2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Geçmiş olsun canım. Haber ver gelişmeleri bize. Inşallah meleğinde sen de sağlığınıza kavuşun bir an önce.
Siz naptiniz cnm nasıl oldu güzel kızın. Bizim biraz riskliymis karaciğer enzimlerim çok yüksek buda bebeğim için tehlikeli bir durummus ilaç verdi iki günde bir nst değerler düşmezse erken alacaklar ama sürekli endişe içindeyim alana kadar bisiy olursa diye....Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın...

Kuzular biz kizimizi dun sabah hastaneden cikardik cok sukur. Evde takiluyoruz.
Gogus yaralari icin lansolin mustela hep hikaye. Hastanede Garmastan pomat diye bir krem öğrendim. Kesinlikle aklinizda bulunsun bayanlar. Diğer kremler tirt...
Onun haricinde anneligi ogrenmeye calisiyorum ben, sizler de insallah iyisinizdir. Hepinize hayirli bayramlar..opuldunjz sirin anneler :))

herkese iyi bayramlar kizlar gecmisi okuyamadim fazla bizde 21 eylülde suyumun bitmesi ve idrarda protein kacagi nedeniyle acil sezeryanla oğlumuzu kucagimizi aldik cok şükür..hastaneden cikarken sarilik baslangici dedi doktorumuz ama cok hafifmis yarin kontrolumuz var inşallah ilerlememistir..hastanede dogru duzgun sutum gelmedi mamayla beslendik simdide sagiyorum 3 saatte bir hem mama hem sutumu veriyorum sariligi ilerlemesin diye..tek sorunumuz memeyi almadi zorluyoru gogus ucumda fazla yok sutte olmayinca fazla bir iki cekip basiyor aglamayi.
halgancim seninde oyle sanirim
silikon gogus uclarindan aldi esim eczaneden aventinkini hic cekemedi cok buyuk geldi simdi nuk aldi o daha kucuk onu çekiyor ama sut cok olmadigindan ondanda usaniyor inşallah sutum cogaldikca alacak sende bunu dene canim eninde sonunda alacaklar rabbimin izniyle

dogum yapanlari tebrik ediyorum rabbim saglikla buyutmek nasip etsin cumlemize
dogum yapacak arkadaslarim rabbim kolaylik versin saglikla kavustursun inşallah...dogumdan sonra insanin pek vakti kalmıyor :)

Çok şükür biz de iyiyiz. Bugün sarılık kontrolümüz var. Inşallah değerlerimiz normal çıkar. Bu arada takma kafanı canım zaten 37 içindesin, doktorun da sürekli kontrol altında tutuyorsa inşallah bir sorun olmaz. Benimki her gun kontrol ediliyordu. Dr nstde de kordonun boynuna baskı yaptığını görünce bekletmeden aldı. Çok sükür kızımda da hiçbir sorun olmadı kordondan dolayı. Senin de güzel haberlerini alacağız inşallah. Strese girip minigini uzme.

Çok geçmiş olsun iinşallah biran önce sagligina kavuşur kuzucuk

Halidecim geçmiş olsun. Emzirebiliyor musun canim? Süt sağıyor musun? Göbek bagınız dustü mü? Günde maç kez kaka yapıyor? Amma soru sordum de mi :)

Canim gözün aydın. Ben hemsirelere uydum alıasin diye basta 30 cc verfik siringayla mama. Cocuga yetmemis sarilik ilerledi. Once bir sariligi atsinlar alisirlar elbet. Dun esimle baya ugrastik ve bir gogsumu 15 dk emdi. Dogerini almadi. Sonra acliltan aglayinca mecbur sagdigimdan verdik. Cok sukur simdilik iyo sagiyorum mamaya pek gerek kalmiyor. Oglun bir ogunde ne kadar iciyor canım. Bit de biberona alismamasi icin en kuçük delikli olanlarindan almak gerekiyormus. Eninde sonunda emecekler insallah ama sabredicez. Sarilik olmasa acimayip vermicem biberon ama degerleri dusmusken iyi beslemek lazim.

bizde dun kontrole gittik cok şükür sarilik ilerlememis kan almaya gerek gormedi..doktorda artik korkma sarilik olsa bile bisey olmaz dedi.benim sutum iki uc saatte bir 30 ile 40 cc arasinda cikiuor.doktor iki uc saatte bir 40 50 cikiuorsa mamaya gerek yok 30 yetmez dedi.bende arada mama veriyorum.dunden beri bizde cok cabaliyoruz memeyi aliyor cok şükür ama hemen yoruluyor karni doymuyor kuzumun sonrasinda sagip veriyorum bende.biraz daha buyusunler hersey yoluma girer inşallah

bebeği doğanlar tekrar hayırlı olsun. Doktor bebeği kontrole ne zaman çağırdı merak ettim. Bzm çocuk doktoru bir ay olunca gel dedi de geç değil mi sanki?

