- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Sagol canm Hayirli olur insallah saglikli sihhatli olsunlarda Rabbim isteyen herkese nasip etsin...Inş ıkızdır canım hayırlı olsun
Maşallah maaşallaah .. Çok sevindim canııım darısı başımıza : ))Arkadaslar suanda gozyaslarimi tutamiyom :' ( 17.gunum bugun degerim 2171.42 ikiz olabilirmis haftaya cuma kese randevusu verdiler cook saskinimm...
maşallah ya mutluluk gözyaşı gibi olsun gözyaşlarımız,bol bol kahkaha at sevin ama mutluluktanArkadaslar suanda gozyaslarimi tutamiyom :' ( 17.gunum bugun degerim 2171.42 ikiz olabilirmis haftaya cuma kese randevusu verdiler cook saskinimm...
Her ailede bir sabırsız var demek ki :)aynısını eşim bana dedi bu 9 ay nasıl geçecek diye:)))
Hayırlı olsun canım.Arkadaslar suanda gozyaslarimi tutamiyom :' ( 17.gunum bugun degerim 2171.42 ikiz olabilirmis haftaya cuma kese randevusu verdiler cook saskinimm...
Hayırlı olsun canım.
Aminnn inşallah canmmMaşallah maaşallaah .. Çok sevindim canııım darısı başımıza : ))
hamilelik takvimi de bekliyoruzÇok sağolun arkadaşlar hiç tahmin etmiyordum süpriz oldu insallah hersey saglikli ve guzel gider Rabbim herseyin en guzelini versin sizlerede hepinize çok tesekkurler...
Inşallah Rabbim gönlündekini kucağına versin canımArkadaslar suanda gozyaslarimi tutamiyom :' ( 17.gunum bugun degerim 2171.42 ikiz olabilirmis haftaya cuma kese randevusu verdiler cook saskinimm...
Tmm canmhamilelik takvimi de bekliyoruz
Amin canim insallah cok sagolunInşallah Rabbim gönlündekini kucağına versin canımsenin adına çokkkk sevindim
gözün aydın canım maşallahKızlar bebegımın kalp atışlarını cok şükür duyduk 6+5 gunluk doktor bırcok tahlıl verdı ılac olarakda sadece crıno jel ve folık asıte devam ettırıyo dıgerlerını bıraktırdı
hayırlısı olsun canım ne güzel bi değer maşallahKızlar. .. bugun test sonucu belli oldu. 12. Gün 879. Ekim sonu gibi gözüküyor doğum ama degerim yüksek olduğu için ikiz olabilir dediler. 28 şubatta belli olacak bakalım.
aminnnnn inşallah.....Aminnn inşallahh :)
hayırlısı olsun canım Allah gönlünden geçeni versin inşallah :)Arkadaslar suanda gozyaslarimi tutamiyom :' ( 17.gunum bugun degerim 2171.42 ikiz olabilirmis haftaya cuma kese randevusu verdiler cook saskinimm...
ne değişik bir süreç dimi?çok severek yediklerini yiyemiyorsun:)))Bende tatlı hıcbırsey yıyemıyorum cayı bıle sekersız ıcmeye basladım
maşallah arkadaşım.bizde ikiz çok istiyorduk.2 tane kesemiz var çok şükür.inş devamıda gelir.Arkadaslar suanda gozyaslarimi tutamiyom :' ( 17.gunum bugun degerim 2171.42 ikiz olabilirmis haftaya cuma kese randevusu verdiler cook saskinimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?