2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Günaydın kızlar ...Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğimiz şu günlerde Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...Doğum için gün alan arkadaşlar dualarım sizinle...

Ay artik bitsede gitsek modundayim su hftya kdr gelmesin ck erken diye dua ettim simdide gelsin artik diye. Son gunler ne zor dimi kizlar :)
Sag salim gelsin ins kuzular.

sevecen86 hareketleri nasil yawrunun?
hareketleri her zamanki gibi zaten son bir aydir fazla tekmemiz yok karnimi gerdirme yukarı dogru kaldirma ve bol bol hickirigimiz var :) artiik yeri daraldi normal demisti doktorda

sabah saglik ocagina gidip karaciger enzimleri icin ve kan sayimi icin kan verdim doktorum dun arayip soyledi ve tansiyon ilaci aldirdi ama baslamadik aksam sabah olcup doktorla irtibat halindeyiz..saat besde doplerim var kizlar benim icin birer ayetel kursi okurmusunuz suyumuz ve herseyimiz normal çıksın bayramdan sonrayi beklesin oglusum

okudum canım umarım herşey yolundadır iyi çıkar...

Arkadaslar bugün Dr a gittim iki hafta sonraya randevu verdi (34+0) . Ben 7 kg aldım bebekte bugün 2360 gr çıktı biraz eksik galiba. Ne yapayım da bebis kilo alsın bilemedim. Dr normal dedi erken dogarsa diye endiseleniyorum. Dr um uz doğum yakın değil başı rahim ağzından uzak dedi fakat benim rahim ağzında dikiş var ne zaman ne olacağı belli olmaz yani.
Yazdıklarımı okudumda kafam çok karışmış dilerim sizler anlarsınız beni sevgiyle...

Oooyyy gozun aydin bi an evvel bol bol emsin sutun artsin ins. Hayrli saglikli ewlat olsun ins.

Gozun aydinnn canmm.bol bol sutun olsun bebisin hemen buyusun:)

Gözünaydın canm Allah analı babalı büyütsün inşallahh..

Gözün aydın canım. Inşallah bol bol sütün olur, her şey güzel gider. Ultrasonda kaç görünüyordu?

Hayırlısı olsun gözün aydın canım Allah sağlıklı analı babalı büyütsün yavrunu....

Günaydın kızlar dün kontrol vardı kızım ultrasonda gayet iyiydi şükür sonra nst ye aldılar nst de bi ara bişeyler oldu ben ayağıyla ittiriyo geriniyo sandım nabzı düştü sonra doktor geldi az önce kasılman olmuş dedi ben de kasılma öyle bişey mi ben bebek ittirdi zannettim dedim bazıları kasılmayı hissetmez bunun gibi olduğunda takip et artık bizim için aralığı önemli dedi yarım serum taktı sonra tekrar bağladı nstye bi daha çıkmadı.ama her zaman yattığım o yoğun bakımda tekrar kalıcam diye ödüm koptu. kasılmaları hissetmediğimi de öğrenmiş oldum.. işyerinde son 2 günüm 28 inde doğum iznimi başlatıcam inşallah.kızım dudaklarını büzmüş öpücük verir gibiydi :) 2600 olmuş. çok şükür 2.nstden sonra evime gelebildim.bu arada kızlar bana doktor herşey normal giderse normale odaklan demişti ben doktora da güvenip akışına bırakmaya karar verdim doğum şeklinde hiçbişeyde diretmiycem çatı muayenesine kadar karar vermiycem.@halgan cım terlik ve taç çok şeker hediyelik de öyle Allah sağ salim kavuştursun.@amazon1234 gözünaydın bol sütün olsun yarasın kuzuna inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…