- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #5.441
Kizlar bende 40i çıktığı gün kestim ama yinede çiziyor kendini onun için yine eldiven takiyorumben de korkuyorum canım ya. Bi de benim kız eldiven giydirirken fln da izin vermiyo bağırıyor nasıl keserim bilmem. Derin uyurken olur ancak. Tırnakları kesince eldiven giydir mi yor musun?sonuçta kendini yolamıyor öyle değil mi
Geçmiâ olaun Halidecim. Şükür atlattık canım.Dun asilardan sonra yavrum cok huzursuzdu. Uykuya dalamadi hic. Gece saat 3 e kadar 5dakka uyudu korkarak uyandi. Atesi 37.8, 38.1 lerdeydi. En yuksek 38.4 du. Ustunu kalin giydirmedim. Hirka kalin corap yoktu. Serin tuttum. Atesini alindan dijital Termometre ile olctum. Sabaha kadar takip ettik atesi. Cok sukur bizi korkutacak seviyelere gitmedi.
Serum fizyo sikip sonra otri bebeyle temizliyorum cok rahat ediyor...Annisler selam, bebislerin burnu icin ne kullaniyorsunuz?
Hadi gozunuz aydin canim ....Canlar atlattık şükür ateşi. 4. Ay aşısında gitmeden bir cay kasigi calpol vereceğim. Artım ateşlendiği kesinlesti nasılsa. Sizlee nasılsınız?
Kuzum ben de serum fizyolojik sıkıp temizliyordum aspiratörle. Onun zararlı olduğunu.söyledi doktor. Tahriş yapıyormuş. Şimdi xlear aldık sıkıyoruz burnuna. Genzine kaciyor ama temizleniyor. Bazen de hapsurup çıkarıyor. Genzine kaçıp yutsa da bir şey olmuyormuş.Annisler selam, bebislerin burnu icin ne kullaniyorsunuz?
Canim meme ucunda yara olduysa gogus kalkani al benimde yara olmusti fito krem surdum ve hala gogus kalkanlarini kullaniyorum cok rahatlatiyor icinde sutte birikiyir tavsiye ederim. Benimde kizimin cookkkk gazi var ayni sekilde uyuyamiyor biogaia bizde kullaniyoruz birde dr sab simplex verdi o biraz rahatlatiyor ama tam gecmiyor dr 4. Aya kadar surer dedi benimkide agladikca meme veriyorum gunumuz inan memede geciyor. Allahin izniyle atlaticaz bu gunleri insallah bebeklerimiz rahat etcek. Onu aglarken kivranirken gordukce icim aciyor bisiy yapamamk dahada uzuyor.. Sabir diyip dua ediyorum kuzuma....Selam kızlar
Bizim bugün 28. Günümüz 1 ayı zor oldu ama tamamladık bir şekilde. .3 gundur akşam 19-23:00 arası ağlama krizlerimiz başladı, saç kurutma makinası sesi ile sakinlesiyor oglusum..bu arada gaz için damla değişikliği yaptık sanırım reflusu var sürekli fiskirma şeklinde kusuyor..şimdi biogaia diye bir damla verdi doktor..uykuları sancılar yüzünden çok kısa bu damla ile biraz daha rahatladi ama yine de gece 1 kere 2-3 saat uyuyor onun dışında 1 saatte bir kalkıyor ya da gündüz hiç uyumuyor sürekli memede..geçecek heralde hepsi bir şekilde
Cmt doktora gidecez hepatit asimiz var bizimde..
halgan halide25 geçmiş olsun atlatmissiniz bir şekilde. .
Benim sağ tarafım boynumdan elime kadar sakatlandı .emzirmekten sanırım sinir sıkışması oldu, sağ memenin ucunu aldıkça sırtıma ağrı giriyordu daha da kotulestim şimdi çocuğu tutarken falan zorlaniyorum
Oglusumun bakışı kokusu küçücük elleri olmasa gerçekten dayanamazdim bu kadar heralde çok zormuş bugünler..hepsi sağlıkla buyusun inşallah. .
Canim meme ucunda yara olduysa gogus kalkani al benimde yara olmusti fito krem surdum ve hala gogus kalkanlarini kullaniyorum cok rahatlatiyor icinde sutte birikiyir tavsiye ederim. Benimde kizimin cookkkk gazi var ayni sekilde uyuyamiyor biogaia bizde kullaniyoruz birde dr sab simplex verdi o biraz rahatlatiyor ama tam gecmiyor dr 4. Aya kadar surer dedi benimkide agladikca meme veriyorum gunumuz inan memede geciyor. Allahin izniyle atlaticaz bu gunleri insallah bebeklerimiz rahat etcek. Onu aglarken kivranirken gordukce icim aciyor bisiy yapamamk dahada uzuyor.. Sabir diyip dua ediyorum kuzuma....
