2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Uyku çok etkiliyo beni dinlenince çoğalıyor. Benim dr bir damla verdi süt arttırıcı bende daha almadım istersen onu sor bir druna...

Canim sana şöylesoyliyim: ben mamayi sarilik degeri 11lerde iken veriyordum. 1hafta sonra gittik.deger dusmeye baslamisti. Ben mamayi yalnizca gece vermeye basladim.gunde 2 yada 3kere verdim en cok.
Sizin sarilik degeriniz eger dususe gecti ise mamayi yalnizca gece ver.gunduz bol bol emzir. Cunku emzirdikce sutun artacak. Memede 1 saat dursun gerekirse , ama israrci ol emzirmede. Diğer turlu sen ne yersen ye bebek cekmedikce memeyi sut kanallarin cok çalışmaz ve açılmaz kanallar. Ve uyku. Uyku kesinlikle sut uretimini arttiriyor.
Gece bebege mama ver. O 2 3 saat uyutur. O arada hemen uyu. Ki sütun artsin. Dut hosafini da kesinlikle yap. Dutu suya koy.25 dak.kaynat. sonra icine bi cimdik vanilya at. Bir cay bardaginin yarisi kadar da pekmez koy. 2dk kaynat ve ic gun icinde surekli. Rabbimin izniyke uzulme iyi olacak her sey.
Bak burada halgan da ben de sariliktam cok cektik. Yanlis hatirlamiyorsam halgan hic mama bile vermedi.

Dut hoşafı dediğin kuru dutmu cnm???

Kızlar merhaba bayadır siteye giremedim.şükür hem mamayı hem sağdım sütü biberonla verme gereği ortadan kalktı.ama bu aralar akşam7-10 ağlama krizi geldi kaka yapsa da yapamasa da aynı saatlerde ne meme istiyo ne uykuya dalıyo 2 gün yeşil kaka yaptı o da humanadaki çemen otundanmış hipp markasına döndüm onda rahat etmişti inşallah bu kriz saatini de aşarız

ben yaptım tarifine göre tadı da çook gzl. Eşim markette bulmuş dut kuruşu. Aktarda da vardır evet.. Çok tşk ler canım ya. Üç gündür içiyorum artar sütüm inş.
Insallah artar canim benjm. Bol sütun olsun bebisine yarasin löp löp et olsun minike :)

Kızlar bu kaka çıkaramama sorununu yaşayan varmı bu haftaya kadar bez yetiştiremezdim bu hafta bağırsaklar çalışıyo ama akşama kadar ıkınıyo yavrum sadece akşam dolduruyo.okudum makat yeteneği gelişene kadar oluyomuş şimdiye kadar nasıl yapıyodu peki anlamadım.ne sabah ne öğlen keyfi iyi ama kaka yok akşam birikince yapana kadar mahvoluyo çocuk

Bizim kizda da bazen oluyor canim. Ben zeytinyagi verdim iki gun. 1 Cay kasigi. Rahatlatiyor

Canim mama veriyormusun sen???

Canim mama veriyormusun benim kizim en son 7. Gun yapti bir kere lagman yaptik bir kere fitil. Ben en son aptamilin conformil diye bir mamasinda cozumu buldum gunde 2 defa kaka yapabilsin diye veriyorum. Onu verdigimden beri duZene girdik cok sukur ... Mamaninin ozelligi kakasi i yapamayan bebekler icin...bizimde en basta cok duzenliydi hatta gunde 3-4 kere yaptigi oluyordu sonra bir bozuldu kabusu basladi yavrumun ama cok sukur duzene girmeye basladi....

Canim benimkide arada öyle yapiyor günde sadece 1 defa yapıyor 2 gun sonra duzeliyor günde 3 defa yapıyor. Öyle böyle devam 5 gune kadar yapmaması bile normalmis

Canım mama vermiyorum anne sütü sadece.ben kolikten şüphelenmeye başladım çünkü bazen kakasını yapsada aynı saatlerde ağlıyo

Kızlar 2. Ay asınızı yaptirdiniz mi ateş oldumu? Pazartesi olcak bizimki çok korkuyorum gitmeden calpol versem mi ne dersiniz

Gunde bir defami veriyorsun cnm??? Ölçüyü ne kadar yapıyorsun???
Canim 1su bardagi sicak suya 1cay kasigi kimyon.az bi sey de seker koyup 3 4 dk.kaynatip ilik sekilde veriyorum. Gunde yalnizca 2 cay kasigi veriyorum. Kalanini da ben iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…