2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

aynen canim bende silikonla veriyordum. meme ucum yoktu ememez diye silikon aldirdilar. cok kolay emiyor silikonla ama sonra hic meme ucu almama ihtimali var diye, son bir kac gundur biraz ucla emzirdim sonra uc cikinca mememi verdim. Dunden beri de eger cok aglamiyorsa mememi vermeye calisiyorum ve zor olsada aliyor.sende belki yawas yawas denersin direk memeni.

halgan cim resim asagida. bizede hastanede vermislerdi 3 5 tane onu kullaniyoruz gerekirse. dilinin altina koyuyorsun bebek diliyle kendi cekiyor sutu.

Eklentiler

• image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 50

Deniyorum arada ama resmen kavga ediyor alıp birakiyor sürekli emebildigi halde..agladiginda vermek imkansız zaten mecburen direkt silikonla veriyorum

Arkadaslar bisey soracagim, oncelikle evlatlarinizi Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasib etsin.
sorum su ben transferden sonra, dinlendikten sonra evime 20 dakikada taksiyle gittim ama birkac sefer araba zink zink diye yolda sarsintili gitti sizlerdem transfer sonrasi boyle bir durum yasayan varmiydi adam yavasta gitti bastan soyledimde. Siz ne dersiniz bu duruma cok endiseliyim.

Birşey olmaz canım merak etme
Uzun yola gidenler oluyor transfer sonrası
Orada dinlendirdikleri süre yeterli
Evde de sakın sürekli yatma
Bol bol dinlen ama hareket de et sadece ağır kaldırma hareket önemli kan dolaşımının artması için

sağolasin arkadasim.

Canım.bundan hiçbir şey olmaz korkma. Aynı syeleri bizler de yaşadik. Ben transferimi oldum. Eczaneden ilaçlarımı aldım. Eşimin arabayı park ettiği yere kadar yürüdüm. Dısarda yemek yiyip geçtik eve.

Kızlar bugün doktora gittik çok şükür kilo almış kuzum..herşey yolunda..doktor kilo alışı iyi olduğu için emzik vermemize birşey demedi..yalnız silikon meme ucunu bıraktırmam gerekiyor, biberon dan bir farkı yok onun için dedi..ilk 1-1.5 ay hafızada tutmadiklari için bıraktırma şansım varmış..bir de gece uyuyabilmesi için gündüz uzun uykular yaptirmamaliymisiz şimdiden gece gündüz farkını öğretmek lazimmis..ben 1 saat arayla emzirme çalışmaları yapicam..

Canim bu ara ben de buna dikkat ediyoeum. Gundüz oynuyorum onunla. Uyutmuyorum. Altini açıyorum. Konusuyorum, kucağimda gezdiriyorum. Simdi de oyun halisı aldik gelecek bakalım. Onunla oyalarım. Gece uykusu daha düzenli oldu. Yalnız biz iki aya yaklaştık. Gündüz ne sıklıkta isterse o kadar emziriyorum. Gece de 3-4 saat uyuyor böyle olunca.

Maşallah halgan cim darısı bizim başımıza:)
Oyun halısı güzel fikir doktor 4.ayda herşey düzene girecek şuan yaşadıklarınız normal dedi yavaş yavaş büyüyorlar işte. .ben biraz fazla stres yapıyorum sanırım..mide bulantısı bacaklarımda kasintilar oluyor..hepsi geçecek insallah

Canım benim. Gececek hepsi. Tadını çıkarmak lazım. Bir daha bu günleri gelmeyecek. Zamanla daha iyi anlayacağız dillerini de. Onlar bize, biz onlara alışacağız.

Kızlar günaydın
Dün geceki durumu paylaşıyorum önerebileceğiniz birşey olursa diye çok yoruldum artık

22:45 iki gögusten emdi arada altını değiştirdim yatirdim
00:45 uyandı
00:45-01:25 sağ memeyi emdi
01:30 yatirdim gazı var
02:00 ağladı meme verdim
02:17 sol meme emme bitti
Altını değiştirdim, acı elma yagi sürdüm ayaklarına, meme verdim emmedi
02:37 yarım kundak yapıp yatirdim
03:51 uyandı
04:15 sol meme emdi uyudu yatirdim
05:25 uyandı
05:47 sağ mene emdi
07:00 ye kadar kucagimda ikimizde sizmisiz hicbisey hatırlamıyorum
07:00-08:15 arası hem sağ hem sol göğüs emzirdim arada altını açtım
08:20 yatirdim ama çok gazı var uyumadi

Canımm acaba her seferinde her ıkı memeyıde mı versen. Benım oglumda böyle arada tek emıp kısa zamamda kalkıo uyandıramıyorum, ıkısını emınce ıkı saat fln uyuyo

Canımm acaba her seferinde her ıkı memeyıde mı versen. Benım oglumda böyle arada tek emıp kısa zamamda kalkıo uyandıramıyorum, ıkısını emınce ıkı saat fln uyuyo

Ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama her iki meme arası mutlaka altını açmam gerekiyor yoksa memede uyuyup kaldığı için diğerine geçiremiyorum..her seferinde altını açmakta bazen olmuyor yapmamış oluyor çünkü. .ay bilemedim işte

Dızını ayagını cımcıkla cnm, ben bazen burnuny sıkıyorum. Her zamn başarılı olamıyorum tabı de dene ıstersen. Bi de ben memede uyumaya alışmasını da istemıyorum ondan. Bakalım inş biz yenerız onları

Biz 33 günlük olduk gece uykularimiz 2 haftadır çok düzenli inşallah değişmez 00.30 01.00 gibi uyuyor her gün 03.00 ya da 04te bir posta kalkıyor 15 dakika emiyor sonra yine yatıyor sabah 6da kalkıyor yine 15 dakika emip yine yatıyor 8 ya da 9 da kalkıyor bir daha gündüz fazla uyumuyor kesik kesik uyuyor o arada işleri yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…