Cok gecmis olsun cnm bende en bastamastit olmustum onun uzerine dr krem verdi birde dedigim gibi gogus kalkani onerdi 3-4 gunde gecti ...benimkide gaz sancisini birtek memede unuttugu icin emmek istiyo ama emdikce gazi oluyorbende sasirdim inan. Iki emzik denedim almiyo bugun ucincuyu aldim insallah bunu alir...Canım acile gittim bugün mastit olmuş sağ göğsüm antibiyotik verdileroğlusumuda doktoruna erken goturelim dedik..doktor çok emiyor emdikce gaz oluyor gaz oldukça emiyor kısır döngüye giriyor dedi..emzik biberon emecek birşeyler verin meme dışında dedi..11 günde 600 gr almış o kadar çok emiyor ki..çok zor bebek 3-4 ay düzelir dedi..aynen dediğin gibi o kivrandikca çok kötü oluyorum ama geçecek bir şekilde..sağlıklı olsunlarda..
Canım yaslanarak emziriyorsun değil mi? Bir de üstüne çok eğilmeden. Başlarda ben de sırt ağrılarından mahvoluyordum. Şimdi daha iyiyyim. Kolunu da alttan yastıkla destekle ki ağrımasın. Biz de iki buçuk aya yaklaşıyoruz. Bir gün iyiyken uykumuz bir gün kötü. Maflor diye bir damla verdi dr. Daha önce zinco vr sub simplex işe yaramadı. Iki gündür de bunu kullanıyoruz ama daha kötü oldu sanırımSelam kızlar
Bizim bugün 28. Günümüz 1 ayı zor oldu ama tamamladık bir şekilde. .3 gundur akşam 19-23:00 arası ağlama krizlerimiz başladı, saç kurutma makinası sesi ile sakinlesiyor oglusum..bu arada gaz için damla değişikliği yaptık sanırım reflusu var sürekli fiskirma şeklinde kusuyor..şimdi biogaia diye bir damla verdi doktor..uykuları sancılar yüzünden çok kısa bu damla ile biraz daha rahatladi ama yine de gece 1 kere 2-3 saat uyuyor onun dışında 1 saatte bir kalkıyor ya da gündüz hiç uyumuyor sürekli memede..geçecek heralde hepsi bir şekilde
Cmt doktora gidecez hepatit asimiz var bizimde..
halgan halide25 geçmiş olsun atlatmissiniz bir şekilde. .
Benim sağ tarafım boynumdan elime kadar sakatlandı .emzirmekten sanırım sinir sıkışması oldu, sağ memenin ucunu aldıkça sırtıma ağrı giriyordu daha da kotulestim şimdi çocuğu tutarken falan zorlaniyorum
Oglusumun bakışı kokusu küçücük elleri olmasa gerçekten dayanamazdim bu kadar heralde çok zormuş bugünler..hepsi sağlıkla buyusun inşallah. .
Canim nuk un kauçuk emzogini denemenizi oneririmCok gecmis olsun cnm bende en bastamastit olmustum onun uzerine dr krem verdi birde dedigim gibi gogus kalkani onerdi 3-4 gunde gecti ...benimkide gaz sancisini birtek memede unuttugu icin emmek istiyo ama emdikce gazi oluyorbende sasirdim inan. Iki emzik denedim almiyo bugun ucincuyu aldim insallah bunu alir...
Canım yaslanarak emziriyorsun değil mi? Bir de üstüne çok eğilmeden. Başlarda ben de sırt ağrılarından mahvoluyordum. Şimdi daha iyiyyim. Kolunu da alttan yastıkla destekle ki ağrımasın. Biz de iki buçuk aya yaklaşıyoruz. Bir gün iyiyken uykumuz bir gün kötü. Maflor diye bir damla verdi dr. Daha önce zinco vr sub simplex işe yaramadı. Iki gündür de bunu kullanıyoruz ama daha kötü oldu sanırım
Bacilar, serum fizyolojik damlayi nasil uyguladiniz? Bebislrr rahatsiz olmuyor mu? Ben sadece burun aspiratoru ile cekiyodum.ilk kes sizden duydum serum dizyolojik damlayi
Cok gecmis olsun cnm bende en bastamastit olmustum onun uzerine dr krem verdi birde dedigim gibi gogus kalkani onerdi 3-4 gunde gecti ...benimkide gaz sancisini birtek memede unuttugu icin emmek istiyo ama emdikce gazi oluyorbende sasirdim inan. Iki emzik denedim almiyo bugun ucincuyu aldim insallah bunu alir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?