- 27 Ocak 2015
- 151
- 147
- 53
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
ikiz haberleri nedense beni daha çok heyecanlandırıyor.gözün aydın arkadaşım.inş ikizdirKızlar. .. bugun test sonucu belli oldu. 12. Gün 879. Ekim sonu gibi gözüküyor doğum ama degerim yüksek olduğu için ikiz olabilir dediler. 28 şubatta belli olacak bakalım.
Maşallah canım hayırlısı olsunKızlar. .. bugun test sonucu belli oldu. 12. Gün 879. Ekim sonu gibi gözüküyor doğum ama degerim yüksek olduğu için ikiz olabilir dediler. 28 şubatta belli olacak bakalım.
:) sagol canm insallah Rabbimden hayirlisi herseyinmaşallah arkadaşım.bizde ikiz çok istiyorduk.2 tane kesemiz var çok şükür.inş devamıda gelir.
kızlar ben de katıldım topiğee inşallah allahın izniyle ekim ayında ben bebişlerime kavuşacağımm..
İnşallah canim,hoşgeldin sefalar getirdin,hepimiz ayni anda ayni duygulari yaşiyoruz,adim adim herseyi paylaşıyoruz,çok bilgilendirici oluyorkızlar ben de katıldım topiğee inşallah allahın izniyle ekim ayında ben bebişlerime kavuşacağımm..
Teşekkür ederiz,senin de hayırli olsun,Rabbim kucagına almayı nasip etsinslm bende eylül sonlarına doğru olacak bebisim inş arkadaşlar sizlerin bebişleride hayırlı olsun
evet ikiz değerlerim 259-480-1417 şuan kalp atışlarını duydukhosgeldin canm hayirli olsun iikizmi? Degrlerini yazabilirmisin beta ?
Allah kucagina almayi nasip etsin bende devlette tedavi gordum tek koyuldu 5.gunun ebriyosu 10.gunu 164 14.637 17.gun yani bugun 2171.42 sasirdim cok sol kasigim agriyor hep sende belirti nelerdi?evet ikiz değerlerim 259-480-1417 şuan kalp atışlarını duyduk
Maşallah canm :)Günaydın güzel anneler
bizde dün kesemizi ve mercimegimizi gördükdoktorum hersey istedigimiz gibi kesenin boyutu şekli dedi tam altı haftalikmisiz tam uyumlu haftayla dedi
haftaya cuma rabbim nasip edErsen kalp atışlarını dinlemeye gidicez..eşimle sürekli nokta kadar bebisimize bakıyoruz hâlâ inanamiyoruz
ne gügel bir mutluluk Allah daim etsin nazarlardan korusun canım ...Maşallah...Günaydın güzel anneler
bizde dün kesemizi ve mercimegimizi gördükdoktorum hersey istedigimiz gibi kesenin boyutu şekli dedi tam altı haftalikmisiz tam uyumlu haftayla dedi
haftaya cuma rabbim nasip edErsen kalp atışlarını dinlemeye gidicez..eşimle sürekli nokta kadar bebisimize bakıyoruz hâlâ inanamiyoruz
hoş geldin canım Allah bebişlerini sana bağışlasın ...kızlar ben de katıldım topiğee inşallah allahın izniyle ekim ayında ben bebişlerime kavuşacağımm..
amin canım hepimizi korusun rabbim inşallah...çok başka duygular sanki rüya gibi bu kadar bekledikten sonra insan hâlâ inanamiyor :)ne gügel bir mutluluk Allah daim etsin nazarlardan korusun canım ...Maşallah...
amin canım hepimizi korusun rabbim inşallah...çok başka duygular sanki rüya gibi bu kadar bekledikten sonra insan hâlâ inanamiyor :)
Benim de degerim yuksekti tek kese var. Hayirlisi olsun hepimiz icin.Aynen canm :) kizlar bugun saglik ocagina gittim doktorum deger icin dediki bazi kadinlarda deger fazla yuksek cikabiliyor yani bu demek degildirki ikiz gebesin tek gebeliktede kan degeri yuksek cikabilirmiss :) sevindim bende ya tabiki Allah nasip ettiyse onadiyecek lafim asla yok şukurler olsun ama tek gebeligi sanki daha cok istiyorum hayirlisi...
Amin canm sagol senin kacti?Benim de degerim yuksekti tek kese var. Hayirlisi olsun hepimiz icin.
Bana iki embriyo konacakti son an da e2 yüksekliğinden tek koymamiz senin için daha sağlıklı dediler..bende tek gebeligin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum zaten doktorumda çoğul gebelik cok sorumluluk çok Sağlık sorunu çok fazla yipranmak demek demisti...bende hep duamda allahım hakkimda ne hayırlısı ise bana onu nasip et dedim...Kan degeri yüksek olması bebeğin hızlı gelisimindende oluyormuş canımAynen canm :) kizlar bugun saglik ocagina gittim doktorum deger icin dediki bazi kadinlarda deger fazla yuksek cikabiliyor yani bu demek degildirki ikiz gebesin tek gebeliktede kan degeri yuksek cikabilirmiss :) sevindim bende ya tabiki Allah nasip ettiyse onadiyecek lafim asla yok şukurler olsun ama tek gebeligi sanki daha cok istiyorum hayirlisi...
amin xanimTeşekkür ederiz,senin de hayırli olsun,Rabbim kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?