2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Maşallah gözün aydın,kuzucuk gelmiş, sağlıkla büyüsün, bol bol sütler olsun inşallah

hayırlı olsunn canım

Geçmiş olsun canım inşallah vaktinde sağlıkla gelir kızın.Kasılma nasıl bişiy canım bende anlayamıcam diye endişe ediyorum ???

Geçmiş olsun canım inşallah vaktinde sağlıkla gelir kızın.Kasılma nasıl bişiy canım bende anlayamıcam diye endişe ediyorum ???
kimisi karnında toplanma hissi diye tarif eder ben de hep toplanma hissi bekledim ama ben de ittirme ve gerilme hissi oldu yani ben topuğunu dayayıp geriniyo sandım ama gerinmeden biraz daha rahatsız edici karnımın tek tarafı sivrildi sanki.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bol sütlü günler diliyorum

Hayırlı olsun gözünüz aydın canimm Maşallah Aminnn

Hayrli cumalar herkese.annisler kizima gokcen ismini vermk istiyorum nasl sizce
hayırlı cumalar sanada çok güzel isim bulmuşsun adıyla büyüsün inşallah..kızlar son iş günüm bugün araya bayram girince bayramdan sonra döncekmişim gibi his oluyo ama alışıcam galiba zamanla evde olmaya :)

Kızlar sabah dokuzda doğum yaptık spinal amestezi ile. Eşim de girdi çok güzel bir deneyimdi. Şimdi hafif ağrılarim var ama gerçekten çok kolay oldu. Kızım 35 hafta 6 günlük doğdu. Kilosu da 3.30. Şimdilik emmiyor süt geldi ama. Tutmuyor biraz tembel ama pes etmek yok. Mükemmel duygu Allah hepinize cocuklarinizi vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin.

Allah analı babalı büyütsün bahtını güzel yapsın kızının ne mutlu bugünleri gördün darısı başımıza inşallah...:)

çok şüküür gözünaydın arkadaşım korkuların bitti inşallah güle güle büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…