmaması güzel tabiki ama ne bileyim insan hissetmek istiyor biraz da sanırım :)
Ayy insallah cok uzun surmez canm yoksa evde yemek yapamican :)Iki gün midem eksidi acı acı bogazima geldi..Bu sabah bulantı hissettim kahvaltidan önce ama kendime inanamadim hadiii canım felan dedim sonra kahvaltıda yumurta attım bi parça ağzıma evirdim çevirdim midem kalktı yutamadim çıkardımyemek yaparken soğan kokusu bana kına kokusu gibi geldi ( beni kına kokusu normalde tutar ) inanamadim kokluyorum kokluyorum kına kokuyor tiksindim resmen ilk defa bugün böyle oldum kızlar
bilmiyorum canım inşallah çok ileri boyuta gitmez...teyzeme anlattimda neyden normalde tiksiniyosan sana herşey o kokar diyor onada öyle olmuş :) inanmazsin ama namaz kılarken secdeye egildim seccadeden bile kına kokusu aldım ıyyyy ( allah günah yazmasin mübarek kına ama çok tiksiniyorum o kokudan )Ayy insallah cok uzun surmez canm yoksa evde yemek yapamican :)
bilmiyorum canım inşallah çok ileri boyuta gitmez...teyzeme anlattimda neyden normalde tiksiniyosan sana herşey o kokar diyor onada öyle olmuş :) inanmazsin ama namaz kılarken secdeye egildim seccadeden bile kına kokusu aldım ıyyyy ( allah günah yazmasin mübarek kına ama çok tiksiniyorum o kokudan )
yarın hayırlısıyla bir gorebilseydim bebisimi içim rahatliycak hamile olduguma hâlâ inanamiyorum[/
QUOTE]
Teyzenin dedigi gibi sevmedigin icin oyle olur :) insallah uzun surmez tatlim ya zor yoksa.
Artk inan Allahin izniyle minicik pıtırcıklarımız var :) Yarın insallah guzel haberlerle gel dualarimiz seninle..
Canım benim de 49 ile başlamıştı. Düsüktü. Keseyi gördük, kalp atışını bekliyoruz. Hiç kafana takma inşallah sağlıkla görürsün keseyi de.Merhaba kızlar .. Benim de 27 ocak ta transferim oldu (3.gün transferi) .. 12.gün bhcg 25,22- 14. gün 64,55 - 20. gün ise 332,64 çıktı .. 26 şubatta keseyi görmeye gidicez. değerlerim biraz düşük ilerliyor ama Allah ın izniyle keseyi görüp rahatlıcaz inşallah. Allah sağlık ve hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba kızlar .. Benim de 27 ocak ta transferim oldu (3.gün transferi) .. 12.gün bhcg 25,22- 14. gün 64,55 - 20. gün ise 332,64 çıktı .. 26 şubatta keseyi görmeye gidicez. değerlerim biraz düşük ilerliyor ama Allah ın izniyle keseyi görüp rahatlıcaz inşallah. Allah sağlık ve hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun,en önemlisi rahat olmak,Rabbim ol derse hiçbir şey engel olmuyor,inşallah kese de göreceksin,kalp atışı da duyacaksınMerhaba kızlar .. Benim de 27 ocak ta transferim oldu (3.gün transferi) .. 12.gün bhcg 25,22- 14. gün 64,55 - 20. gün ise 332,64 çıktı .. 26 şubatta keseyi görmeye gidicez. değerlerim biraz düşük ilerliyor ama Allah ın izniyle keseyi görüp rahatlıcaz inşallah. Allah sağlık ve hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin.. Allah razı olsun .. cümlemizin inşallah.Allah hayirli etsin canim. Insallah hem kese hem kalp atışını saglikla gorup saglikla kucagina alırsin yavrunu
Halgan ım ben de umutluyum. transferden 1 gün sonra çok kötü grip olmuştum ateşler içinde yandım ,sonrasında migrenim tuttu ve inanılmaz istifra krizleri yaşadım.. bebeğim bunlara rağmen tutunduysa bana Allah ım zaten bana nasip etmiş demektir değilmi.. :)Canım benim de 49 ile başlamıştı. Düsüktü. Keseyi gördük, kalp atışını bekliyoruz. Hiç kafana takma inşallah sağlıkla görürsün keseyi de.
İnşallah arkadaşım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. 26 şubat akşamı inşallah bende gebelik takvimimi ekleyeceğimhayırlı olsun,en önemlisi rahat olmak,Rabbim ol derse hiçbir şey engel olmuyor,inşallah kese de göreceksin,kalp atışı da duyacaksın
Ben keseyi görmeden eklemiştim :)İnşallah arkadaşım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. 26 şubat akşamı inşallah bende gebelik takvimimi ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?