- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Hosgeldin canim,sağlikla kucağina alirsin evladini ins,ben baska doktora gidip de o doktor tüp bebek doktorunun verdigi ilaci biraktirir da istemedigim seyleri yasamaktan korkuyorum,off netcem bilmiyom kafam cok karısıkArksdaslarrr beni de alirmisinizz aranizaaaaarkadasim ben de senin sorunu cok soruyorum inan kendime. Tup bebekle hamile kalan bi arkadssim gittigin doktora soyleme hatta normal hamiledn ne farkimz var diyo. Cunku ozel bebek diye kolaya kacip ilgilenmiyorlar diyo risk almamak icin. gittigim hastanede suan cok pahali degistirmek zorundayim ne yapicm bilmiyrm
doktordan randevu alıcam bakalım ne Önerilen nasıl bir yol izlicek.. Bu grupta hep güzel seyler paylaşılıyor ben daha fazla sıkıntılı seyler yazmıyım, hamileliğinizin tadını Çıkarın kızlar, arada bizim icin de dua edinCanım bu kadar olduya devamı gelır ama yıne araştırma yapması daha ıyı bence hıstereskopı yapıyorlar boyle durumdan sonra genelde
Tatlım ben devlet hastanesine gittim.ilaç kısmına hiç karışmıyor.sadece ne kullanıyorsun diye sordu.merak etme değiştirmez.ilaçlarla ilgili sorularımı tüp bebek doktoruma soruyorum telefonda o kadar.Hosgeldin canim,sağlikla kucağina alirsin evladini ins,ben baska doktora gidip de o doktor tüp bebek doktorunun verdigi ilaci biraktirir da istemedigim seyleri yasamaktan korkuyorum,off netcem bilmiyom kafam cok karısık
doktordan randevu alıcam bakalım ne Önerilen nasıl bir yol izlicek.. Bu grupta hep güzel seyler paylaşılıyor ben daha fazla sıkıntılı seyler yazmıyım, hamileliğinizin tadını Çıkarın kızlar, arada bizim icin de dua edin
doktordan randevu alıcam bakalım ne Önerilen nasıl bir yol izlicek.. Bu grupta hep güzel seyler paylaşılıyor ben daha fazla sıkıntılı seyler yazmıyım, hamileliğinizin tadını Çıkarın kızlar, arada bizim icin de dua edin
Benim tüp bebek doktorum bi süre sonra yollarımızı ayırıcağımızı söyledi rutine girince kadın doğum doktoruna gitmelisin dedi. Gebelik takibi yapmıyorlarmış. Hatta kontrole bile şuan kendi doktorum değil kadın doğum takibi yapan bir doktor giriyor. Zaten bende daha fazla hastaneye gitme taraftarı değilim . İnşallah yolunda giderse herşey aklımda bir doktor var ona gidicem...Kızlar bisey sorucam,gebelik sonucunu öğrendiginiz günden beri tüp bebek doktorunuza mı gidiyorsunuz,normal bir kadın dogum doktoru bizim kullandigimiz iğne,ilaclardan anlar mi yav,ben kese görmeye tüp bebek doktoruma gittim ilaclarimi tarif etti,ne zaman bırakacagimin tarihini verdi,ben normal bir hastane ortamdaki kadın doğum uzmanina gitsem hata mi yapmış olurum,tüp bebek uzmanlari sanki tüp bebege daha yogunlasiyo hamile olduktan sonra biraz zayif gibiler,yaniliyor muyum
Canım olurmu burda sevinçlerimizide üzüntülerimizide paylaşıyoruz. Burada birbirimize destek olmak için varız. İnşallah bidahaki sefere mutlu haberini paylaşırız. Herşey gönlünce olur inşallah...doktordan randevu alıcam bakalım ne Önerilen nasıl bir yol izlicek.. Bu grupta hep güzel seyler paylaşılıyor ben daha fazla sıkıntılı seyler yazmıyım, hamileliğinizin tadını Çıkarın kızlar, arada bizim icin de dua edin
