2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Selam canim. bizimkide onden gidiyor. bugun doktor randevum var ama 2 hafta once yani 32 haftaliktten 1983gr idi. sezeryan demedi ama doktorlar son dakikada olsa bir bahane ile sezeryana almayi basariyorlar. Insallah normal ve saglicakla gelirler

Ne bileyim canım işte her gidişimde çok yağlanmış diyor bizim 32+3 de 2150gr dedi 40. Haftada 4200 gr olur diyor bu şekilde normal doğum yaparsan yırtılma idrar yolu sorunları yaşarsin dedi bir de benim kalça cikigim var doğuştan tedavi olmuşum ama o da risk dedi..doktorlara sezeryan kolay geliyor o yüzden acaba diyorum ister istemez..normal doğumu çok istiyordum ama hayırlısı olsun oglum için hangisi iyi olacaksa..sezeryani 30dk
Yaparım ertesi güne de toparlarsin merak etme dedi bakalım gorucez :) sağlıkla gelsin de..

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk
Doktoruna güvenmelisin bence. Arkadasim normal dogumda israr etti. Bebegi iriydi. Sancı cekti saatlerce. Doktor sezaryene alalim dedi ama istemedi. Bebegi vakumla cekmisler ama gelmedi yine sezaryen oldu ve bebegin kafası mosmordu çıktığıbda. Allah'tan bir sey olmadı. Zaten bizler zor bulduk bebeklerimizi. Benimki de kordon dolanmasi yuzunden sezaeyen oldu. Spinal oldugu icin esimde girmisti kaydtmis dogumu. Doktor cozmekte zorlaniyor neredeyse. Iki kez sıkıca dolanmış. Normal doğum olmaz dedidğinde dojtorum bir an bile şuphe etmedim. Bir de spinal anesteziyle oluyorsa dogum gayet kolay oluyor. Insllah saglikla bebegine kavusursun.

Amiin insallah..Haklısın canım onlara güvenmek lazım.normal doğuma alistirmisim kendimi farketmeden sanırım sizlerin durumlarını da okudukca sezeryan fikrine de alisirim. .çok şükür siz de atlattıniz güzelce darısı bizim başımıza. .

Selam kızlar valla 2 gün girmesem 4-5 kişi doğuruyo maşallah doğum yapanların gözü aydın. bende normalde 3-4 hafta var kafasıyla yaşarken her an gelebileceğinin farkına varıyorum Allah en hayırlı zamanda kavuştursun bebişlerimize...

Herkese sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum ve en önemlisi hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah Allahım. Beklemedeyiz. Bebiklerine kavuşan arkadaslara da bol sütlü ve sağlıklı günler diliyorum.

Dun gittim kontrole. 33+6 idi kilosuda 2300gr di haftasina gore gelisimi cok guzel dedi. 29 Ekim ile 12 Kasim arasinda normal dogum beklicez eger gelmezse sezeryanla aliriz dedi. Buyuk olacak normal
olmaz fln demedi simdilik. Tabi bizim ve bebislerin sagligi icin neyse dogrusu o olsun ama insallah normal olur :)

Kızlar gerçekten asıl det doğduktan sonra baslıyormuş. Lohusa depresyonunun nedenini şimdi daha iyi anlıyorum. Meme tutmuyor kuzum sağıyorum sürekli. Goğüsler yara. Doğum yapmayan arkadaşlar şimdiden lanoline başlayın. Bana da dediler ama geç kaldım. Sütüm ne az ne bol ama bazen yetmiyor. Mecbur mama tavkiyesi az da olsa. Ama mutlaka besleyin biz becerememişiz çocuk o yüzden sarılik oldu. Ben bir de biberona alışmasın diye sırıngayka verdim çocuk beslenememiş. Bırakın alıssın ona alışan memeye de alışır yeter ki sarılık olmasın. O kanlar alınıp damar yolu açılırken mahvoldum. Bütün bunların yanında annelik bambaşka bir duygu. Her şeye değiyor goğsunüzde yattiğindaki koku, sıcaklık. Hepinize kolay doğumlar ve doğuranlara ozellikle bol sütlü depresyonsuz günler diliyorum.

Halgan cim Allah kolaylik versin sana inşallah bol bol sütun olur kuzun da en kisa zamanda emmeye alisir..sakin pes etme..benim kuzenim
Meme ucu içine göçük şekildeydi o da aynı şeyleri yaşadı ama eninde sonunda zorlansa da emzirmeyi başardı. .sütun sagdikca cogalacak bol bol su iç stres yapmamaya çalış zor biliyorum ama o da etkiliyormus..hersey düzelir inşallah en kisa zamanda düzene girersiniz..darısı o koku ve sıcaklığı ozlemle bekleyen bizlere inşallah sağlıkla

halgan öncelikle Allah yardımcımız olsun hepimizin sütünün artmasi icin bol su icmen gerekiyor birde sık sık bulgur pilavi ye gercekten sütü arttirmada etkili oluyormus bunun yaninda tahin helva kış geliyo boza bunlarda artirirmis krem konusunda aynen dedigin gibi onceden baslanmasi gerekiyormus lansinoh kremi bende 1 haftadir kullaniyorum hergun biraz gec kaldim bende insallah yaram olmaz yavrularima kavusmaya 4 gun kaldi insallah Allahin izniyle :) herkesin yardimcisi olsun Allahim...

iyi bayramlar güzel anneler. Ben arife gecesi acile gittim. Gebelikte kolestazi olmuşum lütfen bizim için dua edin değerlerimiz düşsün kızıma bişey olmasından korkuyorum.
Doğum yapan annelere bol sütlü sağlıklı günler diliyorum.

Sağol canım. Yorulsam da bazen pes eten
Saģol canim. Biraz tutup bırakıyor. Bir iki çekiyor işte. Buna şükür. Darısı başına canım ama zamanında olsun ve sütün bol olsun. E tabi memeyi de tutsun :)

Geçmiş olsun canım. Haber ver gelişmeleri bize. Inşallah meleğinde sen de sağlığınıza kavuşun bir an önce.

Sağol canım benim. Sağlıkla al kucağına kuzularını. Kolay bir doģum olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…