2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canım değerın cok guzel tek mı konuldu çift mı

kızlar merhaba, bugün dr.a gittim ve moralim çok bozuk transferim 13 ocakta 2 tane yapılmıştı, 8 şubatta 1 tane kese gördük bugün için randevu verdi kalp atışı için. Ama gittiğimizde kese büyümüş fakat içinde bebek göremedi 1 hafta sonra tekrar gel kenarda saklanmış olabilir yada boş kese olabilir dedi. çok sinirlerim bozuk doktorum ben sormadan hiç bişeye cevap vermeyen benimde ilgisizliğinden şikayetçi olduğum bir dr bu konuda eşimde bugün bana hak verdi. sizlerden ricam bu konuda bilginiz varmı 7 haftalık olduğunu söylüyor gerçekten görünmüyormu yoksa kese boşmu 1 hafta bu stres beni yiyip bitirecek. Sizlerin istanbulda memnun kaldığı dr. ismi verebilirmisiniz birde farklı bir dr görsün istiyorum

Canim çok can sıkıci bir durum gercekten ama madem doktorundan memnun degilsin degistir hemen doktorunu insallah bebegin seninledir yüregini ferah tut Allah yardımcın olsun kötü düşünme canm insallah hersey yolundadir..

Ya canım hemen sıkıntıya girme doktorun ultrasonu da önemli bı hafta beklemek yerıne başka doktora gıt

Canım kesinlikle başka bir doktora gitmelisin..resmen varsayımlarla oyalamış..sonucta orda bir kese olustuysa içinde de bebek vardır...Ben Ataşehir memorial hastanesinde yaptirmistim..Doç. Dr cem bey de serkan bey de çok iyi. .ikisini de tavsiye edebilirim..
Çok üzme kendini inşallah bebeğini göreceksin. .

E
sağolun kızlar Allah razı olsun, doktor bakmaya başladım yarın gidicem inşallah
Endise etme canim bazi doktorlar insanin sinirini bozmaya birebir kese varsa bebekte vardir Allahin izniyle dualarimiz seninleiçini ferah tut...

Selam kizlar Nasılsıniz. Biz bugun cok sukur 4+6lik kesemizi gorduk.tek kese :) elhamdülillah. :) Allahimiza cok sukur . 2 hafta sonra kontrol cagirdi doktorumuz.net hesabinda 5+5 cikiyordu ama bugun minik kendini 4+6ilarak gösterdi masallah mubarekallah :)

Maşallah canım hayırlısı ile bir de pıt pıt ları duyunca değmesinler keyfine Senin adına çok sevindim inşallah hayırlısı ile kucağına almak da nasip olsun darısı başımıza

Ohh ya hadi gözün aydin maşallah diyelim,devami da güzel gelsin inşallah

gözün aydın canım çok sevindim darısı kalp atisina inşallah
ben bugunki kontrole gidemedim yollar çok fenaydi eşim gidemeyiz yolda felan kalırız dedi yarına aldik randevuyu bakalım her işte bir hayır vardır diyorum

Hayirlı olsun Halide ben de 5+2 diyerek gittim. 4 + 4 çıktık. Darısı kalp atışlarını duymaya inşallah.

Bi
Canım aklına yatan iyi bir doktora daha git. Saģolsunlar moral bozmakta üstlerine yok bazılarının. Dualarımız seninle.
Burda bazıları dediğim doktorlar kızlar. Ben de keseyi görüp sevindim. Sağolsun dr keseye sevinme kalp atışını duymadan biz neler gördük dedi. Sanki biz ihtimalleri bilmiyoruz ama bu kadar negatif olamanın anlamı yok.

Yok canım o kadar garip bi dr.du ki sevnime kalp atışını görmeden bile dedi :) Ben Ankaradaki druma gidecegim iki haftaya. O zaman her şey netleşir.
Doktorlarin bazilari da alem yani,bu kadar moral bozuculuğa ne gerek var ki,bizleri rahatlatmalari gerekirken ...desteğe,en ufak olumlu bir cümleye ihtiyac duymusken...

Kizlar cok sagolun cok tesekkur ederim :) Insallah kalp atislarini duymak da nasip olur. Mevlam buyuk insallah nasip eder kuzularin seslerini de duymayi. Dogum tarihi ultrason kagidinda yaziyor melegimgelsin arkadasim :) Rabbim heveslerimizi kursagimizda birakmasin insallah. Tamamina erdirip yavrularimizi kucaklarimiza almayi nasip eder insallahhh aaamiiiiinnnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…