- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 133
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.961
Aaa inanmiyorumm, sanki erken geldi. Hayirli saglikli bi bebek olsun cnm. Bol sutlu, gazsızzz gunleriniz olsunnn. Ayy zamann daraliyooSelam kizlar
Biz de dun aabaha karsi 3te kizimizi sezeryanla dunyay getirdik.
Ayy inanmiyorum :) halidecim gözünaydın canım Allahım analı babalı büyütsün bende seni birkac gundur göremeyince aklima gelmedi degil :) kızlarınız amma aceleci çıktı yahu ikizlerimin önüne gectinizSelam kizlar
Yani ehil ellerde yapılırsa bence spinal daha iyi. Dâha kolay topatlanıyorsun çünkü ilk çıktığında en cok agrinın olacaği anlar vucut hala uyuşuk oluyor. Kızım 9'da dogdu tam. Benim uyusukluk 3 gibi geçti. Bir de her anı görüyorsun. Çıkar çıkmaz yanında oluyor. Bir günde de çıktım hastaneden. Tabi kişiden kişiye değişir. Inşallah hepinizin kolay doğumu olur. Doğumdan sonra bitmiyor ama emzirebilmek doģumdan daha zormuş
Selam kizlar
Hayırlısı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün uzun güzel sağlıklı ömürler versin kızına.Azıcık erkenmi geldi kızın :)Selam kizlar
Selam kizlar
Hayırlı olsun anali babalı buyusun iyisiniz insallahSelam kizlar
Canım Allah hayırlı etsin, umarım herşey yolundadır, sen ve kızın iyidir, ani sancı falan mı oldu neden erken doğum olduSelam kizlar
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzucukSelam kizlar
Gozun aydn cnm:)naslsnz smdiSelam kizlar
aaaa daha wardı cnm sana neden erken geldı bı sıkıntı mı olduSelam kizlar
Selam kizlar . 36.haftadan gun alirken suyum da azalma olunca sezeryan oldum. Bebegim bikac saat oksijen almak icin kuvezde kaldi.sonra yanima geldi. Emzirdim. Ama bu gece atesi 38.5 e cikinca hastaneye götürdüm. Sarilik olmus. Ben emziroyodum ama demek ki besleyememisim kuzumu. 2.gun bilurubin degeri 12 imis. Benden aldilar kizimi ve fototerapi uygulayacaklaeini soylediler. Su anda hastanede kizim.bense evdeyim.cok uzgunum. Sizde bunu yasayan var mi?
çok çok geçmiş olsun canım umarım biran önce minik kızın yanında olur.Sarılık bildiğim kadarıyla çoğu bebekte görülen bişey en kısa zamanda toparlıcaktır...Selam kizlar . 36.haftadan gun alirken suyum da azalma olunca sezeryan oldum. Bebegim bikac saat oksijen almak icin kuvezde kaldi.sonra yanima geldi. Emzirdim. Ama bu gece atesi 38.5 e cikinca hastaneye götürdüm. Sarilik olmus. Ben emziroyodum ama demek ki besleyememisim kuzumu. 2.gun bilurubin degeri 12 imis. Benden aldilar kizimi ve fototerapi uygulayacaklaeini soylediler. Su anda hastanede kizim.bense evdeyim.cok uzgunum. Sizde bunu yasayan var mi?
Canim hemen hemen her bebekte bu durum yasaniyor morelini bozma insallah iyi olacaktir prensesin bu d urumuSelam kizlar . 36.haftadan gun alirken suyum da azalma olunca sezeryan oldum. Bebegim bikac saat oksijen almak icin kuvezde kaldi.sonra yanima geldi. Emzirdim. Ama bu gece atesi 38.5 e cikinca hastaneye götürdüm. Sarilik olmus. Ben emziroyodum ama demek ki besleyememisim kuzumu. 2.gun bilurubin degeri 12 imis. Benden aldilar kizimi ve fototerapi uygulayacaklaeini soylediler. Su anda hastanede kizim.bense evdeyim.cok uzgunum. Sizde bunu yasayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?