- 8 Şubat 2015
- 348
- 347
- 43
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #5.321
Bugün daha iyiyim sağol cnm..işte bizim ufaklık çok zorluyor..altını değiştirmek bile problem katıla katıla ağlıyor. .bugün 2 kere yatağında uyutabildim çok mutluyum :)) bakalım gece ne yapacağız..
Ewet bende önce emziriyorum 5 10 dk sonra altını acıyorum sonra tekrar emziriyorum. Gece emerken 10dk sonra uyuyor hem altını açınca yeniden uyanıyor bi okadar daha emiş oluyor tavsiye ederim.Karnı doyduktan sonra altını açmayı dene canım. Ben de çok çektim. Ortalığı ayağa kaldırıyordu. Şimdi çiti çıkmıyor
Karnı doyduktan sonra altını açmayı dene canım. Ben de çok çektim. Ortalığı ayağa kaldırıyordu. Şimdi çiti çıkmıyor
Ewet bende önce emziriyorum 5 10 dk sonra altını acıyorum sonra tekrar emziriyorum. Gece emerken 10dk sonra uyuyor hem altını açınca yeniden uyanıyor bi okadar daha emiş oluyor tavsiye ederim.
Canım benim kız da üç gündür geceleri sürekli emmek istiyor. Sağdığım sütten veriyorum onunla da doymuyir. Beni emiyie. 125 cc süt iciyor yine emmek istiyor. Memeyi verince de süt az gelince sinirleniyor. Yatağa koyuyiruz uyutup tekrar uyanıyorBugün daha iyiyim sağol cnm..işte bizim ufaklık çok zorluyor..altını değiştirmek bile problem katıla katıla ağlıyor. .bugün 2 kere yatağında uyutabildim çok mutluyum :)) bakalım gece ne yapacağız..
Canım benim kız da üç gündür geceleri sürekli emmek istiyor. Sağdığım sütten veriyorum onunla da doymuyir. Beni emiyie. 125 cc süt iciyor yine emmek istiyor. Memeyi verince de süt az gelince sinirleniyor. Yatağa koyuyiruz uyutup tekrar uyanıyorCaresiz kaldım iyice.
Canim ikisini de halledip emziriyorum yine aynı. Aksam belli saatlerde doymak bimiyor. Hayırlısı artıkAcaba gazdan olabilir mi?? Ya da burnu tıkandığı için?? bizimki gazını çıkaramayan ya da kakasını yapamayınca emmek istiyor tok olduğu halde..bir de burnu tıkalı olunca memeyi güzel ememiyor o da çok huzursuz yapıyor aç kalıyor heralde birde sürekli bırakıp aldığı için daha çok gazı oluyor..bunlar bugün ki kesiflerim:))
Halide ne kadarlık oldu senin minik prenses?Benimki de aynen gunduzlero uyuyo. Gece oldu mu ayakta :) karnimda da oyleydi minisim. Gunduzleri az hareket gecekeri tekne tokat :) simdi de gece uykuyu toplamasi zor oluyo. 12 12.30a kadar gece ayaktayiz. Gerci artik buyuyolar. Daha az uyku daha cok yorulmak isteyecekler
Canim 20 eylul de dogdu minigim.erken dogum36.haftasinda. 51gunlukHalide ne kadarlık oldu senin minik prenses?
Canim ikisini de halledip emziriyorum yine aynı. Aksam belli saatlerde doymak bimiyor. Hayırlısı artık
Reflü yastığını bir de ben deneyeyim çünkü hem çok kusuyor hem de sesi kısık. Ben de reflüden şüpheleniyorum canım. Bizim de üç gundür böyle. Inşallah geçicidir. 8 gün sonra 2 aylık olacak. Bakalım zamanla düzeleck mi sorunlarımız.İnşallah düzelir cnm ya..Bizim o süre kisalmaya başladı..göğsüme yatırıp pispisliyorum çok mizirdanirsa memeyi de veriyorum ama azıcık sakinlesince kusmasin diye alıyorum memeden..bir de reflu yastığı aldım babyjem in..onda yatmaya başladığından beri uyku ve emme daha bir düzene girdi sanki
Iki gün var aramızda. Benimki de 18 eylül canım. 3 aya az kaldı inşallah :) Mucize bekliyorum.Canim 20 eylul de dogdu minigim.erken dogum36.haftasinda. 51gunluk
Kuzum mucizelerimiz kucaklarimizda di mi amaIki gün var aramızda. Benimki de 18 eylül canım. 3 aya az kaldı inşallah :) Mucize bekliyorum.
Aynen canim. Benim kanamam daga yeni kesildi. Uzunc bir süre adet olmam diyordum ama seni duyunca degisti fikrinKuzum mucizelerimiz kucaklarimizda di mi amacok sukur ki :)) ekim annesi olacaktik ama eylule yetistirdik usaklari
Reflü yastığını bir de ben deneyeyim çünkü hem çok kusuyor hem de sesi kısık. Ben de reflüden şüpheleniyorum canım. Bizim de üç gundür böyle. Inşallah geçicidir. 8 gün sonra 2 aylık olacak. Bakalım zamanla düzeleck mi sorunlarımız.
Canim acaba diymuyor mu ? Mama vermeyi denedin mi? Bu arada biri bana doymuyo mi dediginde gicik oluyodum ama soruluyomuş demek ki :)) kusura bakma seker ya :))Biz yine akşam 6 sabah 6 kriz halinde geçirdik sürekli memede..arada emzik verdim ama onu da kabul etmedi..1 saat uyuyabilmisim..zamanla hepsi geçecek inşallah
Canim acaba diymuyor mu ? Mama vermeyi denedin mi? Bu arada biri bana doymuyo mi dediginde gicik oluyodum ama soruluyomuş demek ki :)) kusura bakma seker ya :))
Olmaz kı canım 53 gün oldu hala var. Dün babası da yoktu aksam. Memeye tutuyorum süt az diye çıldırıyor. Uyutmaya çalışıyorum uyumuyor. Ağlıyor. O ağladı ben ağladim. Bugün sanki daha iyi gibi. Inşallah düzene girecek her şey. Annelik böyleymış demek ki hep telaş, endişe. Artık bir ömür yakamızı bırakmayacak bu duygular:))
Valla doyduğunu düşünüyorum çünkü kakası falan normal..fazla emince de kusuyor..şimdi vermiyorum mama ama ilk hafta daha sütüm azken vermiştim ona rağmen yine aynı şekilde emmek istiyordu..cumartesi doktor randevumuz var bakalım herşeyi sorucaz inşallah. .bu arada ben sürekli ağlıyorum tabi sanki iyi bakamiyormusum gibi hissediyorum böyle saçma sapan buhran basıyor birden salya sümük oluyorumkayinvalidem de yazık şaşırıyor ne yapacağını..hep suçluluk duygusu..sizde de oldu mu bunlar?? Mevsimde kötü bu soğukta dışarı falan da çıkamıyorum çocukla hasta olacak diye..of valla şu 3 ay bi geçse ya da ben biran önce kendime gelsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?