2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar. .. bugun test sonucu belli oldu. 12. Gün 879. Ekim sonu gibi gözüküyor doğum ama degerim yüksek olduğu için ikiz olabilir dediler. 28 şubatta belli olacak bakalım.
ikiz haberleri nedense beni daha çok heyecanlandırıyor.gözün aydın arkadaşım.inş ikizdir)))

Günaydın güzel anneler
bizde dün kesemizi ve mercimegimizi gördük doktorum hersey istedigimiz gibi kesenin boyutu şekli dedi tam altı haftalikmisiz tam uyumlu haftayla dedi
haftaya cuma rabbim nasip edErsen kalp atışlarını dinlemeye gidicez..eşimle sürekli nokta kadar bebisimize bakıyoruz hâlâ inanamiyoruz

Maşallah canm :)

ne gügel bir mutluluk Allah daim etsin nazarlardan korusun canım ...Maşallah...

amin canım hepimizi korusun rabbim inşallah...çok başka duygular sanki rüya gibi bu kadar bekledikten sonra insan hâlâ inanamiyor :)

Aynen canm :) kizlar bugun saglik ocagina gittim doktorum deger icin dediki bazi kadinlarda deger fazla yuksek cikabiliyor yani bu demek degildirki ikiz gebesin tek gebeliktede kan degeri yuksek cikabilirmiss :) sevindim bende ya tabiki Allah nasip ettiyse onadiyecek lafim asla yok şukurler olsun ama tek gebeligi sanki daha cok istiyorum hayirlisi...

Benim de degerim yuksekti tek kese var. Hayirlisi olsun hepimiz icin.

Bana iki embriyo konacakti son an da e2 yüksekliğinden tek koymamiz senin için daha sağlıklı dediler..bende tek gebeligin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum zaten doktorumda çoğul gebelik cok sorumluluk çok Sağlık sorunu çok fazla yipranmak demek demisti...bende hep duamda allahım hakkimda ne hayırlısı ise bana onu nasip et dedim...Kan degeri yüksek olması bebeğin hızlı gelisimindende oluyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…