- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
işte onu sormayı unuttum doktor da ne hikmetse söylemedi,ama gelişimi çok iyi dedi,beklenen doğum tarihi 14 ekim 2015 dedi bi daha ki randevuda sorucam inşCanim doktor sana bebegin kac hafta kac gunluk dedi?
Canim ultrason kagidi verdiyse onun ustunde yaziyodur kac hafta kac gunluk olduguişte onu sormayı unuttum doktor da ne hikmetse söylemedi,ama gelişimi çok iyi dedi,beklenen doğum tarihi 14 ekim 2015 dedi bi daha ki randevuda sorucam inş
oo maşallah değerin baya yüksekmiş.. Allah tamamına erdirsin inşallah...adno28 benim 12. gün 1138 di. 14.gün 3242 çıkmıştı. Tek gebelik oldu. Sağlıkla devam etsin de inşallah. Yani ultrason da belli oluyor değerler yaniltabiliyor. Senin için en hayırlısı neyse o olsun canım.Allah hepimizin bebeklerin sağlık,bize de sabir versin
Yükledim benim susamı:) nerede yaziyo kiCanim ultrason kagidi verdiyse onun ustunde yaziyodur kac hafta kac gunluk oldugu
Amin hepimizinkini inşallah.oo maşallah değerin baya yüksekmiş.. Allah tamamına erdirsin inşallah...
canım inşallah bebeğin tutunmuştur,ilk artışın güzel görünüyo,12. gün biraz az gibi artmış ama inşallah düzelir bu şekilde olup da hamileliği devam eden çok duyduk bol şansKızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum.. 3.gün embriyosu transfer edildi. 8.gün 6.90 10. Gün 20.20 12.gün 32 cıktı değerim.. Tüp bebek merkezini aradım ilaca devam etmemi yarın testimi tekrar etmemi söylediler.. Bu konuda bilgisi olan var mı, umut var mı kızlar
Değerin bıraz dusuk başlasada artarak Devam edıyo belkı geç tutunmuştur bence sıkıntı yapma arttığı sürece sıkıntı yokKızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum.. 3.gün embriyosu transfer edildi. 8.gün 6.90 10. Gün 20.20 12.gün 32 cıktı değerim.. Tüp bebek merkezini aradım ilaca devam etmemi yarın testimi tekrar etmemi söylediler.. Bu konuda bilgisi olan var mı, umut var mı kızlar
Oyyyy sevsinler seniYükledim benim susamı:) nerede yaziyo ki
Allah'tan ümit kesilmez canım..Rabbim inşallah kat kat değerlerini arttırsın.Teşekkürler kızlar, umut etmekten baska elden bise gelmiyo, Allah hepimize hayırlısını versin
Amin canım Allahın izniyle inşallah katlanır değerlerin bol bol dua et canım düşük başlayıp yükselen çok örnek var...Teşekkürler kızlar, umut etmekten baska elden bise gelmiyo, Allah hepimize hayırlısını versin
Kuzum GA: ××w××d yaziyo ya orada week ve day yani hafta ve gun yazmasi lazim ama sende bos. Tarih girmemis sanirim dpktorunYükledim benim susamı:) nerede yaziyo ki
Amin canim insallah Allah her isteyene nasip etsin ...bende de durum aynı kafama takılıyor. Şükürler olsun pozitifi gördüm kan testinde. Ama değer yüksek çıkınca (tek embriyo transfer edilmesine rağmen) acaba ikiz mi diye de kafam karıştı. Gerçi eşim sonucu alırken devlet hast. Ndeki doktor ile aile hekimine sordu tek olabilir değerin yüksek olması iyi güzel bir durum demiş.maşallah.. bir de kendi doktorumun hemşiresine tel.de sordum 10 gün sonra belli olur kese görülünce dedi. Hayırlısı takdir Allah in. Buraya sonucumu yazamadım negatif alanlar üzülürken. P.tesi sonuç aldım oysaki. Hani bir bayan vardı diyordu bir kızım var ona kardeş istiyorum ama daha hiç anne olmamışlar var sıramı devrediyorum diye kıyamam ya.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakalım daha kese görmek kalpatışı duymak var zor süreç hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar olsun inş. Hepimize..
adno28 benim 12. gün 1138 di. 14.gün 3242 çıkmıştı. Tek gebelik oldu. Sağlıkla devam etsin de inşallah. Yani ultrason da belli oluyor değerler yaniltabiliyor. Senin için en hayırlısı neyse o olsun canım.Allah hepimizin bebeklerin sağlık,bize de sabir versin
Masallah masallah :)Yükledim benim susamı:) nerede yaziyo ki
Canim moralini hic bozma..inş.degerinkat kat artar.zaten bazilari degerin yuzde 65,bazilari yuzde 70,bazilarida 2 katlanmasi gerekiyor diyorlar.ama bence degerin yuzde 70 kadar artmis.oyuzden moralini yuksek tut.cogu kiside bu degerler yuzde 70 artiyor.kendinee dikkat ett...Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum.. 3.gün embriyosu transfer edildi. 8.gün 6.90 10. Gün 20.20 12.gün 32 cıktı değerim.. Tüp bebek merkezini aradım ilaca devam etmemi yarın testimi tekrar etmemi söylediler.. Bu konuda bilgisi olan var mı, umut var mı kızlar
benide 18 de cagirmisti biz 19 da gidebildik dün :) haftaya cuma kalp atışı için çağırdı hemen hemen aynı oluyor26 ocak transfer oldum, 16 şubatta kese gördük ,2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama sanki öncesinde duyulur gibi ama bekleyeceğim yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?