- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.901
Rabbim kurtarsın canımArkadaşlar 30 eylülde nasipse bebişlerimi alacaklar şafak 15çok heyecanliyim
Amin canım cümlemizi vakti saati gelince kurtarsin insallah.Rabbim kurtarsın canım
hareketleri her zamanki gibi zaten son bir aydir fazla tekmemiz yok karnimi gerdirme yukarı dogru kaldirma ve bol bol hickirigimiz var :) artiik yeri daraldi normal demisti doktordaAy artik bitsede gitsek modundayim su hftya kdr gelmesin ck erken diye dua ettim simdide gelsin artik diye. Son gunler ne zor dimi kizlar :)
Sag salim gelsin ins kuzular.
sevecen86 hareketleri nasil yawrunun?
okudum canım umarım herşey yolundadır iyi çıkar...sabah saglik ocagina gidip karaciger enzimleri icin ve kan sayimi icin kan verdim doktorum dun arayip soyledi ve tansiyon ilaci aldirdi ama baslamadik aksam sabah olcup doktorla irtibat halindeyiz..saat besde doplerim var kizlar benim icin birer ayetel kursi okurmusunuz suyumuz ve herseyimiz normal çıksın bayramdan sonrayi beklesin oglusum
yok canim gayet guzel gule gule kullan insallah pembisleri :)Kızlar nasıl? Çok mu abartılı?
Insallah canımmm.yok canim gayet guzel gule gule kullan insallah pembisleri :)
Oooyyy gozun aydin bi an evvel bol bol emsin sutun artsin ins. Hayrli saglikli ewlat olsun ins.Kızlar ben dün akşam doğum yaptım.bebeğim 2100 gr doğdu.spinal anestezi oldum.ağrılarım var ama çok şükür iyiyiz.bebeğim iyi küveze konmadı.sadece beslemek biraz zor çok küçük.Ama pes etmiyorız yoksa küveze gireriz.Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.
Gozun aydinnn canmm.bol bol sutun olsun bebisin hemen buyusun:)Kızlar ben dün akşam doğum yaptım.bebeğim 2100 gr doğdu.spinal anestezi oldum.ağrılarım var ama çok şükür iyiyiz.bebeğim iyi küveze konmadı.sadece beslemek biraz zor çok küçük.Ama pes etmiyorız yoksa küveze gireriz.Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.
Gözünaydın canm Allah analı babalı büyütsün inşallahh..Kızlar ben dün akşam doğum yaptım.bebeğim 2100 gr doğdu.spinal anestezi oldum.ağrılarım var ama çok şükür iyiyiz.bebeğim iyi küveze konmadı.sadece beslemek biraz zor çok küçük.Ama pes etmiyorız yoksa küveze gireriz.Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.
Gözün aydın canım. Inşallah bol bol sütün olur, her şey güzel gider. Ultrasonda kaç görünüyordu?Kızlar ben dün akşam doğum yaptım.bebeğim 2100 gr doğdu.spinal anestezi oldum.ağrılarım var ama çok şükür iyiyiz.bebeğim iyi küveze konmadı.sadece beslemek biraz zor çok küçük.Ama pes etmiyorız yoksa küveze gireriz.Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.
Hayırlısı olsun gözün aydın canım Allah sağlıklı analı babalı büyütsün yavrunu....Kızlar ben dün akşam doğum yaptım.bebeğim 2100 gr doğdu.spinal anestezi oldum.ağrılarım var ama çok şükür iyiyiz.bebeğim iyi küveze konmadı.sadece beslemek biraz zor çok küçük.Ama pes etmiyorız yoksa küveze gireriz.Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.
hadi canım seninde 1 günün kaldı Allahın izniyle alçaksın kucağına kızını bizide haberdar et olurmu ???Gözün aydın canım. Inşallah bol bol sütün olur, her şey güzel gider. Ultrasonda kaç görünüyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?