2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

arkadaşlar biz daha keseyi görmedik, ben bir kez kan verdim doktor tekrar etmene gerek yokdedi. Sizler birkaç kez kan vermişsiniz? merak ettim, ben de tekrar etsem mi
Benden de birdaha istememisti doktorum ama ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için 2 gün sonra tekrar yaptırmıştım canım. İçim rahat olsun diyorsan ya yaptırabilirsin. Yüksek değeri görünce insan daha bir mutlu oluyor

arkadaşlar biz daha keseyi görmedik, ben bir kez kan verdim doktor tekrar etmene gerek yokdedi. Sizler birkaç kez kan vermişsiniz? merak ettim, ben de tekrar etsem mi
Canim bizde haftaya cuma gidecegiz kismetse kese yi gormek icin ben 3 kez verdim baska istemediler sen de 1 kere daha yap istersen degerin yukseymiydi? Belki de ondan doktorun gerek gormedi canm hayirli olsun insallah...

Bendende üç kez istedi gün aşırı...kimyasal gebelik felan varmi diye bakıyorlar genelde için rahat etsin bence ver canım

Hadi hayirli olsun canim,beklenen doğum tarihi ne zaman hayirlisiyla

Kızlar bu topiği başından beri okuyorum, hep burda olmayı hayal ederek gecirdim transferden sonraki günlerimi. Derken test günü geldi 10.gün 20 12. Gün 32ydi beta hcg. Yarınki testi bekliyodum umutla yükselir mi diye bugün agır bi sekilde adet başladı.. Benim umutlarım tükendi anlayacağınız. Size sormak istedigim bise var. Bu benim 2. Tüp bebek denememdi. Ilk denememde direkt sıfırdı sonuc. Simdi benim bu Yaşadığım kimyasal yada dış gebelik filan mı, yoksa direkt negatif diye mi geciyo

Gözünaydın canım. .inşallah haftaya kalbini de duyarsin için rahat eder

Geçmiş olsun canım..inşallah en kisa zamanda sen de kavusursun meleğine. .
Ilk tüp bebek denemem de benim de senin gibi olmuştu..ilk değerim 22, 45 gibi biseydi..diğeri 24.64 oldu sanırım. .yani 2 katına çıkmadı..kimyasal gebelik olarak nitelendiriyorlar..çünkü negatif olsa 0,... lı bir değer olurdu...Rabbim en kisa zamanda en hayırlısını versin sana..

Te
teşekkür ederim canım.. Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Şu 3 günde Yaşadığım Sevinç bile yetti bana, Allah sonunun geleceği hamilelikler yaşatır insallah

Inşallah canım. ."O" ne zaman ol derse o zaman oluyor. .seni çok iyi anlıyorum çünkü o duyguların hepsini yaşadım. .Rabbim inşallah en kısa zamanda pozitif haber almayi nasip etsin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…