Canım çok sagol insallah hepimiz sag salim kurtuluruz evlatlarimizla birlikte..

Benim de düzenli olmuyor canım. Bazen 60 bazen 80 bazen daha az. Ben de en cok bunu merak ediyordum bir ogunde ne kadar sütle doyduğunu. Benimki de dün aldı memeyi 10 dk emdi. Dedim bundan sonra emecek sonra yine ayni savas ve mücadele. Sariligi tamamen atlatmayınca cok da ustune gotmek istemiyorum. Ac kalmasin. Cocugu ac birakmisin sarilik olmus.

Kızlar bi sorum var, özellikle sezeryan ile doğumda erken doğum oluyor ya, diyelim ki 38. Haftada doğum gerçekleşti, doğum izni 40 hafta üzerinden değerlendirildiği için 2 haftayı kullanmadığımız için o 2 hafta doğum sonrasına aktarılır mi

bebeği doğanlar tekrar hayırlı olsun. Doktor bebeği kontrole ne zaman çağırdı merak ettim. Bzm çocuk doktoru bir ay olunca gel dedi de geç değil mi sanki?
bizim cocik doktoru sali gunune kontrole cagirdi gidicez yani 8.gune sonra ne zaman cagiracak bilmiyorum

Hayır canim tam doğum yaptığın tarihten itibaren 8 hafta + doğum öncesinden doğum sonrasına attiklarin

bende ilk memeyi veriyorum 15 20 dk emmeye ugrasiyor bakiyorum bikiyor yoruluyor sagiyorum veriyorum tekrar..boyle boyle alisicaz inşallah sutumuzde artar canim..bana dun cocuk doktoru meme emmiyor diyince biberonu birak kasikla vericeksin o zaman dedi ama ben kiyamiuorim kasikla yemeyi beceremiuor dokuyor sutte ziyan oluyor.
senin yine iyi çıkıyormus canim maşallah benden en fazla 50 cikti bugun o da :)

Valla bana da şırıngayla ver demislerdi canım. Verdim ama hrm ziyan oldu r de ne kadar yedi anlayamadik cocuk sarilik oldu. Sariligi atlatana kadar biberonla devam nr yapayim alisirsa hasta olmasin da. 19la yattik biz hastaneye. Allah korusun cocukta bir sorun olsa sırınga kurtarmayacak. Ben de fark ediyorum canım alişıyor biberona ve tembelleşiyor ama napıyım. Bu arada benden de ilk günler 30 falan çıkıyordum beslenmene cok dikkatm en az 3 litre su ic. Ben bir de bir bardak suya iki seker kasigi resene bir kimyon bir de tarcin cubugu atip demliyorum. Balla karıştırıp iciyorum günde iki bardak. Bolsu ve süt de iciyorum. Bulgur da arttirirmis ama denemedim bakalım. Humama varmis bir de emziren annelr icin cay. O da arttiyormuş. Bunlari bi dene istersen. Kaç kez kaka yapıyor günd3 canım?

Hayır canim tam doğum yaptığın tarihten itibaren 8 hafta + doğum öncesinden doğum sonrasına attiklarin
Canım brn erken dogum yaptim. Aktarıldı. Tam q3 hafta izin kullanacagim. O da muhtemel dogum tarihine ekleniyor. Yani sen bu haftalarda dogum yaptın diyelim. 32de de calisabilir raporu almissan hastanede calisamaz raporuna dogum izininin aktarilacagini ve 8+5 kullanacagini yazdir ve onu da muhtemel doğum tarihine ( yani 40 hafta üzerine) eklettir. Sonra rapora işe başlayacağin tarihi de yazdır. Eşın uğraşacak tüm bunlarla sen bebişle yatarken, ona güzelce anlat. Benim birinci dönemin kapanmasina 3 haftam kaldi bu sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…