- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Canım değerın cok guzel tek mı konuldu çift mımerhabalar, ben de aranıza geldim. Transferim 5 Şubat pazartesi beta hcg değerimiz pozitif çıktı (819). Ankara'da yaşıyorum.Yarın doktoruma gidiyorum, ilaçlar ve diğer işlemler için. Hepimiz için güzel bir süreç hayırlısıyla doğum olur inşallah.
aynı soruyu doktoruma sordum gerek yok dedi,sadece decavit kullanıyorumcanım bişey soracağım, decavit dışında folik falan alıyo musun? bana doktorum decavit folikte içeriyor almana gerek yok demişti
Inşallah canım senin de o güzel haberini alırızBana da dun transfer yapildi 28 subati bekliyorum inş sizlerinki gibi pozitif cikar.
Canim çok can sıkıci bir durum gercekten ama madem doktorundan memnun degilsin degistir hemen doktorunu insallah bebegin seninledir yüregini ferah tut Allah yardımcın olsun kötü düşünme canm insallah hersey yolundadir..kızlar merhaba, bugün dr.a gittim ve moralim çok bozuk transferim 13 ocakta 2 tane yapılmıştı, 8 şubatta 1 tane kese gördük bugün için randevu verdi kalp atışı için. Ama gittiğimizde kese büyümüş fakat içinde bebek göremedi1 hafta sonra tekrar gel kenarda saklanmış olabilir yada boş kese olabilir dedi. çok sinirlerim bozuk doktorum ben sormadan hiç bişeye cevap vermeyen benimde ilgisizliğinden şikayetçi olduğum bir dr bu konuda eşimde bugün bana hak verdi. sizlerden ricam bu konuda bilginiz varmı 7 haftalık olduğunu söylüyor gerçekten görünmüyormu yoksa kese boşmu 1 hafta bu stres beni yiyip bitirecek. Sizlerin istanbulda memnun kaldığı dr. ismi verebilirmisiniz birde farklı bir dr görsün istiyorum
Ya canım hemen sıkıntıya girme doktorun ultrasonu da önemli bı hafta beklemek yerıne başka doktora gıtkızlar merhaba, bugün dr.a gittim ve moralim çok bozuk transferim 13 ocakta 2 tane yapılmıştı, 8 şubatta 1 tane kese gördük bugün için randevu verdi kalp atışı için. Ama gittiğimizde kese büyümüş fakat içinde bebek göremedi1 hafta sonra tekrar gel kenarda saklanmış olabilir yada boş kese olabilir dedi. çok sinirlerim bozuk doktorum ben sormadan hiç bişeye cevap vermeyen benimde ilgisizliğinden şikayetçi olduğum bir dr bu konuda eşimde bugün bana hak verdi. sizlerden ricam bu konuda bilginiz varmı 7 haftalık olduğunu söylüyor gerçekten görünmüyormu yoksa kese boşmu 1 hafta bu stres beni yiyip bitirecek. Sizlerin istanbulda memnun kaldığı dr. ismi verebilirmisiniz birde farklı bir dr görsün istiyorum
Canım kesinlikle başka bir doktora gitmelisin..resmen varsayımlarla oyalamış..sonucta orda bir kese olustuysa içinde de bebek vardır...Ben Ataşehir memorial hastanesinde yaptirmistim..Doç. Dr cem bey de serkan bey de çok iyi. .ikisini de tavsiye edebilirim..kızlar merhaba, bugün dr.a gittim ve moralim çok bozuk transferim 13 ocakta 2 tane yapılmıştı, 8 şubatta 1 tane kese gördük bugün için randevu verdi kalp atışı için. Ama gittiğimizde kese büyümüş fakat içinde bebek göremedi1 hafta sonra tekrar gel kenarda saklanmış olabilir yada boş kese olabilir dedi. çok sinirlerim bozuk doktorum ben sormadan hiç bişeye cevap vermeyen benimde ilgisizliğinden şikayetçi olduğum bir dr bu konuda eşimde bugün bana hak verdi. sizlerden ricam bu konuda bilginiz varmı 7 haftalık olduğunu söylüyor gerçekten görünmüyormu yoksa kese boşmu 1 hafta bu stres beni yiyip bitirecek. Sizlerin istanbulda memnun kaldığı dr. ismi verebilirmisiniz birde farklı bir dr görsün istiyorum
Canım aklına yatan iyi bir doktora daha git. Saģolsunlar moral bozmakta üstlerine yok bazılarının. Dualarımız seninle.sağolun kızlar Allah razı olsun, doktor bakmaya başladım yarın gidicem inşallah
ECanım kesinlikle başka bir doktora gitmelisin..resmen varsayımlarla oyalamış..sonucta orda bir kese olustuysa içinde de bebek vardır...Ben Ataşehir memorial hastanesinde yaptirmistim..Doç. Dr cem bey de serkan bey de çok iyi. .ikisini de tavsiye edebilirim..
