- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #5.241
Kizlarr ben detunelin ucunu gordum:) hastanedeyim yarin ogleden sonra spinalli sezaryenle kizima kavusucam insallah kizcemin kilosu fazla oldugu icin normal istesen de yaptirmam dedi doktorum.dualarinizi esirgemeyin
Taze anneler gibi yoğun bi tempodayim canım, benim kız çok huysuzlasti, uyumuyor, sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum, ağlıyor ha bire, bu ara pek giremedimmeleklercenneti canim nerelerdesin?
Canim bizim gaz sorunu da tam gaz devam. Çozemedik ben de zinco verdim iki kez fayda etmedi. Daha evvel de bu damlaların fayda etmedigini okumuştum. Vermiyorum artık. Biz bir ay bir haftayı bitirdik şükür.biraz daha düzene girdi. 40 mucizesini bekliyorum. Benimki de sürekli ağlıyordu özellikle akşamlari. Süt yetmiyor sanmıştim ama kilo alımı çok iyi çıktı. Sütünün yetmediğini en iyi kilo alımına göre anlarsın kuzum. Sağlık ocağına bir götür istersen.Taze anneler gibi yoğun bi tempodayim canım, benim kız çok huysuzlasti, uyumuyor, sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum, ağlıyor ha bire, bu ara pek giremedimhalgan cim, inşallah sizin bebisler akıllı uslu büyürler, gaz sorunumuz var, doktor bunun için nurse Harvey adlı bi damla vermişti ama pek fayda etmedi, ne zaman azalacak bu sorunlar bilemiyorum
Canım canım dogüm bugündü sanırım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Kizlarr ben detunelin ucunu gordum:) hastanedeyim yarin ogleden sonra spinalli sezaryenle kizima kavusucam insallah kizcemin kilosu fazla olgu icin normal istesen de yaptirmam dedi doktorum.dualarinizi esirgemeyin
Doktor kontrolumuze az kaldı inşallah herşey yolundadırCanim bizim gaz sorunu da tam gaz devam. Çozemedik ben de zinco verdim iki kez fayda etmedi. Daha evvel de bu damlaların fayda etmedigini okumuştum. Vermiyorum artık. Biz bir ay bir haftayı bitirdik şükür.biraz daha düzene girdi. 40 mucizesini bekliyorum. Benimki de sürekli ağlıyordu özellikle akşamlari. Süt yetmiyor sanmıştim ama kilo alımı çok iyi çıktı. Sütünün yetmediğini en iyi kilo alımına göre anlarsın kuzum. Sağlık ocağına bir götür istersen.
Canim bizde de aynı. Memede uyuyor. Sonra azin cikarayim derken uyaniyor. Gazı çiksa da hala gazlı. Bir de ya memede uyuyacak ya da samlayacagız kucaka. Yenildik anlayacağın. Sallamayacagız demistik ama. Kıyamıyorum daKızlarr bebişlerin gaz durumu nasılll? Çok çaresiz hissediyorum kendimi bu konuda çocuk uykuya dalamıyor ya moralim çok bozu k....halgan çok guzellll kıyafettt prensese çok yakışacak emınım
Kızlar mevlid kıyafetimizi aldık. Beğenecek misiniz bakalım.
Kızlemar bebeklerinizin kakasında yeşil parçalar oluyor mu? Bizde ara sır oluyor da. Dra da sormayı unuttum bu durumu yaşayan var mı başka?
Kuzum civilden aldim intermet sitesinde de vardir mutlaka.Cnm Mevlüt kiyafetinize bayildim. Nerden aldiniz :) internetten ise kesinlikle site adi istiyorum :)
Bizim kizin kakasi yesil oluyo sari oluyo. Yesili doktora sordum.normal dedi. Bunlar anne sutu kakasi dedi.
Gözün aydın canım. Ben de grip oldum sanki odüm kopuyir. Emzirirken maske tak. Sonrasında da esin gazini falan cikarsın, altını alsın. Geçene kadar. Bol bol ihlamur ic. Ilac da alamıyoruz. Bebis nasil? Kaç kg dogdu? Emiyor mu? Dogum nasıl oldu?Mrb kızlar bzde doğum yaptk 19 ekimde intrnte giremedm günlerimz yoğun baya.birazcık grbim bebşe bulaşck DİE çok korkuyrm .
3340 kg doğdu.emiyo çok şükür.ilk gece çok zordu ama sonra ii cnm.çok meme istiyo o yüzdn sütüm yetmicek gibi.işlhh artarak devam eder hepimizinGözün aydın canım. Ben de grip oldum sanki odüm kopuyir. Emzirirken maske tak. Sonrasında da esin gazini falan cikarsın, altını alsın. Geçene kadar. Bol bol ihlamur ic. Ilac da alamıyoruz. Bebis nasil? Kaç kg dogdu? Emiyor mu? Dogum nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?