- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Valla ben de cok stresliyim belirgin bir belirti yok ama sütten tiksindim adeta,kese görmeye gittiğimizde doktor 1 ay daha cinsel perhize devam dediKizlar naber nasilsiniz. Ya ben kalp atisini duymadim ya hala korkuyom.bi de midem falan bulanmiyo. Sizde durumlar ne? Bi de bisey daha sorcam cinsel perhize devam mi yoksa yelkenler fora mi
Kizlar naber nasilsiniz. Ya ben kalp atisini duymadim ya hala korkuyom.bi de midem falan bulanmiyo. Sizde durumlar ne? Bi de bisey daha sorcam cinsel perhize devam mi yoksa yelkenler fora mi
Gözün aydın canım çok sevindim için biraz rahat rahatlamıştır maşallahKızlar dünden beri şiddetli kalp çarpıntım vardı. Sabah da devam etti. Sonra akşamüstü eşim hadi gidelim acile belki önemli bir şeydir dedi. Geldik. Doktor ultrasonda bebege baktı. Bak kalp atışı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Daha çok yeni dedi. Haftaya en erken görürüz diyordum. Tesadüfen bugün gördük. Susamım, börülcem, meleğim annesini bekletmedi.
Kızlar dünden beri şiddetli kalp çarpıntım vardı. Sabah da devam etti. Sonra akşamüstü eşim hadi gidelim acile belki önemli bir şeydir dedi. Geldik. Doktor ultrasonda bebege baktı. Bak kalp atışı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Daha çok yeni dedi. Haftaya en erken görürüz diyordum. Tesadüfen bugün gördük. Susamım, börülcem, meleğim annesini bekletmedi.
Evet canım artık daha sakin olmaya karar verdim. Bebeğimin benimle olduğuna inandım iyice. Onu huzursuz etmemeye karar verdim.Gözün aydın canım çok sevindim için biraz rahat rahatlamıştır maşallah
Adete göre 6+2 dedi doktor canım. Pek bir sey de soramadim onceki ultrasonda ben 5 haftalık sanarken 4+4 demişti. Şoktan soramadım.Massallah canimm Simdi tam olarak kacinci hafta gunde duydunuz kalp pitpitini :)
Gözün Aydın arkadaşım.Kızlar dünden beri şiddetli kalp çarpıntım vardı. Sabah da devam etti. Sonra akşamüstü eşim hadi gidelim acile belki önemli bir şeydir dedi. Geldik. Doktor ultrasonda bebege baktı. Bak kalp atışı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Daha çok yeni dedi. Haftaya en erken görürüz diyordum. Tesadüfen bugün gördük. Susamım, börülcem, meleğim annesini bekletmedi.
Midem çok kötü yaaaKizlar naber nasilsiniz. Ya ben kalp atisini duymadim ya hala korkuyom.bi de midem falan bulanmiyo. Sizde durumlar ne? Bi de bisey daha sorcam cinsel perhize devam mi yoksa yelkenler fora mi
Teşekkür ederim. Darisı bekleyenlerin başına.Gözün Aydın arkadaşım.
Ayyy ben de istiyommm yaaaaa :) massallah canim sana da bebisine de Allahim nazarlardan saklasin sizj :)Adete göre 6+2 dedi doktor canım. Pek bir sey de soramadim onceki ultrasonda ben 5 haftalık sanarken 4+4 demişti. Şoktan soramadım.
Ay maşallah canim artik rahatladın inşallah,darisi başimıza inşallahKızlar dünden beri şiddetli kalp çarpıntım vardı. Sabah da devam etti. Sonra akşamüstü eşim hadi gidelim acile belki önemli bir şeydir dedi. Geldik. Doktor ultrasonda bebege baktı. Bak kalp atışı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Daha çok yeni dedi. Haftaya en erken görürüz diyordum. Tesadüfen bugün gördük. Susamım, börülcem, meleğim annesini bekletmedi.
gözün aydın canım darısı basimizaKızlar dünden beri şiddetli kalp çarpıntım vardı. Sabah da devam etti. Sonra akşamüstü eşim hadi gidelim acile belki önemli bir şeydir dedi. Geldik. Doktor ultrasonda bebege baktı. Bak kalp atışı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Daha çok yeni dedi. Haftaya en erken görürüz diyordum. Tesadüfen bugün gördük. Susamım, börülcem, meleğim annesini bekletmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?