2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Avent , webaby ve nuk denedim cnm almıyo gazı olunca bitek memede sakinleşiyo o yüzden alışsın istiyorum ama yok yani. Senin gögüs ucunmu yok cnm o yüzdenmi silikonla emziriyorsun?

Avent , webaby ve nuk denedim cnm almıyo gazı olunca bitek memede sakinleşiyo o yüzden alışsın istiyorum ama yok yani. Senin gögüs ucunmu yok cnm o yüzdenmi silikonla emziriyorsun?

Yok canım ya göğüs ucum gayet normal ve büyük. .hastanede 2. Gece hemşirenin biri verdi çocuk alıştı şimdi silikonsuz emmiyor bıraktırmaya çalışıyorum ama sinirleniyor..inşallah bırakır ilerde çünkü biberon dan bir farkı olmuyor onun için. .

Canim bende silikonla emzirdim ilk iki hafta. Once silikonla verip arada kendi mememe gectim. yada keyfi yerindeyken direk mememle alsin diye ugrastim sinirlendirmeden. silikona alisirsa bir daha memeni almayabilir demisti doktor.

kızlar nasılsınız bzm uzayan sarılığımız var ama kontrol altında üç dr a gittik sürekli. Süt yetmedi sarılık diye doysun diye mama da ver dedi dr. Bebek 68 günlük ama süt yeterli değil. Laktamil, still tea, boza, hoşaf, su, malt içeceği içiyorum yine de yok. (Avent süt sağma mak var sağıyorum da.) Çok üzülüyorum. Benim gibi mama da veren var mı kızlar. Hepiniz sadece emziriyor musunuz yoksa.Ne yapmalıyum. Dr 2 saatte emzir diyo ama bebek doymuyor

Canim doymadigini nerden biliyosun?
Aylik kilo alimina gore mi doymuyo diyosun. Ben de sarılıgin ilk zamanlarinda verdim mama. 2.ay kilo alimi iyi olunca kes mamayi dedi doktor. Bu arada dut hosafi ye. Daha onceden de demisimdir. Acaip ise yariyor

Canim bende silikonla emzirdim ilk iki hafta. Once silikonla verip arada kendi mememe gectim. yada keyfi yerindeyken direk mememle alsin diye ugrastim sinirlendirmeden. silikona alisirsa bir daha memeni almayabilir demisti doktor.
Bende öyle denedim cnm ama fayda etmedi
Çok sinirleniyor hala arada deniyorum ama hiç ümidim yok işin kötüsü silikon da artık ona kötü geliyor silikonla da kavga etmeye basladi

Canim ona bakarsan ben sut hic sagamiyorum. Medela elektrikli gogus pompasi ile sagmaya kalkinca tirt... hiç bisey cikmiyo. Ikinci ay kontrolunde kilo almismiydi minisin
evet kilo almıştı (ama doğduğu ilkgün hastaneden beri mama veriyoruz) iki dr. a birden g.idiyoruz kontrole özele. bana mama yı bırak demedi demiyorlar. Süt az deyince laktamil önerdi işte. Cvp ların için çok tşk ler

dut hoşafını da denerim sen bırak dediği ay ne kdr mama veriyordun.kısaca bu güne kdr nasıldı beslenme niz yazar mısın
Canim biz de 67gumluguz. Dogumun 2.gunu sarilik oldu. Ilk ay bi emzirdim.bi mama verdim.2 saatte bi beslendi. Ilk ay 800gram almisti. Sonraben hep su ve hosaf ictim. Ikinci ay kilo alımı masallah cok daha iyi oldu.
Ne zaman mamayi kestigime gelince bir bucuk aylik olunca merak ettim kiloalımını
Aike hekimine gittik.kilo alimi iyi çıkınca mamayi kesebilirsin dedi.
Bebisinij burun temizliğine de dikkat et. Cunku tikali burun emmeyi onluyor

B
Kraft Aura Travel Sistem Bebek Arabası Fuşya

İlk Yorumu Siz Yapın!nde silikonla emzirdim ama benim ucu yoktu varsa neden sana silikonla emzittilerki benimde aksine hastanede silikonsuz emsin diye çok uğraştılar ama olmadı ama şimdi şükür sağa sağa birde göğüs kalkanı kullanarak çıktı şimdi normal emiyor artık inşallah seninkide alışır canım...

Bende stil tea içiyorum günde üç fincan biara maltta içtim tahin helvası yiyorum bolca elimden geleni yapıyorum bende gece iki kere mama verşyorum bizim kaka yapamama sorunumuz var o mama yapmasını sağlıyor....bende iki saat bazen daha az sürede emziriyorum...,

benim kızım da meme de durmak istiyordu emse de emmese de bütün gün.ağlıyordu.. iki aylık olunca emzik vermek zorunda kaldım. Emzik Avent in benim de önce öğürdü kıyamam sonra alıştı sakinleşti

maşallah ya ne gzl. Keşke ben de kesebilsem mamayı.çok gzl anlatmışsın çok sağol. Ben dr.a kızıyorum bana gzl ce anlatsa nasıl ve ne yapmam lazım. Süt az deyince ürün öneriyor. Tamam onu da içiyorum ama yine de sorun devam ediyo ışte.....birisi iki saatte ( emzir)besle diyo diğeri 3 saat te bir mama ver.kafam karışık.. Nette de bir sürü şey yazıyor. Çocuk bi memeyi emerken diğerinden de süt akıyor geliyorsa süt yeterlidir fln. Benim hiç öyle olmuyor..

anladım canım. (Ben de tahin helvası yemeye çalışıyorum ) süt gelsin derken doğum kilomu da aştım kilo aldım. O sorun değil de bari süt gelse yetse bebeğe. Ben hep yorgunum uyku da yok malum olumsuz etkiliyor mu ki sütü.annem var sağolsun ama çook yorucu bi süreç yine de biliyorsunuz. Bzn çok yorgun oluyorum mazereti olmaz ama memede uyuyunca doymadı diye mama veriyoruz fln.alıştı çocuk da nsl sa biberon gelecek üstüne. ;(sadece gece iki kez mama anladığım kadarıyla süper bence bnm durumuma göre. Maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…