- 27 Ocak 2015
- 151
- 147
- 53
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
bende tatlıdan tiksindim.görünce midem bulanıyor.oysaki tatlı şeylere bayılırdım:))Benim de pek belirtim yok ama birazcik bulantim oluyo,özellikle süt icemiyorum,tiksindim adeta napcam bilmiyorum
aynısını eşim bana dedi bu 9 ay nasıl geçecek diye:)))Evet :) Olmaması çok iyi ama işte ne bileyim. Her şeyi dert ediyoruz aslında. Öyle sabırsızım ki... Geçen eşime 9 ay çok uzun bir süre değil mi demişim :)
sadece idrar kültürü istediKalp atışı nı duyan kardeşlerım sızden de kan tahlılı ıdrar kültürü gıbı tahlıller ıstedımı
benim canım sürekli şalgam suyu istiyor : )) normalde hiç sevmezdim .. tatlı şeyler hiç aramıyorum.. bulantım falan hiç yok göğüslerim çok acıyor birde arada çok hafif adet sancısına benzer şişkinlik oluyor .. bi de belim ağrıyor çokça ..bende tatlıdan tiksindim.görünce midem bulanıyor.oysaki tatlı şeylere bayılırdım:))
ne güzel.doktor bana dinletmedi bileKalp atışlarını duyunca ıcımde bır canlı olduguna daha cok ınandım
benim canım sürekli şalgam suyu istiyor : )) normalde hiç sevmezdim .. tatlı şeyler hiç aramıyorum.. bulantım falan hiç yok göğüslerim çok
acıyor birde arada çok hafif adet sancısına benzer şişkinlik oluyor .. bi de belim ağrıyor çokça ..
Amin canım aminnn .. doğduğunda ısırıveririz popişlerini bol bol ödeşiriz : ))Aynen benimde belim kopuyor resmen goguslerim cok aciyor.
Yeterki saglikli olsunlarda herseye katlanir insan...
bir kere banada şalgam koktu.şuan canım hiç birşey yemek istemiyor.zoraki yiyorum.kasıkta sancı bendede oluyor arada.karnım ağrıyor genelde.böyle böyle geçecek günler işte:)))benim canım sürekli şalgam suyu istiyor : )) normalde hiç sevmezdim .. tatlı şeyler hiç aramıyorum.. bulantım falan hiç yok göğüslerim çok acıyor birde arada çok hafif adet sancısına benzer şişkinlik oluyor .. bi de belim ağrıyor çokça ..
:))) aynen aynenAmin canım aminnn .. doğduğunda ısırıveririz popişlerini bol bol ödeşiriz : ))
Ya hıc sormadım ama keseyı görmeye gıttıgımızde de görmüştük bebegı çubuk gıbı bışeydı sımdı kalp atışı ıcın gıttıgımızde bıraz daha uzamış ve sekıllenmış O zaman 5+4 gunlukdu ultrason tarıhınde 5+5 yazıyordu sımdı6+5 cıktı ultrasonla aynı cıktı doktor buyumesı guzel dedıCanım büyüklugu nekadardi ? :) mercimek ten buyukmu :)) masallah
Bende tatlı hıcbırsey yıyemıyorum cayı bıle sekersız ıcmeye basladımbende tatlıdan tiksindim.görünce midem bulanıyor.oysaki tatlı şeylere bayılırdım:))
Ya hıc sormadım ama keseyı görmeye gıttıgımızde de görmüştük bebegı çubuk gıbı bışeydı sımdı kalp atışı ıcın gıttıgımızde bıraz daha uzamış ve sekıllenmış O zaman 5+4 gunlukdu ultrason tarıhınde 5+5 yazıyordu sımdı6+5 cıktı ultrasonla aynı cıktı doktor buyumesı guzel dedı
Inş ıkızdır canım hayırlı olsunArkadaslar suanda gozyaslarimi tutamiyom :' ( 17.gunum bugun degerim 2171.42 ikiz olabilirmis haftaya cuma kese randevusu verdiler cook saskinimm...
ese gormuşmuydunArkadaslar suanda gozyaslarimi tutamiyom :' ( 17.gunum bugun degerim 2171.42 ikiz olabilirmis haftaya cuma kese randevusu verdiler cook saskinimm...
Canim onceki sonuclarin nasildi ki? Bi ihtimal demisler bilmiyorum ikiz istiyo musun istemiyo musun ama cumaya kadar sakin ol. Cok mu hizli artmis sonucunArkadaslar suanda gozyaslarimi tutamiyom :' ( 17.gunum bugun degerim 2171.42 ikiz olabilirmis haftaya cuma kese randevusu verdiler cook saskinimm...
Allahim hayirli saglikli sekilde versin insallah kuzu :) aglama kizzzzz yada amaaaaannn koyver gitsinArkadaslar suanda gozyaslarimi tutamiyom :' ( 17.gunum bugun degerim 2171.42 ikiz olabilirmis haftaya cuma kese randevusu verdiler cook saskinimm...
10.gunum 106.64 14.gun 637.87 bugunde 17.gunum 2171.72 İnsallah saglikli olsunlar baska ne diyebilirim...Canim onceki sonuclarin nasildi ki? Bi ihtimal demisler bilmiyorum ikiz istiyo musun istemiyo musun ama cumaya kadar sakin ol. Cok mu hizli artmis sonucun
Amin insallah halidecim :)Allahim hayirli saglikli sekilde versin insallah kuzu :) aglama kizzzzz yada amaaaaannn koyver gitsin
K
ese gormuşmuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?