- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
- 78
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.981
arkdsım bnm de suyum da azalma war kc dedı dr un suyun ıcın?Selam kizlar . 36.haftadan gun alirken suyum da azalma olunca sezeryan oldum. Bebegim bikac saat oksijen almak icin kuvezde kaldi.sonra yanima geldi. Emzirdim. Ama bu gece atesi 38.5 e cikinca hastaneye götürdüm. Sarilik olmus. Ben emziroyodum ama demek ki besleyememisim kuzumu. 2.gun bilurubin degeri 12 imis. Benden aldilar kizimi ve fototerapi uygulayacaklaeini soylediler. Su anda hastanede kizim.bense evdeyim.cok uzgunum. Sizde bunu yasayan var mi?
ınsallah ALLAHIM TEZ ZMNDA KAVUSTURSUN SIZI SIFA VERSIN YAVRUNA.Selam kizlar . 36.haftadan gun alirken suyum da azalma olunca sezeryan oldum. Bebegim bikac saat oksijen almak icin kuvezde kaldi.sonra yanima geldi. Emzirdim. Ama bu gece atesi 38.5 e cikinca hastaneye götürdüm. Sarilik olmus. Ben emziroyodum ama demek ki besleyememisim kuzumu. 2.gun bilurubin degeri 12 imis. Benden aldilar kizimi ve fototerapi uygulayacaklaeini soylediler. Su anda hastanede kizim.bense evdeyim.cok uzgunum. Sizde bunu yasayan var mi?
Canim geçmiş olsun düzelir ins en kisa zamanda çoğu bebek sarılık oluyor zaten özellikle küçük doğanlar canını sıkma düzelir.Selam kizlar . 36.haftadan gun alirken suyum da azalma olunca sezeryan oldum. Bebegim bikac saat oksijen almak icin kuvezde kaldi.sonra yanima geldi. Emzirdim. Ama bu gece atesi 38.5 e cikinca hastaneye götürdüm. Sarilik olmus. Ben emziroyodum ama demek ki besleyememisim kuzumu. 2.gun bilurubin degeri 12 imis. Benden aldilar kizimi ve fototerapi uygulayacaklaeini soylediler. Su anda hastanede kizim.bense evdeyim.cok uzgunum. Sizde bunu yasayan var mi?
Selam kizlar . 36.haftadan gun alirken suyum da azalma olunca sezeryan oldum. Bebegim bikac saat oksijen almak icin kuvezde kaldi.sonra yanima geldi. Emzirdim. Ama bu gece atesi 38.5 e cikinca hastaneye götürdüm. Sarilik olmus. Ben emziroyodum ama demek ki besleyememisim kuzumu. 2.gun bilurubin degeri 12 imis. Benden aldilar kizimi ve fototerapi uygulayacaklaeini soylediler. Su anda hastanede kizim.bense evdeyim.cok uzgunum. Sizde bunu yasayan var mi?
Ay ne güzel yavruna kavuşmuşsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kaç kilo doğdu, kaçıncı haftada geldi bebişin ??benim de bebeğim c.tesi günü dünyaya geldi. Çok değişik bi duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Hamilelere de Sağlıklı hayırlı doğum versin hepinize inş. Evde bir telaş sormayın. Emzirmesi fln çok zormuş. Işin hiç bitmiyor.Ikiz leri düşünemiyorum bile.Allah a binlerce şükür. Darısı başınıza. Doğum yapanlara tebrikler....
Gözünaydın canım. .hayırlı olsun adıyla yaşasın inşallah..benim de bebeğim c.tesi günü dünyaya geldi. Çok değişik bi duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Hamilelere de Sağlıklı hayırlı doğum versin hepinize inş. Evde bir telaş sormayın. Emzirmesi fln çok zormuş. Işin hiç bitmiyor.Ikiz leri düşünemiyorum bile.Allah a binlerce şükür. Darısı başınıza. Doğum yapanlara tebrikler....
