2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Emzirme konusunda Allah hepimizun yardımcısi olsun.
Arkadaslar dualarinizi benden esirgemeyin suan hastanedeyim uyku tutmuyoo :) sabah nasipse ameliyat Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duygulari insallah sag salim cikariz ogullarimla...

Canim hayirlisiyla çıkarsınız Rabbim kolaylik versin.

adno28 canim hayirli olsun saglikla buyut
Kuzucuk larını.

halide25 halgan sevecen86 kızlar sizlere de Allah kolaylik versin bebisler biran önce sağlıkla sorunsuz emsinler bol bol sutunuz olsun inşallah. .sizleri okudukca hem biran önce yavrumu kucagima almak istiyorum hem
Korkuyorum annelik dogumdan sonra başlıyor galiba..moralinizi bozmamaya çalışın hepsi geçecek inşallah..neler atlatti bu minikler bunların da ustesinden geleceksiniz

Benim de bugun işte son günüm..izne ayriliyorum artık dayanamicam..Bugün yürürken çok ağrım oluyor artık dinlenme vakti geldi Salı günü de kontrolumuz var doğum tarihini netlestirecegiz..sezeryan olacak..Ekim in son haftası olmasını çok istiyordum ama 39. Bitiminde alırım dedi doktorum 7 Kasım ya da 11 Kasım olacak galiba..hayırlısı artık sağlıkla gelsin de..

Karpuzcilek_d aynen canım. Dogumdan hic korkma o en kolayı. Zaten bebek bakmaktan ameliyatliyim diye nazlanmaya da vakit kalmayacak. Insallah kolay bir dogum okur. Bol sutun okur bebegin gazsiz olur :) Şu an için en büyük dilekler bunlar. adno28 canim dogum yapmissin sanirim. Gozun aydin aynı dileklerim senin icin de gecerli. Umarim hemen emerler. Ilk gunku sarı süt cok önemli.

Kızlar sanırım sırada ben varım en geç pazartesi doğuruyormusum, bana da dua edin
Canım dualrımız seninle. Insallah kolay olacak. Biliyorum heyecanli bekleyiş ama inan ki hiç zor degil doğum. Bugun 12. Günüm 4. Günden itibaren hoc dogurmamis gibiydim. Hic korkma. Ne kadar ayakta.olursan o kadar kolay oluyor.

Insallah canım, kolaylıkla atlatırım ben de

Arkadaslar hepiniz sagolun darisi sizlerin basina olsun.Hepinizi Allah kurtarsin bebislerim 2900 -2900 dogdu masallahhh:)) cok şükür Rabbime
Ay maşallah hep böyle güzel devam etsinler. Allah analı babalı büyütsün bebeklerini. Nasıl geçti doğumun? Küveze girmeyecekler değil mi? Kendini toparlayınca ikiz maceralarını yaz, pek meraktayım :)

adno28 canim gozunaydin.kizlarr bugun kontrol vardi kizcem 3500 gram olmus cati muayenesi yapmadi ama normal yapabilirmisim.gibi gorunuyomus su an tek kriter kizim 4kiloyu bulursa sezeryan bulmazsa epidural normal dogum.bu 2 haftayi bekliycez 4000olursa 39da sezeryan olucam.epiduralli normale sicak baktim akisina biraktim haftaya sadece nst.sonraki hafta net son durum hayirlisi artik

Arkadaslar hepiniz sagolun darisi sizlerin basina olsun.Hepinizi Allah kurtarsin bebislerim 2900 -2900 dogdu masallahhh:)) cok şükür Rabbime
Maşallah canım sana da kuzularına da. Allah bağışlasın. Sık emzir. Süt olmazsa da doyur mamayla da olsa. Hiç stres yapma sezaryende gecikebilir. Sarılık icin en ònemlisi aç kalmamaları. Bol sütün olsun bebişlerin gazsız olsun. Allah sana bagislasin evlatlarıni canim.

Ay maşallah hep böyle güzel devam etsinler. Allah analı babalı büyütsün bebeklerini. Nasıl geçti doğumun? Küveze girmeyecekler değil mi? Kendini toparlayınca ikiz maceralarını yaz, pek meraktayım :)
Öncelikle hepinize tekrar tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin dogumum gayet iyi gecti onlar spinal dedi ama benim dedigim oldu genel istedim :) ameliyathaneye girmeden bir hemsire ile tanistim ebe cocugu olmuyormus benle bayag konustu 15 dakika nasil tup bebek yapturdigimi nerede falan diye ve bana dediki senin evlatlarinin ciktigi ani videoya cekip sana yollarim dedi bu kiyagimi herkese yapmam dedi :) bana dua sende dedi hergun sayisiz dogum yaptiriyor kadin ve bebisi yok Allahim her isteyene nasip etsin ameliyat sonrasi tabi biraz agrili ama geciyo ya gazimiz hemen cikti cok sukur bebislerim yanimda iyiler cok tatlilar benziyorlar Allah kurtarsin hepinizi cok guzel duygular korkmayin sakin

Kızlar bu haftakı nst de bnm biraz sancm çıktı 60 a kadar sonra düştü,Dr um normal artık dedi szde de olmşmydu.

Kızlar bu haftakı nst de bnm biraz sancm çıktı 60 a kadar sonra düştü,Dr um normal artık dedi szde de olmşmydu.
bende de 1 kere çıktı 70lere ama tekrar olmadı zaten günde 1 kere ya oluyo ya olmuyo o da nst ye denk geldi telaş yapma sıklaşmadıkça sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…