- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Aynen canim sürekli halsizlik var bende de. Boyle kendimi dayak yemis gibi hissediyorum dedigin gibi kamyon mj gecti yoksa tir mi bilemiyom :)kizlar ben iki gündür çok halsizım aksama doğru anca kendime geliyorum uyuyasam dalmasam bile hep yaticam sanki ustumden kamyon geçmiş...bulantım yok şimdilik çok şükür sadece arada midem eksiyor bogazima geliyor...sabah uyaninca özellikle Afedersiniz böyle gehiresim geliyor
Adete göre 6+2 dedi doktor canım. Pek bir sey de soramadim onceki ultrasonda ben 5 haftalık sanarken 4+4 demişti. Şoktan soramadım.
Bilmem ki :) Ben duymadım canım. Gördüm sadece yanıp sönen minik bir ışık. Daha cok yeni dedi. Çok şükür dedim. Ağladım ama hıçkira hıçkıra. Esim dısarda korknuş bebeğe bir şey oldu diye. Sevinemedi bile. Bu arada kadın doğum acile gittim.halgan bende de çarpıntı oluyor ben de gitsrm acile kalp atışini duyarmiyim acep:)
Canim hayirli olsun..ikiz bebis bekliyorsun artik değil mi.çok çok sevindim.Rabbim bizleri en büyük umutsuzluk kardan cikardi şükürler olsun.Allah iMerhabm herkese de nasip etsin inş
Canim hayirli olsun..ikiz bebis bekliyorsun artik değil mi.çok çok sevindim.Rabbim bizleri en büyük umutsuzluk kardan cikardi şükürler olsun.Allah im herkese de nasip etsin inş
Merhaba elabilgecim bursalilar topiginden takip ediyorum seni temennilerin için Amin Amin diyorum Allah seninde evlatlarini sana bagislasin insallah canim degerim yuksekti ama ihtimalden bahsedildi bazen tek bebislerdede deger yuksek cikabiliyormus Rabbimden hayirlisi artk insallah kucagimiza almak nasip olurdaönumuzdeki cumayi bekliyoruz bakalim tekmi ciftmi artk olsunda saglikli hayirli olsun yeterki Rabbim her isteyene nasip estsin evlat sevgisini insallah sen nasilsin?Canim hayirli olsun..ikiz bebis bekliyorsun artik değil mi.çok çok sevindim.R
abbim bizleri en büyük umutsuzluk kardan cikardi şükürler olsun.Allah im herkese de nasip etsin inş
Ay halidecim benimde 2 gun bir ogurtu oldu ama ne bulanti ne bisey :)) yok yani arada duruyim diyomki acaba hamile degilmiyim annemde kiziyo herkes kusacak diye birsey mi var diyo acayip bi istahim varr kizlar habire yiyom cinsel hayattan uzagizz ayri yatiyoz esimle esime diyom gel yok diyo sen rahat yat :)))Kizlar naber nasilsiniz. Ya ben kalp atisini duymadim ya hala korkuyom.bi de midem falan bulanmiyo. Sizde durumlar ne? Bi de bisey daha sorcam cinsel perhize devam mi yoksa yelkenler fora mi
kizlar ben iki gündür çok halsizım aksama doğru anca kendime geliyorum uyuyasam dalmasam bile hep yaticam sanki ustumden kamyon geçmiş...bulantım yok şimdilik çok şükür sadece arada midem eksiyor bogazima geliyor...sabah uyaninca özellikle Afedersiniz böyle gehiresim geliyor[/
Benimde uykum geliyo gunduzlhalide25 meleklercenneti Teşekkür ederim. Sizin haberlerinizi de heyecanla bekliyorum.Haftaya duyarım inşallah kendi doktorumla. Bunda yalnızca gördük. sevecen86 zaten ben de b12 eksikliği vardı. Vitamin kullanıyorum. Bugün de ekg çekildi ve kan değerlerine bakıldı bir şey çıkmadı. Dr pazartesi kardiyologa bir görün dedi. Bakacağım artık.
Canim gozunaydin darisi bizlere insallah :)
Ayy canim ya masallah :) ne guzel darisi bize kizlar carpintilar cok normal telas yapmayin yorgunluk halsizlik bunlarda hamileligin ilk aylarinda olurmus tek ilginci olan birimizin bari midesi bulansin :))) hicbirimizDe tik yok ama boylesi iyi bence takilmayin adetimi 10 gun gecti bulanti baslamasi lazim ama demekki olmiycak .Bilmem ki :) Ben duymadım canım. Gördüm sadece yanıp sönen minik bir ışık. Daha cok yeni dedi. Çok şükür dedim. Ağladım ama hıçkira hıçkıra. Esim dısarda korknuş bebeğe bir şey oldu diye. Sevinemedi bile. Bu arada kadın doğum acile gittim.
