2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Selam kizlar
Biz de dun aabaha karsi 3te kizimizi sezeryanla dunyay getirdik.
Ayy inanmiyorum :) halidecim gözünaydın canım Allahım analı babalı büyütsün bende seni birkac gundur göremeyince aklima gelmedi degil :) kızlarınız amma aceleci çıktı yahu ikizlerimin önüne gectiniz saka bi yana nasil oldu ? erkendi ya oyuzden

Anladım canım. .cok sagol..evet emzirme kısmı da ayrı bir mücadeleymis..ama pes etmek yok emzirme ve bakim eğitimine gittik esimle bizim hastanede , hemsire eger emme refkelsi tam gelismediyse tembelse elinizi iyice temizleyip bebegin agzina sokun o damagina dogru dedi ayni sey temiz agiz bezi ile de yapilabilirmis belki isinize yarar..gerci sana da hastanede anlatmislardir herseyi

Halide25 hayırlı ugurlu olsun erken gelmiş galiba bende korkmaya başladım dr bana da erken gelebilir demişti. Sağlıcakla darısı basimiza. ..

Selam kizlar . 36.haftadan gun alirken suyum da azalma olunca sezeryan oldum. Bebegim bikac saat oksijen almak icin kuvezde kaldi.sonra yanima geldi. Emzirdim. Ama bu gece atesi 38.5 e cikinca hastaneye götürdüm. Sarilik olmus. Ben emziroyodum ama demek ki besleyememisim kuzumu. 2.gun bilurubin degeri 12 imis. Benden aldilar kizimi ve fototerapi uygulayacaklaeini soylediler. Su anda hastanede kizim.bense evdeyim.cok uzgunum. Sizde bunu yasayan var mi?

Çok geçmiş olsun tatlım inşallah hemencecik iyilesir tatlı kızına biran önce kavusursun..bildiğim kadariyla yenidoğan bebeklerin çoğunda sarılık oluyor zaten..bazilarinda farkedilmiyor bile..senin besleyememenle alakası yok birçok faktör var sariliga neden olan..önlem amaçlı fototerapi uyguluyor lar dir. .

çok çok geçmiş olsun canım umarım biran önce minik kızın yanında olur.Sarılık bildiğim kadarıyla çoğu bebekte görülen bişey en kısa zamanda toparlıcaktır...

Canim hemen hemen her bebekte bu durum yasaniyor morelini bozma insallah iyi olacaktir prensesin bu d urumu yOosuN da yasadi kızinin birinde ama çok sükür atlatti onlar msjini gorurse sana yazar canm o morelini bozma gececek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…