- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #5.421
Canim , ben de kac zamandir rahattim gece uykusunda. 12de yatip 4 te kalkiyordu ama iki gundur huzursuz. Dun gece 4e kadar ayaktaydik. Anlamadim niye boyke yapiyo. Benimki de yataga koyunca kalkiyo bazen. O yuzden bi kac kere babasini attik kanepeye.biz kizimla koyun koyuna yattik.dedigin gibi gece korkuyo insan bisey yaparim diye :)halide25 canım doktor artık geceleri iki saate uyandırma. Bırak uyusun dedi 3-4 saat. Ben de aslında alıştırmıştım biraz gece uykusuna. Bir iki gündür sarılık arttı diye uyandırdim gene 2 saate, çocuğun düzeni kaçtı iyice . Zaten akşamdan 12ye kadar meme kucak uğraşıyorduk. Şimdi bir de gece çok uyanıyor. Yatağa yanıma yatırıyordum ona alıştım beşikte uyumak istemiyor :) Tekrar beşiğe alıştıracağim yoksa korkuyorun çicuğu ezerim falan diye.
Canim doktorumuz verebilirsin dedi rahatlatiyor sen bilirsin canım sadece 2 yada 3 çay kaşığı ben veriyorumCnm o dediğin çayı günde 2 fincan ben içiyorum bebeğe vermek ne kadar doğru bilemedim..sıcak havluyu da denedim..
Kanı topuk tan almıyorlar mi bu arada bizimde sarılık 1 aylikken bile 11 di. 2 hafta sonra tekrar yaptirdik bugün 5 çıktı düşüyor gitgide.Hiç konuşmadim canım. Ben çok kötüyüm. Kızımın uxayan sarılığı olabilirmiş. Dün kan verdik. Bilrubine bakilmamiş sistemde sorun olmuş. Tekrar verin diyirlar. Zaten zar zor verdik. O icerde ben disarda agladım. Yarın tekrar ayni iskenceyi yapacaklar bize. Yarin hastaneye gideyim de ne soyleyecegimi biliyorum. Minnacik elleri mosmor oldu kizimin kac seferdir.
Yok canim elden aldilar biz de. Bir de bugün iki ay aşilarini ve rota aşısını olduk. Cok ates yaptı bizde. 37.5a dusurduk simdi. Insallah tekrar yükselmez.Kanı topuk tan almıyorlar mi bu arada bizimde sarılık 1 aylikken bile 11 di. 2 hafta sonra tekrar yaptirdik bugün 5 çıktı düşüyor gitgide.
Canim gecmis olsun.simdi nasil kızımız. Ates normal miymis? Benim kizim da pazartesi olacak asisini. Rota asisi ne? Bir de neler yaptiniz atesi dusurmek icin??Yok canim elden aldilar biz de. Bir de bugün iki ay aşilarini ve rota aşısını olduk. Cok ates yaptı bizde. 37.5a dusurduk simdi. Insallah tekrar yükselmez.
Sukur canim ates olmamis. Insallah bu gece de busey olmaz. Ben tirnaklarini 40i ciktiktan sonra tirmak makasi ile kestim. Ondan once cok yumusakti tirnaklar.kendileri kopuyodu.ben de cekiyodum kopanlari.ama gecen gun hepsini kisalttim accik daha. Ama heyecan yaptim keserken.canina zarar veririm korkusu yasadimiyi geceler kızlar. Gecemiz gündüzümüz karıştı. Annemle bakıyoruz kızıma ama çok yoruluyorum yine de ..tek başına bakanlar hem bebeğin bakımına hem ev işi yemeğe fln nsl yetişiyorlar valla bravo.Allah hepimize kolaylık versin inş.bu günleri çok bekledik şükürler olsun. Biz de Iki ay aşışlarımızı olduk ilk gece ateş olmadı şükür ama şurup ver dedi dr belki ondandır. Yarım saatte bir ateş ölçtük nöbetteydik yani. Bu gece ikinci gecemiz inş ateş olmaz artık siz de ateşsiz anlatırsınız umarım.. Bu arada bebeğin tırnakları ne zama n keseceğiz?
