- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Maşallah canım hayırlısı ile giysin bebişin. .biz de lojmandayiz canım. .Allah nasip ederse biz de seneye tayinciyiz..ben çocuk odası yapamiycam malesef kuzuma şimdilik hem lojmandayim küçük hemde bu sene tayinciyiz..eşimIn doğum gününe anlamlı tulum aldım hediye o da bir takım ve üst almış..insan almaya korkuyor yaa.ama cuma günü kalp atışlarını duyarsak allahin izniyle ip alicam ve battaniyeye başlıycam :)
kızlar ultrason kağıdına bakın bebisiniz sagdami soldamıKızlar benim de hissettiğim hep sol kasıkbizimkiler soldan soldan geliyor heralde
Bir de öğretmen çoğunluktaAyy cok enteresan kizlar cok ortak ozelligimiz var :) massallah mide bulantisizlik sol kasik :) endiseler korkular dogum tarihlerinin yakin olmasi :) hayrolsun inşallah :)
amin canım inşallah..askermi polismi canım nerdesiniz şu anMaşallah canım hayırlısı ile giysin bebişin. .biz de lojmandayiz canım. .Allah nasip ederse biz de seneye tayinciyiz..
Maşallah aynen halideye katiliyorum bir çok özelligimiz ayni gidiyor :) yanliz ben ev hanimiyim :)Bir de öğretmen çoğunluktamaşallah diyelim canım. .kimbilir bebeklerden adaşlarda çıkar bu topiği sizleri çok sevdim alışkanlık oldu bende
Asker canım..bizim de yüksek ihtimalle Doğu olacak ama kısmet tabi...Bu yıl da olabilir ama eşim büyük ihtimal seneye diyoramin canım inşallah..askermi polismi canım nerdesiniz şu anbiz doguya gidicez bu sene istemesekte bakalım nasip
Büyük ihtimal cinsiyetler de aynı olcak canımMaşallah aynen halideye katiliyorum bir çok özelligimiz ayni gidiyor :) yanliz ben ev hanimiyim :)
Bende evlendigimden beri ev hanimiyim canımMaşallah aynen halideye katiliyorum bir çok özelligimiz ayni gidiyor :) yanliz ben ev hanimiyim :)
bizim lojmanlarin yıkılma durumu var eğer öyle olursa gidicez yoksa dondurucaz seneye gidicez rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin inşallahAsker canım..bizim de yüksek ihtimalle Doğu olacak ama kısmet tabi...Bu yıl da olabilir ama eşim büyük ihtimal seneye diyor
Amin canım cumlemize insallah. .hayırlısı ile bebeklerimize kavusalim gerisi mühim değilbizim lojmanlarin yıkılma durumu var eğer öyle olursa gidicez yoksa dondurucaz seneye gidicez rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin inşallah
unu bende duymuştum bakalım hayırlısıKızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama topiklerin birinde beta hcg değeri yüksekse erkek bebek diye okumuştum..
Şimdiden tulum,bebek odası, bebek arabası bakıyorumbiliyorum çok çok erken ama kendime engel olamıyorum sizde de var mı böyle merak?
Canım mıdenın bulanmadıgı gunlerı mumla arıycaksın bende 7. Hafta gırene kadar hıc bır sey hıssetmedım ama bır haftadır mıde bulantısı ve mıde yanmasından ölüyorumBelirti aramak degil de insan accik bi midem bulansin da hamis oldugumu anlasam diyo
biz de aynen tayinciyiz asker doğuya gidicez bi sene erteletsek mi die düşünüoz işin işinden çıkamıyoruz kızlar yaaabizim lojmanlarin yıkılma durumu var eğer öyle olursa gidicez yoksa dondurucaz seneye gidicez rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin inşallah
Ben kaldığımız her yıla şükür ediyorum canım..bizim erteleme gibi bi şansımız yok maalesef. .görev süremiz dolunca direk gidiyoruzbiz de aynen tayinciyiz asker doğuya gidicez bi sene erteletsek mi die düşünüoz işin işinden çıkamıyoruz kızlar yaaa
Halidecim ben daha cuma günü duydum kalp atışlarını azıcık sabır şekerim,korkma Allah'ın izniyle o da olacak.bulantıya gelince valla bende de tık olmadı maşallah.ne bulantı ne baş dönmesi ne uyku,hiç ama hiç bişey yok,iyikide yok.Kizlar naber nasilsiniz. Ya ben kalp atisini duymadim ya hala korkuyom.bi de midem falan bulanmiyo. Sizde durumlar ne? Bi de bisey daha sorcam cinsel perhize devam mi yoksa yelkenler fora mi
Tatlım ben 1 haftadır falan bulanıyorum.Ayy canim ya masallah :) ne guzel darisi bize kizlar carpintilar cok normal telas yapmayin yorgunluk halsizlik bunlarda hamileligin ilk aylarinda olurmus tek ilginci olan birimizin bari midesi bulansin :))) hicbirimizDe tik yok ama boylesi iyi bence takilmayin adetimi 10 gun gecti bulanti baslamasi lazim ama demekki olmiycak .
Gecmis olsun canim,telaşlanma sakın,ben daha duymadım gerci 1 hafta sonra randevum varGüzel anneler maşallah size
Ben dün kahverengi akıntım devam edince gece acile gittim. Dr şuan endişelencek bişiy yok dedi 6+1 mişiz ama henüz kalp atımını göremediğini söyledi. Duyan arkadaşlar ne kadarlıkken duymuştunuz acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?