2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canim çok gecmis olsun Rabbim tekrar deneme gücü versin,sanırım kimyasal gebelik ,o da adet kanıyla atıliyormuş

Canim çok gecmis olsun Rabbim tekrar deneme gücü versin,sanırım kimyasal gebelik ,o da adet kanıyla atıliyormuş
Ben anca hemşireyle görüşebildim, adetle büyük Parçalar geldi korktum bise oluyor sandım normal dedi kadın. Simdi yarın arıcam hcg sonucunu alınca, nasıl bir yol izlenecek hic fikrim yok. 2. Negatifden sonra histeroskopi yaparlar mı yada kimyasal gebelikten sonra deneme nezaman yapılabilir

Benim dondurulmuşum yoktu ve ilk denememdi canım..2.denememi 1 yil sonra denedik.
Ama Dr. um çok fazla beklemeye gerek yok. kendini hazır hissettiğinde gel demişti.Ama ben işten dolayı ertelemistim biraz. Bu deneme de sadece estrofem e erken başlatmıştı.şükürler olsun kanda pozitif değeri gördük. .maddi açıdan ve psikolojik olarak iyi isen genelde 1 yada 2 adet dönemi kadar ara veriliyor..imkanın varsa çok bekleme canım..

Hayırlısı olsun canım..Bu süreçte bekleyeceğimiz geldiar çok şey var ki..ama şükürler olsun ki en güzel süreci atlattik..
Canim bende tup bebek ilk denemesiyle hamile kldim cok sukur sizlerin yazılarına bakınca kendim geldi aklima cok zor beklemek allah sabır versin hep bekliyorsun kanda pozitif cikiyor yine korkuyorsun hadi dış gebelik olur diye am hic korkmayın allahin izniyle onuda goreceksiniz bendeb30 aralikta transfer olmustum eylul anneleri topigindeyim ama tup bebek le hamile kalan anneler daha ozel allahim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder ins.

Maşallah canım..Rabbim inşallah bizlere de gösterir kalp atışlarını...bi duysam sanki biraz daha rahatlayacağım gibi geliyor ama ondan sonra da 2 li test vs başlar. .inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız

Bizim aşamalarimiz cok daha stresli,ailem dışında kimseye söylemedim henüz,şaka gibi hala içimde bir can taşıdığıma inanamiyorum

Benim de 2 denememde de dondurulmuşum olmadı. Sanki dondurulmuş olsa hersey daha kolay gibi geliyor.. Simdi yeniden hastane yolları, yeniden büyüt yeniden çatlat yeniden toplat..... Neyse Allah hayırlısını versin hepimize neyse önümüzdeki yol devam edicez yılmak yok, Allah sizinkileri korusun bize de nasip etsin sağlıkla:) ilginiz için cok teşekkür ederim

Canim zaten hic bitmiyorki kaygımız iki hafta sonra ikili test yptıracam yine korkuyorum hayırlısıyla sağlikli sıhhatlı kucağımıza almayı nasip eder inş.canım bizde keseyi ve klp atışını 25gun falan bekledik dr.yurt dışına gittigi için korkarak gittim bide bulantıfalan yoktu dr soyledim cok korkuyorum dış gebelik olur falan diye dedim dr.sen internette cok gezindin herhalde dedi alttan bakti ve bebegimi gordu esimde sabırsızlıkla bekliyordu onuda cagırdi doktorum tarifff edilemez bir duygu allahım herkese nasip eder ins canim

Canim benim Allah hayirli ugurlu etsin. Benim de netten ttansfer tarihini hesaplayinca 5+5cikiyodu kontrole gittik 4+6cikti. Senin doktorun yumurta toplama gunune gore mi hesapladi yoksa ttansfer gunune gore mi?

Kızlar bisey sorucam,gebelik sonucunu öğrendiginiz günden beri tüp bebek doktorunuza mı gidiyorsunuz,normal bir kadın dogum doktoru bizim kullandigimiz iğne,ilaclardan anlar mi yav,ben kese görmeye tüp bebek doktoruma gittim ilaclarimi tarif etti,ne zaman bırakacagimin tarihini verdi,ben normal bir hastane ortamdaki kadın doğum uzmanina gitsem hata mi yapmış olurum,tüp bebek uzmanlari sanki tüp bebege daha yogunlasiyo hamile olduktan sonra biraz zayif gibiler,yaniliyor muyum

Canim benim Allah hayirli ugurlu etsin. Benim de netten ttansfer tarihini hesaplayinca 5+5cikiyodu kontrole gittik 4+6cikti. Senin doktorun yumurta toplama gunune gore mi hesapladi yoksa ttansfer gunune gore mi?
Benimkide aynı senin gibi oldu canim am sonra normal dr gidince en on det tarihinin ilk gününe göre hesaplıyor canim

Tüp bebek doktorum bana artık normal bir kadın doğumcuya git dedi.bizimle işin bitti dedi.sadece tedavi sonucu gebelik olduğunu söyle dedi.bende öyle yapıyorum

Canım benim de tüp bebek dr. Hamile kldıktan sonra bakmıyor ama başk bir dr tavsiye etti on gittim tüp bebek oldugunu söyleyince ona göre ilgileniyor 8haftalikken gitmistim esrofemi biraktirdi progestronu 12 hafta boyunca devam edecksin dedi.cok dikkatli ol dedi kendini yorma bol bol dinlen dedi cinsel iliski kesinlikle yasak dedi.ama tüp bebek doktorumun olmasını daha çok isterdim

Canım benim Allah sana tez vakitte saglikli hayirli bir evlat nasip etsin inşallah dedigin gibi sonu gelecek ve kucagina gelecek bir bebek le hamilelik yasatsn Rabbim tez vakitte dualarim seninle...

Arksdaslarrr beni de alirmisinizz aranizaaaa arkadasim ben de senin sorunu cok soruyorum inan kendime. Tup bebekle hamile kalan bi arkadssim gittigin doktora soyleme hatta normal hamiledn ne farkimz var diyo. Cunku ozel bebek diye kolaya kacip ilgilenmiyorlar diyo risk almamak icin. gittigim hastanede suan cok pahali degistirmek zorundayim ne yapicm bilmiyrm

Ben tup bebek doktorumda gebelık takibine devam edıcem kalbım onda devamı etmeyi kanaat getırıyo sonucda baştan berı bızı bılıyolar ama bazı tup bebek doktorları gebelık takıbı yapmıyo

Canım bu kadar olduya devamı gelır ama yıne araştırma yapması daha ıyı bence hıstereskopı yapıyorlar boyle durumdan sonra genelde

Aliriz Aliriz :) hoşgeldin canım hayirli olsun nekadarliksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…