2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Biz 6+2 de duyduk bir tanesini.diğeri içinde 8haftanın bitmesini bekliyoruz.

Olabilir :) canim evet ay ne guzel masallahh
Ikiz bizim hep hayalimizdi.ve ne hikmetse beni Tanıyan,yeni tanımış olan herkes ama istinasız herkes çocuk konusu olunca 'birde ikizin olurmuş ne güzel'diyordu sanki anlımda yazıyor:)hayırlısıyla inş ikisinide kucağımıza alırız.tüm hamileler inş sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.

:))) canım ya ben 12 gibi yatiyorum 5 de uyaniyorum ezani bekliyom kiliyom tekrar yatiyom 10 da kalkiyom ama gunduzleri icim geciyor bazen
Akşam 8de benim gözler kapanıyor.2 saat uyuyorum.sonra 1 saat zor duruyorum.yatağa gidiyorum sabaha kadar deliksiz:)))bazen tuvalete bile zor uyanıyorum

Amin canim banada herkes ikizin olsun deyip durdu :) bakalim tekiz mi ikizmi cuma belli olcak canm Allah hayirlisiyla nasip etsinde insallah uyku konusunda sana imrendim dogrusu benim uykum tilki uykusu gibi kaliteli uyuyamiyorum son donemlerde sanirim dusuncelerden boyle bi gorsem rahatliycam birazda olsa :)

Canlar ben crinone jel kullaniyorum.sabah vaginam yaniyordu tuvalete gittim birsey yok ama normal olarakta oturamadim.5 dakika sonra agri gecti.tekrar tuvalete gittigimde vagina çikişinda ceviz den biraz küçük beyaz ve tortu şeklinde jel cikti.birsey olmusmudur?korktum.doktoruda aramadim.başina böyle gelen var mi?

Korkma birşey olmaz.tortu oluyor herkeste .arada tuvalete gittiğinde peceteyle hafif temizlik yapabilirsin.minik tortular dökülecektir. Endişelenme.

Canim korkmana gerek yok bence,ayni sey bende de oluyor,kendimden tiksinirim oldum :)üstelik akşam bide fitil var,valla bıktim artık hayirlisiyla bitseydi şu ilaçlar:)

Canim korkmana gerek yok bence,ayni sey bende de oluyor,kendimden tiksinirim oldum :)üstelik akşam bide fitil var,valla bıktim artık hayirlisiyla bitseydi şu ilaçlar:)
Arkadaşlara katıliyorum canim aynen telas yapma hatta benim ilk zamanlari o jel hafif pembemsi sekilde geri geliyordu simdi artk gelmiyor onu sıktıktan sonra 5 dakika yat sonra 15 dakika evin icinde yuru hic geri gelmiyor bu sekilde bende 4.kutuya basladim nekadar kullandircaklar bakalim.

ya kızlar bugün benim acaip bulantım var, bikaç gün önce hissetmek isterim filan demiştim ama pek iyi bişey değilmiş sabahtan beri sadece 1 simit yiyebildim, cok farklı bir dönem bizi bekliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…