- 28 Kasım 2014
- 504
- 310
- 78
- 27
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
canım benim ciddi bir belirtim olmadı hala yok gibiAllah kucagina almayi nasip etsin bende devlette tedavi gordum tek koyuldu 5.gunun ebriyosu 10.gunu 164 14.637 17.gun yani bugun 2171.42 sasirdim cok sol kasigim agriyor hep sende belirti nelerdi?
amin canım inşallah hepimizinhoş geldin canım Allah bebişlerini sana bağışlasın ...
Hayırlı olsun.darısı bize.biz bir tanesini duyduk.diğeri duyulmadı.oda küçük olduğundan herhaldeevet ikiz değerlerim 259-480-1417 şuan kalp atışlarını duyduk
aynı şeyleri doktorum bana da söyledi,ben illa 2 embriyo olsun dedim ama doktorum riskli gebelik,sağlık sorunları yüksek olabiliyor dedi,ben de güvendim doktoruma,tek embriyo konuldu ve yerleşti çok şükürBana iki embriyo konacakti son an da e2 yüksekliğinden tek koymamiz senin için daha sağlıklı dediler..bende tek gebeligin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum zaten doktorumda çoğul gebelik cok sorumluluk çok Sağlık sorunu çok fazla yipranmak demek demisti...bende hep duamda allahım hakkimda ne hayırlısı ise bana onu nasip et dedim...Kan degeri yüksek olması bebeğin hızlı gelisimindende oluyormuş canım
benim de 9. gün 257, 11. gün 543 ve 15. gün 1938 çıkmıştı ve bana da yüksek gelmişti ama tek tek kese gördük,sanırım beta hcg tam olarak ikiz olduğunu göstermiyorevet ikiz değerlerim 259-480-1417 şuan kalp atışlarını duyduk
çok şükür canım...seninde 26 ocakta mi transferin olmuştu kalp atışlarını duydunmu?aynı şeyleri doktorum bana da söyledi,ben illa 2 embriyo olsun dedim ama doktorum riskli gebelik,sağlık sorunları yüksek olabiliyor dedi,ben de güvendim doktoruma,tek embriyo konuldu ve yerleşti çok şükür
Aynen Katılıyorum arkadaşımamin canım hepimizi korusun rabbim inşallah...çok başka duygular sanki rüya gibi bu kadar bekledikten sonra insan hâlâ inanamiyor :)
Aynen size katiliyorum canm Allah hakkimda hayirli olani nasip etsin ve herkes icin...aynı şeyleri doktorum bana da söyledi,ben illa 2 embriyo olsun dedim ama doktorum riskli gebelik,sağlık sorunları yüksek olabiliyor dedi,ben de güvendim doktoruma,tek embriyo konuldu ve yerleşti çok şükür
26 ocak transfer oldum, 16 şubatta kese gördük ,2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama sanki öncesinde duyulur gibi ama bekleyeceğim yine deçok şükür canım...seninde 26 ocakta mi transferin olmuştu kalp atışlarını duydunmu?
Evet Çoğul gebeliğe hep risk diyorlar.ama aynı anda 2 tane bebişte iyi olur yaaynı şeyleri doktorum bana da söyledi,ben illa 2 embriyo olsun dedim ama doktorum riskli gebelik,sağlık sorunları yüksek olabiliyor dedi,ben de güvendim doktoruma,tek embriyo konuldu ve yerleşti çok şükür
haklısın arkadaşım bi taşta iki kuş misali,ama çalışan anne için çok daha zor olmalı,ben nasıl bakardım düşünemiyorum,ancak yatılı bakıcı ya da yakınlarım yatılı olmalıydıEvet Çoğul gebeliğe hep risk diyorlar.ama aynı anda 2 tane bebişte iyi olur ya
Hayırlı olsunnnnbenimde 24 ocakta transferim oldu, kese göründü, kalp atışı içinde 28 şubatı bekliyoruz
Bende çalışıyorum ama çok şükür kayınvalidem var Yanımda.onun için bakarız inş iki tanesine.haklısın arkadaşım bi taşta iki kuş misali,ama çalışan anne için çok daha zor olmalı,ben nasıl bakardım düşünemiyorum,ancak yatılı bakıcı ya da yakınlarım yatılı olmalıydı9 tane donmuşum var onları deneriz ileride napalım artık
Canim doktor sana bebegin kac hafta kac gunluk dedi?26 ocak transfer oldum, 16 şubatta kese gördük ,2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama sanki öncesinde duyulur gibi ama bekleyeceğim yine de
Hayirli olsun. Benim de 6 subat test gunumdu :)Merhaba hanımlar benimde transfer tarihim 6 Şubat şu an kese görmeyi bekliyoruz. Bekleyiş hiç bitmiyor. Hepimize bol şans diliyorum.
Maşallah canım insallah hep böyle güzel devam ederGünaydın güzel anneler
bizde dün kesemizi ve mercimegimizi gördükdoktorum hersey istedigimiz gibi kesenin boyutu şekli dedi tam altı haftalikmisiz tam uyumlu haftayla dedi
haftaya cuma rabbim nasip edErsen kalp atışlarını dinlemeye gidicez..eşimle sürekli nokta kadar bebisimize bakıyoruz hâlâ inanamiyoruz
Hayırlısı olsun canım..Bu süreçte bekleyeceğimiz o kadar çok şey var ki..ama şükürler olsun ki en güzel süreci atlattik..Merhaba hanımlar benimde transfer tarihim 6 Şubat şu an kese görmeyi bekliyoruz. Bekleyiş hiç bitmiyor. Hepimize bol şans diliyorum.
bende de durum aynı kafama takılıyor. Şükürler olsun pozitifi gördüm kan testinde. Ama değer yüksek çıkınca (tek embriyo transfer edilmesine rağmen) acaba ikiz mi diye de kafam karıştı. Gerçi eşim sonucu alırken devlet hast. Ndeki doktor ile aile hekimine sordu tek olabilir değerin yüksek olması iyi güzel bir durum demiş.maşallah.. bir de kendi doktorumun hemşiresine tel.de sordum 10 gün sonra belli olur kese görülünce dedi. Hayırlısı takdir Allah in. Buraya sonucumu yazamadım negatif alanlar üzülürken. P.tesi sonuç aldım oysaki. Hani bir bayan vardı diyordu bir kızım var ona kardeş istiyorum ama daha hiç anne olmamışlar var sıramı devrediyorum diye kıyamam ya.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakalım daha kese görmek kalpatışı duymak var zor süreç hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar olsun inş. Hepimize..Aynen canm :) kizlar bugun saglik ocagina gittim doktorum deger icin dediki bazi kadinlarda deger fazla yuksek cikabiliyor yani bu demek degildirki ikiz gebesin tek gebeliktede kan degeri yuksek cikabilirmiss :) sevindim bende ya tabiki Allah nasip ettiyse onadiyecek lafim asla yok şukurler olsun ama tek gebeligi sanki daha cok istiyorum hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?