2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Hayrli olsun canmm allah anali babali buyutsun.sirayla grliyor bebsler darsi bzlere

Kızlar bende kontrolden geldim 3100g olmuş kızım. Ama karnim gerginmis ve nst de kasılma çıkmış erken doğabilecek dedi ins günümüzün bekleriz. Ben 2 gundur yorgunum biraz ondan olabilir siz siz olun kendinizi yormayın aeo

Ohh şükür. Darısı başımıza inşallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

halgan cim gözümüz aydin cok sukur sag salim minnaki aldin kicagina. Rabbim saglikla huzurla hayırlarla buyumesini nasip etsin inşallah

Kızlar bizde haberler iyi sükür ama hala emiyoruz. Emme refleksimiz de tam olarak gelismemiş. Hastaneden çıktık. Ankaradaki evimize geldik. Süt sağma makinesi alacağız bugün. Bakalım hastanede şistı göğüslerim sağacağim diye. Inşallah emmeye karar verir. Simdilik sütüm de çok iyi degil. Bunun dışında her şey yolunda gibi görünúir.

gözünüz aydın hayırlı olsun maşallah

Canım hayırlı olsun çok sevindim maşallah kilosu da çok güzel annesi sağlıkla büyüsün Spinal anestezi bende dusundum tek korkum sonrasi bebege etkisi ve benim ne kadar surede toparlanabilecegim..bakalim doktor ne diyecek zamani gelince

Kizlar grip oldum son haftalarda hc cekilcek gbi degil.szce ne yapmalym

Canim bol su iç ki vücudundan atabilesin hemen gribi. Bir de ince sivri biber ye bol bol kahvaltıda. C vitamini ne de olsa. Çorba iç günde birkaç kez.icine de limon sık. Yat dinlen :)

Yani ehil ellerde yapılırsa bence spinal daha iyi. Dâha kolay topatlanıyorsun çünkü ilk çıktığında en çok agrının olacaği anlar vucut hala uyuşuk oluyor. Kızım 9'da dogdu tam. Benim uyusukluk 3 gibi geçti. Bir de her anı görüyorsun. Çıkar çıkmaz yanında oluyor. Bir günde de çıktım hastaneden. Tabi kişiden kişiye değişir. Inşallah hepinizin kolay doğumu olur. Doğumdan sonra bitmiyor ama emzirebilmek doģumdan daha zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…