- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
tabiki oncelikle Rabbim bilir :) bizde gelinimizle baktik benim icin erkek ciktihttp://www.cintakvimi.org/
kızlar bu siteye göre benimki erkek miş:)) doğru mu ki acep :d
buna göre benimde erkek :)http://www.cintakvimi.org/
kızlar bu siteye göre benimki erkek miş:)) doğru mu ki acep :d
Genelde dogru degilmis olanlar da tesaduf denk gelmis bence :)buna göre benimde erkek :)
eşim kızım kızım diye seviyor tabiki sağlıklı olsunda hiç önemli değil sonuçta ikiside yok :)
desenize erkek yili :)
2 embriyo, çoğul gebelik olabilirmişCanım değerın cok guzel tek mı konuldu çift mı
Benden de birdaha istememisti doktorum ama ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için 2 gün sonra tekrar yaptırmıştım canım. İçim rahat olsun diyorsan ya yaptırabilirsin. Yüksek değeri görünce insan daha bir mutlu oluyorarkadaşlar biz daha keseyi görmedik, ben bir kez kan verdim doktor tekrar etmene gerek yokdedi. Sizler birkaç kez kan vermişsiniz? merak ettim, ben de tekrar etsem mi
Canim bizde haftaya cuma gidecegiz kismetse kese yi gormek icin ben 3 kez verdim baska istemediler sen de 1 kere daha yap istersen degerin yukseymiydi? Belki de ondan doktorun gerek gormedi canm hayirli olsun insallah...arkadaşlar biz daha keseyi görmedik, ben bir kez kan verdim doktor tekrar etmene gerek yokdedi. Sizler birkaç kez kan vermişsiniz? merak ettim, ben de tekrar etsem mi
Bende baktım takvıme erkek cıktı bakalım tutucakmıtabiki oncelikle Rabbim bilir :) bizde gelinimizle baktik benim icin erkek cikti
Gelinimiz daha once kendi icin bakmis onunki dogru cikmis tabiki Allah bilir ben pek inanmam boyle seylere
Amin insallah saglikli salih evlat olsunda hic onemli degil cinsiyetiGercı erkek kız aramıyoruz rabbım sağlıklı hayırlı evlat versın
Bendende üç kez istedi gün aşırı...kimyasal gebelik felan varmi diye bakıyorlar genelde için rahat etsin bence ver canımarkadaşlar biz daha keseyi görmedik, ben bir kez kan verdim doktor tekrar etmene gerek yokdedi. Sizler birkaç kez kan vermişsiniz? merak ettim, ben de tekrar etsem mi
Hadi hayirli olsun canim,beklenen doğum tarihi ne zaman hayirlisiylaBen de bugun melegimle tanistimmmm. Cok essiz bi duyguuu. 4+5 gunluk dedi doktor. Tek kese vardi. Belki ilerde bolunur dedi. Gelecek hafta icin randevulastik sanirim kalbiii duyacagizzz.
Netten bakinca 5 +4 falan cikiyodu. Resmen 1 hafta fark etti. Neyseki cok sukur her sey yoolundaymiisss.
Valla cnm hic sormadim onu. Aklima gelmedi ;-) ben kendimi tek mi ciift mi diye odaklamistim tek dedikten sonrasi yok bendeHadi hayirli olsun canim,beklenen doğum tarihi ne zaman hayirlisiyla
Valla cnm hic sormadim onu. Aklima gelmedi ;-) ben kendimi tek mi ciift mi diye odaklamistim tek dedikten sonrasi yok bendeHadi hayirli olsun canim,beklenen doğum tarihi ne zaman hayirlisiyla
Gözünaydın canım. .inşallah haftaya kalbini de duyarsin için rahat ederBen de bugun melegimle tanistimmmm. Cok essiz bi duyguuu. 4+5 gunluk dedi doktor. Tek kese vardi. Belki ilerde bolunur dedi. Gelecek hafta icin randevulastik sanirim kalbiii duyacagizzz.
Netten bakinca 5 +4 falan cikiyodu. Resmen 1 hafta fark etti. Neyseki cok sukur her sey yoolundaymiisss.
Geçmiş olsun canım..inşallah en kisa zamanda sen de kavusursun meleğine. .Kızlar bu topiği başından beri okuyorum, hep burda olmayı hayal ederek gecirdim transferden sonraki günlerimi. Derken test günü geldi 10.gün 20 12. Gün 32ydi beta hcg. Yarınki testi bekliyodum umutla yükselir mi diye bugün agır bi sekilde adet başladı.. Benim umutlarım tükendi anlayacağınız. Size sormak istedigim bise var. Bu benim 2. Tüp bebek denememdi. Ilk denememde direkt sıfırdı sonuc. Simdi benim bu Yaşadığım kimyasal yada dış gebelik filan mı, yoksa direkt negatif diye mi geciyo
teşekkür ederim canım.. Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Şu 3 günde Yaşadığım Sevinç bile yetti bana, Allah sonunun geleceği hamilelikler yaşatır insallahGeçmiş olsun canım..inşallah en kisa zamanda sen de kavusursun meleğine. .
Ilk tüp bebek denemem de benim de senin gibi olmuştu..ilk değerim 22, 45 gibi biseydi..diğeri 24.64 oldu sanırım. .yani 2 katına çıkmadı..kimyasal gebelik olarak nitelendiriyorlar..çünkü negatif olsa 0,... lı bir değer olurdu...Rabbim en kisa zamanda en hayırlısını versin sana..
Inşallah canım. ."O" ne zaman ol derse o zaman oluyor. .seni çok iyi anlıyorum çünkü o duyguların hepsini yaşadım. .Rabbim inşallah en kısa zamanda pozitif haber almayi nasip etsin. .Te
teşekkür ederim canım.. Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Şu 3 günde Yaşadığım Sevinç bile yetti bana, Allah sonunun geleceği hamilelikler yaşatır insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?