2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

aynı şeyleri doktorum bana da söyledi,ben illa 2 embriyo olsun dedim ama doktorum riskli gebelik,sağlık sorunları yüksek olabiliyor dedi,ben de güvendim doktoruma,tek embriyo konuldu ve yerleşti çok şükür

aynı şeyleri doktorum bana da söyledi,ben illa 2 embriyo olsun dedim ama doktorum riskli gebelik,sağlık sorunları yüksek olabiliyor dedi,ben de güvendim doktoruma,tek embriyo konuldu ve yerleşti çok şükür
çok şükür canım...seninde 26 ocakta mi transferin olmuştu kalp atışlarını duydunmu?

Aynen size katiliyorum canm Allah hakkimda hayirli olani nasip etsin ve herkes icin...

Evet Çoğul gebeliğe hep risk diyorlar.ama aynı anda 2 tane bebişte iyi olur ya

Evet Çoğul gebeliğe hep risk diyorlar.ama aynı anda 2 tane bebişte iyi olur ya
haklısın arkadaşım bi taşta iki kuş misali,ama çalışan anne için çok daha zor olmalı,ben nasıl bakardım düşünemiyorum,ancak yatılı bakıcı ya da yakınlarım yatılı olmalıydı 9 tane donmuşum var onları deneriz ileride napalım artık

Bende çalışıyorum ama çok şükür kayınvalidem var Yanımda.onun için bakarız inş iki tanesine.

Maşallah canım insallah hep böyle güzel devam eder

bende de durum aynı kafama takılıyor. Şükürler olsun pozitifi gördüm kan testinde. Ama değer yüksek çıkınca (tek embriyo transfer edilmesine rağmen) acaba ikiz mi diye de kafam karıştı. Gerçi eşim sonucu alırken devlet hast. Ndeki doktor ile aile hekimine sordu tek olabilir değerin yüksek olması iyi güzel bir durum demiş.maşallah.. bir de kendi doktorumun hemşiresine tel.de sordum 10 gün sonra belli olur kese görülünce dedi. Hayırlısı takdir Allah in. Buraya sonucumu yazamadım negatif alanlar üzülürken. P.tesi sonuç aldım oysaki. Hani bir bayan vardı diyordu bir kızım var ona kardeş istiyorum ama daha hiç anne olmamışlar var sıramı devrediyorum diye kıyamam ya.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakalım daha kese görmek kalpatışı duymak var zor süreç hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar olsun inş. Hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…