- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #5.221
Bana da doktor 1-2 hafta onden gidiyo dedi 37de 3500 gr di senin bence cok normal 3300 neresi 3 hafta ondeymis anlamadim canim takilma oyle seylere
Canim sen dene. Benimki de hic almadi. Agladın sızladim ana bir gyn kendi kendine emdi. Diyelim ki emmedi yine de bozma psikolojini. Kimsenin ne dedigine de aldırma. Nasılsa anne sütü alıyor. Emzirmemek sana zahmet. O yüzden dinlrme kimseyi. Kendini de onu da strese sokmadan denemeye devam et. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Inşallah senin de çözülür benimki gibi emme problemin.halgancim bende avent kullaniyodum
memeyi alsin diye medela calma biberon aldik 60 tl ye bi kac gundur onla iciyor amne memesi özelliginde cekmedikce bir damla gelmiyor...yine arada tutarim sma zorlamiycam artik benimde psikolojim bozuldu cunku.esim bes kardes onlarin hic biri meme almamis ve onların cocuklarida almamiscekmismi bilemiyorum
Benim 36 yeni bitti canım ondan öyle dedi sanırım. .sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum..çok zorluyor artik hareketlerim baya kisitlandi ama az kaldı bakalim
Normal doğum düşünsen bebeğin büyük olmasına tak diyeceğim ama seker gibi durum olmadan bebek büyükse sevin bence büyük bebek bakması daha kolay oluyor. Oğlum 4 kilo doğdu, çok zorluk çekmedik maşallah diyeyim bakarken.
Yine de son zaman ölçümleri çok net olmuyor, arkadaşıma diyet verdiler bebek 4 kiloyu aştı diye 3500 doğdu bebek. Bana 3.5 dediler kilosunu 4 kilo çıktı. Sağlıklı oldun dediğin gibi en önemlisi o.
Canım benim bir aylik oldu. Doktor gece 3 saate kadar uyusun bırak dedi. 3 saatten fazlaysa uyandır dedi. Ben saat kuruyorum 2 saate. Bakıyorum uyanmadiysa bekliyorum. Daha da uayazsa altını acıyorum uyanıyor. Gündüz de deģisiyor en fazla 2 saat uyuyor. Kimi zaman 1 saatte emmek istiyor. Bakalım tam bir düzenimiz yok. Ama gece 3 saatte uyandırıyorum. Zaten nadirrn o kadar uyuyor.Kızlar bebeklerinizin uyku durumu nasıl benimki uyuyunca 3 4 saat uyuyor maasallah karnını iyice doyurucu uyuyor normal mi Sarılık ta yok. Çokmu uyuyor
Uyanikken 1 saate yakın emiyoruz altında kuru olunca uyuyor uyandirmayada kiyamiyorum ne yapsam bilemiyorumCanım benim bir aylik oldu. Doktor gece 3 saate kadar uyusun bırak dedi. 3 saatten fazlaysa uyandır dedi. Ben saat kuruyorum 2 saate. Bakıyorum uyanmadiysa bekliyorum. Daha da uayazsa altını acıyorum uyanıyor. Gündüz de deģisiyor en fazla 2 saat uyuyor. Kimi zaman 1 saatte emmek istiyor. Bakalım tam bir düzenimiz yok. Ama gece 3 saatte uyandırıyorum. Zaten nadirrn o kadar uyuyor.
Ücü gećirmwyin demisti dr bana ama kendi doktoruna da bir sor istersen canım.Uyanikken 1 saate yakın emiyoruz altında kuru olunca uyuyor uyandirmayada kiyamiyorum ne yapsam bilemiyorum
Bana cok gibi geldi. Sen 2saatte uyandir benceKızlar bebeklerinizin uyku durumu nasıl benimki uyuyunca 3 4 saat uyuyor maasallah karnını iyice doyurucu uyuyor normal mi Sarılık ta yok. Çokmu uyuyor
Kızlar bebeklerinizin uyku durumu nasıl benimki uyuyunca 3 4 saat uyuyor maasallah karnını iyice doyurucu uyuyor normal mi Sarılık ta yok. Çokmu uyuyor
Gunaydin kizlar bugun kontrol var heralde tarih alirim bugun dua edin bana
Canım sizin de m gaz sorununuz var. Gazini cikariyorum yataga yatiriyorum yine başlıyor kıhkıhlara kuzum. Perişan oldu bu gazdanGünaydın kızlar@asgu86 hayırlısı olsun canım senin için. .inşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın
Bu aralar dilimden düşmeyen tek şarkı "uykusuz her gece...Yorgun ölesiye..."
Bugunlerimize şükürler olsuninşallah herkes iyidir anneler...
Bizimde ayni dr biogaia diye bir damla verdi ama gecmedi kizimin gazi oyle aglayip kivraniyoki dayanamiyorumCanım sizin de m gaz sorununuz var. Gazini cikariyorum yataga yatiriyorum yine başlıyor kıhkıhlara kuzum. Perişan oldu bu gazdan
Canim ben de zinco verdim bir kere. Bitkiselmis guya. Acaip uyudu ve cok kaka yaotı su gibi. Korktum bir daha vermedim.Bizimde ayni dr biogaia diye bir damla verdi ama gecmedi kizimin gazi oyle aglayip kivraniyoki dayanamiyorum
Kolay dogum, gazsız bol sütlü günler diliyorum. Haberdar et bizi.Gunaydin kizlar bugun kontrol var heralde tarih alirim bugun dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?