Benim adetimi 16 gün geçti ama hala bulantıdan eser yok. Aslında çok şanslıyız bulanmadığımız için.Ayy canim ya masallah :) ne guzel darisi bize kizlar carpintilar cok normal telas yapmayin yorgunluk halsizlik bunlarda hamileligin ilk aylarinda olurmus tek ilginci olan birimizin bari midesi bulansin :))) hicbirimizDe tik yok ama boylesi iyi bence takilmayin adetimi 10 gun gecti bulanti baslamasi lazim ama demekki olmiycak .
Ayy canım benim maşallahKızlar dünden beri şiddetli kalp çarpıntım vardı. Sabah da devam etti. Sonra akşamüstü eşim hadi gidelim acile belki önemli bir şeydir dedi. Geldik. Doktor ultrasonda bebege baktı. Bak kalp atışı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Daha çok yeni dedi. Haftaya en erken görürüz diyordum. Tesadüfen bugün gördük. Susamım, börülcem, meleğim annesini bekletmedi.
Hem de nasıl canım. Hepiniz dualarımdasınız. Çok sükür her günümüze. Darısı siz güzel annelere inşallah.Ayy canım benim maşallahkimbilir ne kadar mutlu olmuşsundur...inşallah haftaya ben de duyarım canım
Kesinlikle canm :) bazi hamişler bulanti yuzunden hastanede bile yatiyo Allah korusun ya boylesi iyi şükürler olsun..Benim adetimi 16 gün geçti ama hala bulantıdan eser yok. Aslında çok şanslıyız bulanmadığımız için.
Amin inşallah canım..Hem de nasıl canım. Hepiniz dualarımdasınız. Çok sükür her günümüze. Darısı siz güzel annelere inşallah.
Olmazmi canim bendede var ama ben erkenden yapmak istemiyorum 7 aylik bi olalim insallah yavas yavas bakilir dun gelinimiz tkm almis bana hatta sasirdim dedim daha dereyi gormedik pacalari sivamayalim cok hosuma gitti diyo ilk hediyesi benden olsun Allahin izniyle olcak insallah dedi ama dedim daha keseyi gormedik almasam hediyeyi geri cevirmek olmaz di mecbur aldim sagolsun da insallah nasip olur giydirmek arkadaslar...Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama topiklerin birinde beta hcg değeri yüksekse erkek bebek diye okumuştum..
Şimdiden tulum,bebek odası, bebek arabası bakıyorumbiliyorum çok çok erken ama kendime engel olamıyorum sizde de var mı böyle merak?
Canim bende aynisini okudum.bhcg yuksek olunca erkwk oluyomus. Bi de sol kasık agriyinca kiz olur derler ama benim arkadasima da aynisini demisler.simdi erkek bebek bekliyo massallah :) benim de sol kasigim hastalik gunlerimde cok agirdi :)Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama topiklerin birinde beta hcg değeri yüksekse erkek bebek diye okumuştum..
Şimdiden tulum,bebek odası, bebek arabası bakıyorumbiliyorum çok çok erken ama kendime engel olamıyorum sizde de var mı böyle merak?
Hadi ya :) benimde sol kasık agrıyo hep hayirlisi insallahh..Canim bende aynisini okudum.bhcg yuksek olunca erkwk oluyomus. Bi de sol kasık agriyinca kiz olur derler ama benim arkadasima da aynisini demisler.simdi erkek bebek bekliyo massallah :) benim de sol kasigim hastalik gunlerimde cok agirdi :)
Benimde adetim 17 gün geçti :) olmasın canım sağlıklı olsunlarda yeterAyy canim ya masallah :) ne guzel darisi bize kizlar carpintilar cok normal telas yapmayin yorgunluk halsizlik bunlarda hamileligin ilk aylarinda olurmus tek ilginci olan birimizin bari midesi bulansin :))) hicbirimizDe tik yok ama boylesi iyi bence takilmayin adetimi 10 gun gecti bulanti baslamasi lazim ama demekki olmiycak .
Amin canım evet öyle :)Benimde adetim 17 gün geçti :) olmasın canım sağlıklı olsunlarda yeter
ben çocuk odası yapamiycam malesef kuzuma şimdilik hem lojmandayim küçük hemde bu sene tayinciyiz..eşimIn doğum gününe anlamlı tulum aldım hediye o da bir takım ve üst almış..insan almaya korkuyor yaa.ama cuma günü kalp atışlarını duyarsak allahin izniyle ip alicam ve battaniyeye başlıycam :)Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama topiklerin birinde beta hcg değeri yüksekse erkek bebek diye okumuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?