2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

arkdsım bnm de suyum da azalma war kc dedı dr un suyun ıcın?

ınsallah ALLAHIM TEZ ZMNDA KAVUSTURSUN SIZI SIFA VERSIN YAVRUNA.

halide25 canım benim ikizlerim sarılık oldular..bizde fototerapi aldık ama aynı odadaydik..Mümkünse odada iste. ..biz aynı odada kaldık agladikca emzirdim altını temizledim. .sarılığı düştü ama sonra yine yükselmişti..drlar ne kadar karşı çıksa da ben damla damla porselen kaşıkla şekerli su ardından ici yanmasin diye normal su verdim. Kan şekeri düştüğü için uyanmakta zorlandilar. .2 saatte bir mama verdik ve emzirdim..çok şükür atlattik. .korkulacak bişi yok hiç merak etme..

Ca
Canim geçmiş olsun düzelir ins en kisa zamanda çoğu bebek sarılık oluyor zaten özellikle küçük doğanlar canını sıkma düzelir.

Geçmiş olsun canım. Üzülecek bişi yok. Doğan her bebikte oluyor sarılık. Hiç korkma. Allah dermansiz dert vermesin . Canını sıkma. Stres sütü etkiler unutma.

benim de bebeğim c.tesi günü dünyaya geldi. Çok değişik bi duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Hamilelere de Sağlıklı hayırlı doğum versin hepinize inş. Evde bir telaş sormayın. Emzirmesi fln çok zormuş. Işin hiç bitmiyor.Ikiz leri düşünemiyorum bile.Allah a binlerce şükür. Darısı başınıza. Doğum yapanlara tebrikler....

Ay ne güzel yavruna kavuşmuşsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kaç kilo doğdu, kaçıncı haftada geldi bebişin ??

Gözünaydın canım. .hayırlı olsun adıyla yaşasın inşallah..

Seninde erken olmus canm gözünaydin Allah anali babali buyutsun ikizlerdemissin Allah onlarinda kolayini verir elbet

Gözün aydın sağlıkla büyüsün masallah

Kızlar bizde kontrole gittik doktor kendini sezeryana hazırla dedi..2 hafta sonra gününe falan karar vericez sanırım 39. Hafta bitiminde alırız dedi seçimlerden sonra yani..kilosu 2 hafta önde gidiyormuş 2 hafta önce 1750 gr olan çocuk şimdi 2150 gr olmuş boyle kilolu bebisi olan var mi baska yoksa benim doktor sezeryan yapmak icin bahane mi buldu bilemedim

Hayırlı ugurlu olsun canım. Çok sevindim

Canim Bebis kilolu olabilir normal bir durum. Ben 4250 doğmuşum mesela normal hem de : D anam sağolsun. . Ama dr lar belli şeylere göre kilo boy değerlerini söylüyor. Aşağısı da olabilir yukarısı da. Çok takılma bence.hayirlisi olsun inşallah

Halidecim gözün aydın biz d3 eve gittik bir gece kaldık. Sonra esim sarardiğını fark etti kısımızın. Hastaneye götürdük. Değer 19a çıkmış. Hemen aldılar yoğun bakıma. Değeri 13e düştü bu sabah beni yanına aldilar. Yogun bakımın icinde odamız. Yanımda fototerapi alıyor. Memeyi tutmadı. Ben de süt sağıp besliyorum. Altını değiştiriyorum. En azından yanındayım. Eşim de arada giriyor arada. Zor bir süreç. Bir de emmeyince çok daha zor. Goguslerim siş yara. Allah yardimcımız olsun. Tabiki iayan yok. Evlat sevgisi hiçbir şeye benzemiyor. Iyi ki var. Tek saglık olsun diyoruz. Buna da sükür.

Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun. İnş hmn geçer canım eve dönersiniz.

Ay ne güzel yavruna kavuşmuşsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kaç kilo doğdu, kaçıncı haftada geldi bebişin ??

Gözünaydın canım. .hayırlı olsun adıyla yaşasın inşallah..

Seninde erken olmus canm gözünaydin Allah anali babali buyutsun ikizlerdemissin Allah onlarinda kolayini verir elbet

B beyazbulut16 gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün kuzucuk

Hayırlı ugurlu olsun canım. Çok sevindim
Allah razı olsun sizden. Çok tşk ler bu süreci kdn lar kulübünde birlikte yaşadık. Gzl bir deneyimdi...ŞÜKÜRler oldun bu günümüze Allahım......

Selam canim. bizimkide onden gidiyor. bugun doktor randevum var ama 2 hafta once yani 32 haftaliktten 1983gr idi. sezeryan demedi ama doktorlar son dakikada olsa bir bahane ile sezeryana almayi basariyorlar. Insallah normal ve saglicakla gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…