- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.921
Maşallah gözün aydın,kuzucuk gelmiş, sağlıkla büyüsün, bol bol sütler olsun inşallahKızlar ben dün akşam doğum yaptım.bebeğim 2100 gr doğdu.spinal anestezi oldum.ağrılarım var ama çok şükür iyiyiz.bebeğim iyi küveze konmadı.sadece beslemek biraz zor çok küçük.Ama pes etmiyorız yoksa küveze gireriz.Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.
hayırlı olsunn canımKızlar ben dün akşam doğum yaptım.bebeğim 2100 gr doğdu.spinal anestezi oldum.ağrılarım var ama çok şükür iyiyiz.bebeğim iyi küveze konmadı.sadece beslemek biraz zor çok küçük.Ama pes etmiyorız yoksa küveze gireriz.Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.
Geçmiş olsun canım inşallah vaktinde sağlıkla gelir kızın.Kasılma nasıl bişiy canım bende anlayamıcam diye endişe ediyorum ???Günaydın kızlar dün kontrol vardı kızım ultrasonda gayet iyiydi şükür sonra nst ye aldılar nst de bi ara bişeyler oldu ben ayağıyla ittiriyo geriniyo sandım nabzı düştü sonra doktor geldi az önce kasılman olmuş dedi ben de kasılma öyle bişey mi ben bebek ittirdi zannettim dedim bazıları kasılmayı hissetmez bunun gibi olduğunda takip et artık bizim için aralığı önemli dedi yarım serum taktı sonra tekrar bağladı nstye bi daha çıkmadı.ama her zaman yattığım o yoğun bakımda tekrar kalıcam diye ödüm koptu. kasılmaları hissetmediğimi de öğrenmiş oldum.. işyerinde son 2 günüm 28 inde doğum iznimi başlatıcam inşallah.kızım dudaklarını büzmüş öpücük verir gibiydi :) 2600 olmuş. çok şükür 2.nstden sonra evime gelebildim.bu arada kızlar bana doktor herşey normal giderse normale odaklan demişti ben doktora da güvenip akışına bırakmaya karar verdim doğum şeklinde hiçbişeyde diretmiycem çatı muayenesine kadar karar vermiycem.@halgan cım terlik ve taç çok şeker hediyelik de öyle Allah sağ salim kavuştursun.@amazon1234 gözünaydın bol sütün olsun yarasın kuzuna inşallah
Inşallah canımm. Korku ve heyecanla bekliyorum. Inşallah güzel olur. Sağlıklı olur kuzum. Dualarınızı eksik etmeyin.hadi canım seninde 1 günün kaldı Allahın izniyle alçaksın kucağına kızını bizide haberdar et olurmu ???
kimisi karnında toplanma hissi diye tarif eder ben de hep toplanma hissi bekledim ama ben de ittirme ve gerilme hissi oldu yani ben topuğunu dayayıp geriniyo sandım ama gerinmeden biraz daha rahatsız edici karnımın tek tarafı sivrildi sanki.Geçmiş olsun canım inşallah vaktinde sağlıkla gelir kızın.Kasılma nasıl bişiy canım bende anlayamıcam diye endişe ediyorum ???
Kızlar ben dün akşam doğum yaptım.bebeğim 2100 gr doğdu.spinal anestezi oldum.ağrılarım var ama çok şükür iyiyiz.bebeğim iyi küveze konmadı.sadece beslemek biraz zor çok küçük.Ama pes etmiyorız yoksa küveze gireriz.Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.
Kızlar ben dün akşam doğum yaptım.bebeğim 2100 gr doğdu.spinal anestezi oldum.ağrılarım var ama çok şükür iyiyiz.bebeğim iyi küveze konmadı.sadece beslemek biraz zor çok küçük.Ama pes etmiyorız yoksa küveze gireriz.Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.
hayırlı cumalar sanada çok güzel isim bulmuşsun adıyla büyüsün inşallah..kızlar son iş günüm bugün araya bayram girince bayramdan sonra döncekmişim gibi his oluyo ama alışıcam galiba zamanla evde olmaya :)Hayrli cumalar herkese.annisler kizima gokcen ismini vermk istiyorum nasl sizce
Allah analı babalı büyütsün bahtını güzel yapsın kızının ne mutlu bugünleri gördün darısı başımıza inşallah...:)Kızlar sabah dokuzda doğum yaptık spinal amestezi ile. Eşim de girdi çok güzel bir deneyimdi. Şimdi hafif ağrılarim var ama gerçekten çok kolay oldu. Kızım 35 hafta 6 günlük doğdu. Kilosu da 3.30. Şimdilik emmiyor süt geldi ama. Tutmuyor biraz tembel ama pes etmek yok. Mükemmel duygu Allah hepinize cocuklarinizi vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin.
çok şüküür gözünaydın arkadaşım korkuların bitti inşallah güle güle büyütKızlar sabah dokuzda doğum yaptık spinal amestezi ile. Eşim de girdi çok güzel bir deneyimdi. Şimdi hafif ağrılarim var ama gerçekten çok kolay oldu. Kızım 35 hafta 6 günlük doğdu. Kilosu da 3.30. Şimdilik emmiyor süt geldi ama. Tutmuyor biraz tembel ama pes etmek yok. Mükemmel duygu Allah hepinize cocuklarinizi vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?