2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kizlar naber nasilsiniz. Ya ben kalp atisini duymadim ya hala korkuyom.bi de midem falan bulanmiyo. Sizde durumlar ne? Bi de bisey daha sorcam cinsel perhize devam mi yoksa yelkenler fora mi
Valla ben de cok stresliyim belirgin bir belirti yok ama sütten tiksindim adeta,kese görmeye gittiğimizde doktor 1 ay daha cinsel perhize devam dedi

Kızlar dünden beri şiddetli kalp çarpıntım vardı. Sabah da devam etti. Sonra akşamüstü eşim hadi gidelim acile belki önemli bir şeydir dedi. Geldik. Doktor ultrasonda bebege baktı. Bak kalp atışı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Daha çok yeni dedi. Haftaya en erken görürüz diyordum. Tesadüfen bugün gördük. Susamım, börülcem, meleğim annesini bekletmedi.

Kızlar dünden beri şiddetli kalp çarpıntım vardı. Sabah da devam etti. Sonra akşamüstü eşim hadi gidelim acile belki önemli bir şeydir dedi. Geldik. Doktor ultrasonda bebege baktı. Bak kalp atışı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Daha çok yeni dedi. Haftaya en erken görürüz diyordum. Tesadüfen bugün gördük. Susamım, börülcem, meleğim annesini bekletmedi.

Gözün aydın canım çok sevindim için biraz rahat rahatlamıştır maşallah

Massallah canimm Simdi tam olarak kacinci hafta gunde duydunuz kalp pitpitini :)

Gözün Aydın arkadaşım.

Arkadaşlar hocamız anlatmıştı.bir tane kadın 6 ay düzenli adet Görüyor ama bu arada Karnı şişmeye Başlıyor.tümör olduğunu düşünüp doktora gidiyor.birde bakıyor HAMILE:)(gerçektir.)belirti arayıp strese girmeyin herkes aynı olmaz.

Adete göre 6+2 dedi doktor canım. Pek bir sey de soramadim onceki ultrasonda ben 5 haftalık sanarken 4+4 demişti. Şoktan soramadım.
Ayyy ben de istiyommm yaaaaa :) massallah canim sana da bebisine de Allahim nazarlardan saklasin sizj :)

Ay maşallah canim artik rahatladın inşallah,darisi başimıza inşallah

gözün aydın canım darısı basimiza
carpintin için tsh ve b12 baktırmani öneririm bunlar yapabilir...benimde hipotiroidim var çarpıntı oluyor arada

Kizlar sampuaninizi degistirdiniz mi. Ben bebe sampuani kullanmayi dusunuyoru..paraben mi ne o zararli madde sampuanlarda var ya bebise zarar verir korkusu ile degisocem sampuanimi. Bi de makyajdan da uzak duruyorum ben

kizlar ben iki gündür çok halsizım aksama doğru anca kendime geliyorum uyuyasam dalmasam bile hep yaticam sanki ustumden kamyon geçmiş...bulantım yok şimdilik çok şükür sadece arada midem eksiyor bogazima geliyor...sabah uyaninca özellikle Afedersiniz böyle gehiresim geliyor

halide25 meleklercenneti Teşekkür ederim. Sizin haberlerinizi de heyecanla bekliyorum.Haftaya duyarım inşallah kendi doktorumla. Bunda yalnızca gördük. sevecen86 zaten ben de b12 eksikliği vardı. Vitamin kullanıyorum. Bugün de ekg çekildi ve kan değerlerine bakıldı bir şey çıkmadı. Dr pazartesi kardiyologa bir görün dedi. Bakacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…