Canım oyle düşünme ben bundan oncekını 18 haftalıkken kaybettım burada herkezın senınkıne benzeyen bır gecmışı var ben ınanıyorum bından sonrakı olacak mevla umutların tukendıgını zannettıgımız zaman verırmışdoktordan randevu alıcam bakalım ne Önerilen nasıl bir yol izlicek.. Bu grupta hep güzel seyler paylaşılıyor ben daha fazla sıkıntılı seyler yazmıyım, hamileliğinizin tadını Çıkarın kızlar, arada bizim icin de dua edin
Cok gecmis olsun canım,Rabbim bir daha böyle acilar göstermesin,neden kaybettin bebeğini canim doktorlar bisey dedi miCanım oyle düşünme ben bundan oncekını 18 haftalıkken kaybettım burada herkezın senınkıne benzeyen bır gecmışı var ben ınanıyorum bından sonrakı olacak mevla umutların tukendıgını zannettıgımız zaman verırmış
Bebegın plesentası öndeydı kanAma oldu durduramadılarCok gecmis olsun canım,Rabbim bir daha böyle acilar göstermesin,neden kaybettin bebeğini canim doktorlar bisey dedi mi
Canm kahverengi oldugu icin telas yapma sakin bir arkadasinda olmustu problem yoktur bence rahat ol ama doktorunada danış istersen..Kızlar bişiy sormak istiyorum benim bugün transferin 23. Günü kahverengimsi küçük akıntı gibi geldi sizdede oldumu böyle bişey ilk hafta tutnmadır demişti doktor ama bu normalmiki
Canım benim arkadaşımda da oldu. Onunki normal gebelikti dr progestan verdi. Biz zaten kullanıyoruz. Kahverengi ve az mikatardayda sorun olmuyor ama yine de doktoruna danış için rahat etsin.Kızlar bişiy sormak istiyorum benim bugün transferin 23. Günü kahverengimsi küçük akıntı gibi geldi sizdede oldumu böyle bişey ilk hafta tutnmadır demişti doktor ama bu normalmiki
Tutunma kanamasıdır bı arkadaşda 2 ay leke seklınde geldı progestan hap kullandı kendını yorma dınlen gecer ınşallahKızlar bişiy sormak istiyorum benim bugün transferin 23. Günü kahverengimsi küçük akıntı gibi geldi sizdede oldumu böyle bişey ilk hafta tutnmadır demişti doktor ama bu normalmiki
Canm kahverengi oldugu icin telas yapma sakin bir arkadasinda olmustu problem yoktur bence rahat ol ama doktorunada danış istersen..
Tutunma kanamasıdır bı arkadaşda 2 ay leke seklınde geldı progestan hap kullandı kendını yorma dınlen gecer ınşallah
Saolun kızlar tedavi hemşiremi aradım olabilceğini kan yoksa sorun olmadığını söyledi ama ben endişelendim bu kadar zor elde edince korkuyorum işte. Yardımlarınız için saolun kızlar...Canım benim arkadaşımda da oldu. Onunki normal gebelikti dr progestan verdi. Biz zaten kullanıyoruz. Kahverengi ve az mikatardayda sorun olmuyor ama yine de doktoruna danış için rahat etsin.
Allah nasip ederse 6. Icindeyim.burdaki takvimde sat yazinca 6. Hafta cikiyo.. ama yanlis olabilir :) daha ilk muayeneme gitmedim :) bugün farkli bi doktora gideym dedm o iyice bozdu moralimi . Iyice kuculttu haftami hatta göremedi basta keseyi onuda gordugunu sanmiyrm. :) bekleyecekmiym ben daha ?Aliriz Aliriz in canım hayirli olsun nekadarliksin?
Hosgeldin canim,sağlikla kucağina alirsin evladini ins,ben baska doktora gidip de o doktor tüp bebek doktorunun verdigi ilaci biraktirir da istemedigim seyleri yasamaktan korkuyorum,off netcem bilmiyom kafam cok karısık
Canim hayirli olsun..ikiz bebis bekliyorsun artik değil mi.çok çok sevindim.Rabbim bizleri en büyük umutsuzluk kardan cikardi şükürler olsun.Allah im herkese de nasip etsin inşCanm kahverengi oldugu icin telas yapma sakin bir arkadasinda olmustu problem yoktur bence rahat ol ama doktorunada danış istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?