- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.941
Hayrli olsun canmm allah anali babali buyutsun.sirayla grliyor bebsler darsi bzlereKızlar sabah dokuzda doğum yaptık spinal amestezi ile. Eşim de girdi çok güzel bir deneyimdi. Şimdi hafif ağrılarim var ama gerçekten çok kolay oldu. Kızım 35 hafta 6 günlük doğdu. Kilosu da 3.30. Şimdilik emmiyor süt geldi ama. Tutmuyor biraz tembel ama pes etmek yok. Mükemmel duygu Allah hepinize cocuklarinizi vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin.
Kızlar sabah dokuzda doğum yaptık spinal amestezi ile. Eşim de girdi çok güzel bir deneyimdi. Şimdi hafif ağrılarim var ama gerçekten çok kolay oldu. Kızım 35 hafta 6 günlük doğdu. Kilosu da 3.30. Şimdilik emmiyor süt geldi ama. Tutmuyor biraz tembel ama pes etmek yok. Mükemmel duygu Allah hepinize cocuklarinizi vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin.
gözünüz aydın hayırlı olsun maşallahKızlar sabah dokuzda doğum yaptık spinal amestezi ile. Eşim de girdi çok güzel bir deneyimdi. Şimdi hafif ağrılarim var ama gerçekten çok kolay oldu. Kızım 35 hafta 6 günlük doğdu. Kilosu da 3.30. Şimdilik emmiyor süt geldi ama. Tutmuyor biraz tembel ama pes etmek yok. Mükemmel duygu Allah hepinize cocuklarinizi vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin.
Kızlar sabah dokuzda doğum yaptık spinal amestezi ile. Eşim de girdi çok güzel bir deneyimdi. hafif ağrılarim var ama gerçekten çok kolay oldu. Kızım 35 hafta 6 günlük doğdu. Kilosu da 3.30. Şimdilik emmiyor süt geldi ama. Tutmuyor biraz tembel ama pes etmek yok. Mükemmel duygu Allah hepinize cocuklarinizi vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin.
Kizlar grip oldum son haftalarda hc cekilcek gbi degil.szce ne yapmalym
Yani ehil ellerde yapılırsa bence spinal daha iyi. Dâha kolay topatlanıyorsun çünkü ilk çıktığında en çok agrının olacaği anlar vucut hala uyuşuk oluyor. Kızım 9'da dogdu tam. Benim uyusukluk 3 gibi geçti. Bir de her anı görüyorsun. Çıkar çıkmaz yanında oluyor. Bir günde de çıktım hastaneden. Tabi kişiden kişiye değişir. Inşallah hepinizin kolay doğumu olur. Doğumdan sonra bitmiyor ama emzirebilmek doģumdan daha zormuşCanım hayırlı olsun çok sevindim maşallah kilosu da çok güzel annesi sağlıkla büyüsünSpinal anestezi bende dusundum tek korkum sonrasi bebege etkisi ve benim ne kadar surede toparlanabilecegim..bakalim doktor ne diyecek zamani gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?