Seninde erken olmus canm gözünaydin Allah anali babali buyutsun ikizlerdemissin Allah onlarinda kolayini verir elbetbenim de bebeğim c.tesi günü dünyaya geldi. Çok değişik bi duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Hamilelere de Sağlıklı hayırlı doğum versin hepinize inş. Evde bir telaş sormayın. Emzirmesi fln çok zormuş. Işin hiç bitmiyor.Ikiz leri düşünemiyorum bile.Allah a binlerce şükür. Darısı başınıza. Doğum yapanlara tebrikler....
benim de bebeğim c.tesi günü dünyaya geldi. Çok değişik bi duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Hamilelere de Sağlıklı hayırlı doğum versin hepinize inş. Evde bir telaş sormayın. Emzirmesi fln çok zormuş. Işin hiç bitmiyor.Ikiz leri düşünemiyorum bile.Allah a binlerce şükür. Darısı başınıza. Doğum yapanlara tebrikler....
benim de bebeğim c.tesi günü dünyaya geldi. Çok değişik bi duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Hamilelere de Sağlıklı hayırlı doğum versin hepinize inş. Evde bir telaş sormayın. Emzirmesi fln çok zormuş. Işin hiç bitmiyor.Ikiz leri düşünemiyorum bile.Allah a binlerce şükür. Darısı başınıza. Doğum yapanlara tebrikler....
Kızlar bizde kontrole gittik doktor kendini sezeryana hazırla dedi..2 hafta sonra gününe falan karar vericez sanırım 39. Hafta bitiminde alırız dedi seçimlerden sonra yani..kilosu 2 hafta önde gidiyormuş 2 hafta önce 1750 gr olan çocuk şimdi 2150 gr olmuşboyle kilolu bebisi olan var mi baska yoksa benim doktor sezeryan yapmak icin bahane mi buldu bilemedim
Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun. İnş hmn geçer canım eve dönersiniz.Halidecim gözün aydın biz d3 eve gittik bir gece kaldık. Sonra esim sarardiğını fark etti kısımızın. Hastaneye götürdük. Değer 19a çıkmış. Hemen aldılar yoğun bakıma. Değeri 13e düştü bu sabah beni yanına aldilar. Yogun bakımın icinde odamız. Yanımda fototerapi alıyor. Memeyi tutmadı. Ben de süt sağıp besliyorum. Altını değiştiriyorum. En azından yanındayım. Eşim de arada giriyor arada. Zor bir süreç. Bir de emmeyince çok daha zor. Goguslerim siş yara. Allah yardimcımız olsun. Tabiki iayan yok. Evlat sevgisi hiçbir şeye benzemiyor. Iyi ki var. Tek saglık olsun diyoruz. Buna da sükür.
çok tşk ler hepinize iyi dilrkleriniz için sağolun. 34+4 de2400gr doğdu yavrum çok küçük3 haftadır hastanede ydim bu kdr geciktşrebildik.Allah a şükür iyi 2 gece hastanede kaldık eve çıktık..B beyazbulut16 gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün kuzucuk
Ay ne güzel yavruna kavuşmuşsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kaç kilo doğdu, kaçıncı haftada geldi bebişin ??
Gözünaydın canım. .hayırlı olsun adıyla yaşasın inşallah..
Seninde erken olmus canm gözünaydin Allah anali babali buyutsun ikizlerdemissin Allah onlarinda kolayini verir elbet
B beyazbulut16 gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün kuzucuk
Gözün aydın sağlıkla büyüsün masallah
Hayırlı ugurlu olsun canım. Çok sevindim
Allah razı olsun sizden. Çok tşk ler bu süreci kdn lar kulübünde birlikte yaşadık. Gzl bir deneyimdi...ŞÜKÜRler oldun bu günümüze Allahım......Gözün aydın sağlıkla büyüsün masallah
Kızlar bizde kontrole gittik doktor kendini sezeryana hazırla dedi..2 hafta sonra gününe falan karar vericez sanırım 39. Hafta bitiminde alırız dedi seçimlerden sonra yani..kilosu 2 hafta önde gidiyormuş 2 hafta önce 1750 gr olan çocuk şimdi 2150 gr olmuşboyle kilolu bebisi olan var mi baska yoksa benim doktor sezeryan yapmak icin bahane mi buldu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?