ben de korkuyorum canım ya. Bi de benim kız eldiven giydirirken fln da izin vermiyo bağırıyor nasıl keserim bilmem. Derin uyurken olur ancak. Tırnakları kesince eldiven giydir mi yor musun?sonuçta kendini yolamıyor öyle değil miSukur canim ates olmamis. Insallah bu gece de busey olmaz. Ben tirnaklarini 40i ciktiktan sonra tirmak makasi ile kestim. Ondan once cok yumusakti tirnaklar.kendileri kopuyodu.ben de cekiyodum kopanlari.ama gecen gun hepsini kisalttim accik daha. Ama heyecan yaptim keserken.canina zarar veririm korkusu yasadim
ben de korkuyorum canım ya. Bi de benim kız eldiven giydirirken fln da izin vermiyo bağırıyor nasıl keserim bilmem. Derin uyurken olur ancak. Tırnakları kesince eldiven giydir mi yor musun?sonuçta kendini yolamıyor öyle değil mi
Bende 40 ı çıkınca kestim canım benimki çok hareketli meme emerken kestim bende ozaman sakin oluyor.bende annemle bakıyorum çoğu zaman ama gerçekten çok zor ama onlar için herşeye değer...iyi geceler kızlar. Gecemiz gündüzümüz karıştı. Annemle bakıyoruz kızıma ama çok yoruluyorum yine de ..tek başına bakanlar hem bebeğin bakımına hem ev işi yemeğe fln nsl yetişiyorlar valla bravo.Allah hepimize kolaylık versin inş.bu günleri çok bekledik şükürler olsun. Biz de Iki ay aşışlarımızı olduk ilk gece ateş olmadı şükür ama şurup ver dedi dr belki ondandır. Yarım saatte bir ateş ölçtük nöbetteydik yani. Bu gece ikinci gecemiz inş ateş olmaz artık siz de ateşsiz anlatırsınız umarım.. Bu arada bebeğin tırnakları ne zama n keseceğiz?
mutlaka giydir canım kendilerine zarar veriyorlar benimki bir kere takana kadar çizdi yüzünü...ben de korkuyorum canım ya. Bi de benim kız eldiven giydirirken fln da izin vermiyo bağırıyor nasıl keserim bilmem. Derin uyurken olur ancak. Tırnakları kesince eldiven giydir mi yor musun?sonuçta kendini yolamıyor öyle değil mi
Canim ben eldiveni ilk baslarda giydiriyordum ama uzunca bir suredir takmiyorum eldiven. Bi iki kucuk cizigi oldu ama cok sukur derin degillerdi. Minikti cizikler.ben de korkuyorum canım ya. Bi de benim kız eldiven giydirirken fln da izin vermiyo bağırıyor nasıl keserim bilmem. Derin uyurken olur ancak. Tırnakları kesince eldiven giydir mi yor musun?sonuçta kendini yolamıyor öyle değil mi
Ay heyecan yaptim aşıyı ya hu :Ohalide25 canım 37.8 38'i görünce önce paronax s verdik. Pek ďüsmedi. 5 saat sonra calpol verdik bir çay kaşıgı. Bir de alnına koltuk altlarına ılık suyla bez ıslatıp koyduk. Sükür 36.9a düşürdük. Dün gece en fazla 37.1 37.2 oldu. Vermedik calpol ama sürekli sabah kadar olctuk. Annem babak esim ben nobetlese. Sukur bizimkinde uyku sorunu yaratmadı aşılar. Ama tabi bir sızlanma sürekli var.
Rota aşısı da ağzdan damla şeklinde oluyor canım. Ishal için. Eğer o virüsten ishal olursa bir haftan10 gün hastande yatarmis. Dr bize bıraktı. Saglik ocagindaki.hemsire de yaptirmamis. Kizi bir hafta yatmis hastanede ishalden. Onu eczaneden alıyorsun. Saglik ocagında yapıyorlar. Damla şeklinde agızdan.
Hadi ins atessiz atlatir kuzucugun bizimde ayin 11 inde simdiden panik oldum atslenicek dIye....Asimizi olduk geldik. Insallah sorunsuz atlatmka nasip olur. Rota virus asisini sorsum.hemsire ozel asi oldugu icin isterseniz yapariz dedi. Doktor hanim da pek gerek gormuyormus. Bu yuzden rota virus haricinde diger asilar yapildi.
Geçmiş olsun bizim 2 ay aşımızda7 aralıkta çok kafama takiyom şimdiden ateş filan korkutuyor beniYok canim elden aldilar biz de. Bir de bugün iki ay aşilarini ve rota aşısını olduk. Cok ates yaptı bizde. 37.5a dusurduk simdi. Insallah tekrar yükselmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?