2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

oo maşallah değerin baya yüksekmiş.. Allah tamamına erdirsin inşallah...

Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum.. 3.gün embriyosu transfer edildi. 8.gün 6.90 10. Gün 20.20 12.gün 32 cıktı değerim.. Tüp bebek merkezini aradım ilaca devam etmemi yarın testimi tekrar etmemi söylediler.. Bu konuda bilgisi olan var mı, umut var mı kızlar

canım inşallah bebeğin tutunmuştur,ilk artışın güzel görünüyo,12. gün biraz az gibi artmış ama inşallah düzelir bu şekilde olup da hamileliği devam eden çok duyduk bol şans

Değerin bıraz dusuk başlasada artarak Devam edıyo belkı geç tutunmuştur bence sıkıntı yapma arttığı sürece sıkıntı yok

Yükledim benim susamı:) nerede yaziyo ki
Oyyyy sevsinler seni ne muhteşem bişey. ..bir de görmeye başladığımız da kimbilir neler hissederiz maşallah annesi kuzuya
Canım tam emin değilim ama GA kısmı var sanırım onun karşısında yazması lazım. ..w..d ile bir değerle gösteriliyor sanırım

Amin canim insallah Allah her isteyene nasip etsin ...

Amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun :) sagolun arkadaslar cevaplariniz icin...
Rabbim tum olmayanlaranasip etsin bu mubarek cuma gununde insallah bizlerede kucaklarimiza almayi nasip etsin Hayirli Cumalar...

Canim moralini hic bozma..inş.degerinkat kat artar.zaten bazilari degerin yuzde 65,bazilari yuzde 70,bazilarida 2 katlanmasi gerekiyor diyorlar.ama bence degerin yuzde 70 kadar artmis.oyuzden moralini yuksek tut.cogu kiside bu degerler yuzde 70 artiyor.kendinee dikkat ett...

26 ocak transfer oldum, 16 şubatta kese gördük ,2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama sanki öncesinde duyulur gibi ama bekleyeceğim yine de
benide 18 de cagirmisti biz 19 da gidebildik dün :) haftaya cuma kalp atışı için çağırdı hemen hemen aynı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…