2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Ayy cok enteresan kizlar cok ortak ozelligimiz var :) massallah mide bulantisizlik sol kasik :) endiseler korkular dogum tarihlerinin yakin olmasi :) hayrolsun inşallah :)

Maşallah canım hayırlısı ile giysin bebişin. .biz de lojmandayiz canım. .Allah nasip ederse biz de seneye tayinciyiz..

ki
Kızlar benim de hissettiğim hep sol kasık bizimkiler soldan soldan geliyor heralde
kızlar ultrason kağıdına bakın bebisiniz sagdami soldamı benim eşim doktora sordu tam ortada dedi ama ben kağıda bakıyorum sağa daha yakın...ayrica benimde hep sol tarafım agriyodu

Ayy cok enteresan kizlar cok ortak ozelligimiz var :) massallah mide bulantisizlik sol kasik :) endiseler korkular dogum tarihlerinin yakin olmasi :) hayrolsun inşallah :)
Bir de öğretmen çoğunlukta maşallah diyelim canım. .kimbilir bebeklerden adaşlarda çıkar bu topiği sizleri çok sevdim alışkanlık oldu bende

Asker canım..bizim de yüksek ihtimalle Doğu olacak ama kısmet tabi...Bu yıl da olabilir ama eşim büyük ihtimal seneye diyor
bizim lojmanlarin yıkılma durumu var eğer öyle olursa gidicez yoksa dondurucaz seneye gidicez rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin inşallah

B
unu bende duymuştum bakalım hayırlısı

bizim lojmanlarin yıkılma durumu var eğer öyle olursa gidicez yoksa dondurucaz seneye gidicez rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin inşallah
biz de aynen tayinciyiz asker doğuya gidicez bi sene erteletsek mi die düşünüoz işin işinden çıkamıyoruz kızlar yaaa

biz de aynen tayinciyiz asker doğuya gidicez bi sene erteletsek mi die düşünüoz işin işinden çıkamıyoruz kızlar yaaa
Ben kaldığımız her yıla şükür ediyorum canım..bizim erteleme gibi bi şansımız yok maalesef. .görev süremiz dolunca direk gidiyoruz

Kizlar naber nasilsiniz. Ya ben kalp atisini duymadim ya hala korkuyom.bi de midem falan bulanmiyo. Sizde durumlar ne? Bi de bisey daha sorcam cinsel perhize devam mi yoksa yelkenler fora mi
Halidecim ben daha cuma günü duydum kalp atışlarını azıcık sabır şekerim,korkma Allah'ın izniyle o da olacak.bulantıya gelince valla bende de tık olmadı maşallah.ne bulantı ne baş dönmesi ne uyku,hiç ama hiç bişey yok,iyikide yok.

Ne guzelll hicbi seyiniz yokk. Benim cok feci bulantim var. Surekli devam ediyo. Dun buun gunu evde gecirdik. Cok sukur daha istifar etmedim ama surekli midem agzimda. Bi de dun inanilmaz sag kasik agrim vardi. Epey siddetli. Her seyden korkar oldum insallah her sey yolundadir icerde :-(

Güzel anneler maşallah size
Ben dün kahverengi akıntım devam edince gece acile gittim. Dr şuan endişelencek bişiy yok dedi 6+1 mişiz ama henüz kalp atımını göremediğini söyledi. Duyan arkadaşlar ne kadarlıkken duymuştunuz acaba???

Tatlım ben 1 haftadır falan bulanıyorum.

Gecmis olsun canim,telaşlanma sakın,ben daha duymadım gerci 1 hafta sonra randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…