Çok üzme kendini inşallah bebeğini göreceksin. .
Endise etme canim bazi doktorlar insanin sinirini bozmaya birebir kese varsa bebekte vardir Allahin izniyle dualarimiz seninleiçini ferah tut...sağolun kızlar Allah razı olsun, doktor bakmaya başladım yarın gidicem inşallah
Maşallah canımSelam kizlar Nasılsıniz. Biz bugun cok sukur 4+6lik kesemizi gorduk.tek kese :) elhamdülillah. :) Allahimiza cok sukur . 2 hafta sonra kontrol cagirdi doktorumuz.net hesabinda 5+5 cikiyordu ama bugun minik kendini 4+6ilarak gösterdi masallah mubarekallah :)
Ohh ya hadi gözün aydin maşallah diyelim,devami da güzel gelsin inşallahSelam kizlar Nasılsıniz. Biz bugun cok sukur 4+6lik kesemizi gorduk.tek kese :) elhamdülillah. :) Allahimiza cok sukur . 2 hafta sonra kontrol cagirdi doktorumuz.net hesabinda 5+5 cikiyordu ama bugun minik kendini 4+6ilarak gösterdi masallah mubarekallah :)
gözün aydın canım çok sevindim darısı kalp atisina inşallahSelam kizlar Nasılsıniz. Biz bugun cok sukur 4+6lik kesemizi gorduk.tek kese :) elhamdülillah. :) Allahimiza cok sukur . 2 hafta sonra kontrol cagirdi doktorumuz.net hesabinda 5+5 cikiyordu ama bugun minik kendini 4+6ilarak gösterdi masallah mubarekallah :)
Hayirlı olsun Halide ben de 5+2 diyerek gittim. 4 + 4 çıktık. Darısı kalp atışlarını duymaya inşallah.Selam kizlar Nasılsıniz. Biz bugun cok sukur 4+6lik kesemizi gorduk.tek kese :) elhamdülillah. :) Allahimiza cok sukur . 2 hafta sonra kontrol cagirdi doktorumuz.net hesabinda 5+5 cikiyordu ama bugun minik kendini 4+6ilarak gösterdi masallah mubarekallah :)
Hayırli olsun canim doğum tarihi icin doktor tarih verdi miHayirlı olsun Halide ben de 5+2 diyerek gittim. 4 + 4 çıktık. Darısı kalp atışlarını duymaya inşallah.
Burda bazıları dediğim doktorlar kızlar. Ben de keseyi görüp sevindim. Sağolsun dr keseye sevinme kalp atışını duymadan biz neler gördük dedi. Sanki biz ihtimalleri bilmiyoruz ama bu kadar negatif olamanın anlamı yok.Canım aklına yatan iyi bir doktora daha git. Saģolsunlar moral bozmakta üstlerine yok bazılarının. Dualarımız seninle.
Yok canım o kadar garip bi dr.du ki sevnime kalp atışını görmeden bile dedi :) Ben Ankaradaki druma gidecegim iki haftaya. O zaman her şey netleşir.Hayırli olsun canim doğum tarihi icin doktor tarih verdi mi
Doktorlarin bazilari da alem yani,bu kadar moral bozuculuğa ne gerek var ki,bizleri rahatlatmalari gerekirken ...desteğe,en ufak olumlu bir cümleye ihtiyac duymusken...Yok canım o kadar garip bi dr.du ki sevnime kalp atışını görmeden bile dedi :) Ben Ankaradaki druma gidecegim iki haftaya. O zaman her şey netleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?