- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Ah canım progestan iğneden benim de üç gün migrenim tuttu ama öyle kriz yok. Ben kesin olmadı dedim. O kadar öğürme ve kusmaya ama Allah'ım yüzümüze baktı. Şükürler olsun Rabbime. Kader arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırım inşallah. Dualarımdasın.Halgan ım ben de umutluyum. transferden 1 gün sonra çok kötü grip olmuştum ateşler içinde yandım ,sonrasında migrenim tuttu ve inanılmaz istifra krizleri yaşadım.. bebeğim bunlara rağmen tutunduysa bana Allah ım zaten bana nasip etmiş demektir değilmi.. :)
ben de ekleyim madem : ) bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz aynıBen keseyi görmeden eklemiştim :)
Kuzum benim çok şükür .. Allah devamını iyi etsin ve en önemlisi Allah ne verirse hayırlısını versin ..Ah canım progestan iğneden benim de üç gün migrenim tuttu ama öyle kriz yok. Ben kesin olmadı dedim. O kadar öğürme ve kusmaya ama Allah'ım yüzümüze baktı. Şükürler olsun Rabbime. Kader arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırım inşallah. Dualarımdasın.
Gözün aydın arkadaşım ..ben daha kalp atışlarını duymadım ama çoğu doktor bu testleri rutin olarak istiyor canım,bir sıkıntı olduğundan değil yani .. içini ferah tut..Kalp atışı nı duyan kardeşlerım sızden de kan tahlılı ıdrar kültürü gıbı tahlıller ıstedımı
Canım alttan bakılmadı değil mi?Kızlar bebegımın kalp atışlarını cok şükür duyduk 6+5 gunluk doktor bırcok tahlıl verdı ılac olarakda sadece crıno jel ve folık asıte devam ettırıyo dıgerlerını bıraktırdı
Tatlım Allah korusun düşük olsa kanaman olur.içini ferah tut.Haklısın canım..bir de hiç bir hamilelik belirtisi yasamadigim için acaba hala benimle mi..düşse anlarmiydim gibi garip garip sorularla mücadele ediyorum..ben de ayın 28 i gelse de biraz da olsa merakımı gidersem
Kızlar bebegımın kalp atışlarını cok şükür duyduk 6+5 gunluk doktor bırcok tahlıl verdı ılac olarakda sadece crıno jel ve folık asıte devam ettırıyo dıgerlerını bıraktırdı
Hayırlı olsun canım Allah kucagina almayi nasip etsin degerlerin iyi bence.Amin.. Allah razı olsun .. cümlemizin inşallah.
Kızlar bebegımın kalp atışlarını cok şükür duyduk 6+5 gunluk doktor bırcok tahlıl verdı ılac olarakda sadece crıno jel ve folık asıte devam ettırıyo dıgerlerını bıraktırdı
Gözünaydin canm :) darisi bizlere insallahh çok sevindim :)Kızlar bebegımın kalp atışlarını cok şükür duyduk 6+5 gunluk doktor bırcok tahlıl verdı ılac olarakda sadece crıno jel ve folık asıte devam
ettırıyo dıgerlerını bıraktırdı
canım Allah razı olsun .. Sonu daha iyi hayırlı olur inşallah hepimizinki ..Hayırlı olsun canım Allah kucagina almayi nasip etsin degerlerin iyi bence.
lttan baktı bebeğe zararı olurmu dıye sordum hıc bı sıkıntı olmaz dedı 1 ay sonraya randevu verdı bundan sonra üstten bakılıcakmış alttan daha net goruyomuşCanım alttan bakılmadı değil mi?
Ne mutlu sana .. Allah bizlere de nasip etsin o duyguyu ..Kalp atışlarını duyunca ıcımde bır canlı olduguna daha cok ınandım
Aminnn inşallahh :)Ne mutlu sana .. Allah bizlere de nasip etsin o duyguyu ..
Canım büyüklugu nekadardi ? :) mercimek ten buyukmu :)) masallahKalp atışlarını duyunca ıcımde bır canlı olduguna daha cok ınandım
biz bir tane kalp sesi duyduk.ilçede devlet hastanesine gitmiştim.kendi doktorumu aradım.diğeri küçük olduğundan duyulmamıştır dedi.doktor dediğin motive etmeli.bazıları gerçekten acımasızDoktorlarin bazilari da alem yani,bu kadar moral bozuculuğa ne gerek var ki,bizleri rahatlatmalari gerekirken ...desteğe,en ufak olumlu bir cümleye ihtiyac duymusken...
gözün aydın arkadaşım.dualarda buluşmak çok güzel.birbirimize günahsız ağızlarla bol bol dua edelimKizlar cok sagolun cok tesekkur ederim :) Insallah kalp atislarini duymak da nasip olur. Mevlam buyuk insallah nasip eder kuzularin seslerini de duymayi. Dogum tarihi ultrason kagidinda yaziyor melegimgelsin arkadasim :) Rabbim heveslerimizi kursagimizda birakmasin insallah. Tamamina erdirip yavrularimizi kucaklarimiza almayi nasip eder insallahhh aaamiiiiinnnnn :)
benim oluyor biraz.boşver olmasın.insan kendini sürekli rahatsız hissediyorBu arada bulantıları başlayan var mı kızlar? Benim hiç bulantım falan yok. Olmaması güzel tabiki ama ne bileyim insan hissetmek istiyor biraz da sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?