2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Ah canım progestan iğneden benim de üç gün migrenim tuttu ama öyle kriz yok. Ben kesin olmadı dedim. O kadar öğürme ve kusmaya ama Allah'ım yüzümüze baktı. Şükürler olsun Rabbime. Kader arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırım inşallah. Dualarımdasın.

Kuzum benim çok şükür .. Allah devamını iyi etsin ve en önemlisi Allah ne verirse hayırlısını versin ..

Kalp atışı nı duyan kardeşlerım sızden de kan tahlılı ıdrar kültürü gıbı tahlıller ıstedımı
Gözün aydın arkadaşım ..ben daha kalp atışlarını duymadım ama çoğu doktor bu testleri rutin olarak istiyor canım,bir sıkıntı olduğundan değil yani .. içini ferah tut..

Haklısın canım..bir de hiç bir hamilelik belirtisi yasamadigim için acaba hala benimle mi..düşse anlarmiydim gibi garip garip sorularla mücadele ediyorum..ben de ayın 28 i gelse de biraz da olsa merakımı gidersem
Tatlım Allah korusun düşük olsa kanaman olur.içini ferah tut.

Kızlar bebegımın kalp atışlarını cok şükür duyduk 6+5 gunluk doktor bırcok tahlıl verdı ılac olarakda sadece crıno jel ve folık asıte devam ettırıyo dıgerlerını bıraktırdı

Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah canım :) Darısı bize inşallah :) dualarında bizi de unutma tamam mı :)

Kızlar bebegımın kalp atışlarını cok şükür duyduk 6+5 gunluk doktor bırcok tahlıl verdı ılac olarakda sadece crıno jel ve folık asıte devam ettırıyo dıgerlerını bıraktırdı
Kızlar bebegımın kalp atışlarını cok şükür duyduk 6+5 gunluk doktor bırcok tahlıl verdı ılac olarakda sadece crıno jel ve folık asıte devam

ettırıyo dıgerlerını bıraktırdı
Gözünaydin canm :) darisi bizlere insallahh çok sevindim :)

Doktorlarin bazilari da alem yani,bu kadar moral bozuculuğa ne gerek var ki,bizleri rahatlatmalari gerekirken ...desteğe,en ufak olumlu bir cümleye ihtiyac duymusken...
biz bir tane kalp sesi duyduk.ilçede devlet hastanesine gitmiştim.kendi doktorumu aradım.diğeri küçük olduğundan duyulmamıştır dedi.doktor dediğin motive etmeli.bazıları gerçekten acımasız

gözün aydın arkadaşım.dualarda buluşmak çok güzel.birbirimize günahsız ağızlarla bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…