2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

iyi akşamlar kızlar. Doğumlar başladı. Benim de bu hafta gelebilir bebiş dedi doktor. Heyecanlıyım ben de. Hastane deyim sancım oldu ve pembe ve kahverengi akıntım geldi. Hakkımızda hayırlısı. Ikiz annelerinden önce doğuru çam sanırım

Hakkinda hayirlisi olsun canm yinede insallah erken gelmezler.

Hiç canıni sıkma kuzum. Inşallah bu haftalarda doğsalar bile sorun yaşamayacağız Allah izin verirse. Ben de daha belirti yok hafif sancilar disinda ama benim yaramaz kordonla oynuyor hala :). Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah.

Güzel anneler hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için. Inşallah doğumlardan sonra eylül ekim anneleri topiğine geçip güzel anlarımızı, heyecanımızı ve bebeğimizi yetiştirirken yaşadıklarımızı paylaşıp beraberce fikir alış verişinde bulunuruz.

Ben firsat bulabilirsem gelirim

rabbim hepimizin yardımcısı olsun saglikla kucaklayip evimize gelmemizi nasip etsin inşallah kizlar
benimde suyum azalmis idrarda protein cikti yarın dopler cekilecek eger suyum cok azsa persembe dogum olacakmis
rabbimden en hayirlisini diliyorum

Topikte art arda doğumlar. Hayırlısı olsun canım. Kolay doğum olsun. Sütün hemen gelsin. Bol bol olsun inşallah.

Suyunudr un kc cm olctu arkdsim nededi? Bnm de suyum azda oyuzden sordum

Böyle erken doğuracaklari okuyunca heyecanlaniyorum . Ben kendimi bayram sonrasına şartladim :)))))) söz dinler benim oğluşum. :))))) diyerek kendimi avutuyorum

Böyle erken doğuracaklari okuyunca heyecanlaniyorum . Ben kendimi bayram sonrasına şartladim :)))))) söz dinler benim oğluşum. :))))) diyerek kendimi avutuyorum
Inşallah canım. Bizimki de yarındı. Dünden beri babası kızım cuma doğar inşallah dedi durdu. Önemli bir duruşması var şehir dışında perşembe. Bakalım söz dinledi gibi. Inşallah o burda değilken sürpriz yapmaz.

Merhaba arkadaşlar bende cuma ogluma kavusuyorum inşallah bizimde birazcık erken ama bayramda sabredemeyecegine karar verildi kilo alimi durdu gibi renkli doplerde gecen hafta yapıldı en son pazartesi nst yapıldı sancılar da çıkıyor bir aceleci bebekte bende var yanı:) cuma 38+1oluyor onu bekleyelim dedi doktorumuz inşallah hepimiz sağ salim yavrularimiza kavusuruz

Hadi bakalım annişler ve Sabırsız bebikler.. sürprizlerle dolu bir hafta olsun inşallah. . Forumda nüfus patlaması yaşatalım hayırlısıyla :))

canım zor zamanlardan sonra vuslata ereceksin inşallah bugünleri gördük ya çok şükür cumaya da bişey kalmadı Allahın izniyle dayanır kızın Allah da rast getirir inşallah

öğleden sonra da bizim kontrolümüz var bakalım kıpırdak kızım ne durumda bana doktor hep ekimin 3.haftası diyor inşallah acil bir durum yoktur bende de dualarınızı esirgemeyin bacılarım...

Rabbim yardım etsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…