- 27 Ocak 2015
- 151
- 147
- 53
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Biz 6+2 de duyduk bir tanesini.diğeri içinde 8haftanın bitmesini bekliyoruz.Güzel anneler maşallah size
Ben dün kahverengi akıntım devam edince gece acile gittim. Dr şuan endişelencek bişiy yok dedi 6+1 mişiz ama henüz kalp atımını göremediğini söyledi. Duyan arkadaşlar ne kadarlıkken duymuştunuz acaba???
Tatlım ben 1 haftadır falan bulanıyorum.
:)) Allah yardımcın olsun canım.Tatlım ben 1 haftadır falan bulanıyorum.
2-3 gündür tam hissettiriyor.geçmesini bekliyorum yapacak bişey yok:):)) Allah yardımcın olsun canım.
Benim hem sağ kasık ağrıyor hem sol.ikiz olduğundan herhalde:)
:))) canım ya ben 12 gibi yatiyorum 5 de uyaniyorum ezani bekliyom kiliyom tekrar yatiyom 10 da kalkiyom ama gunduzleri icim geciyor bazenKızlar bu arada gece iyi yazışıyorsunuz ben gözümü açamıyorum.uyuyorum hep:)))
Ikiz bizim hep hayalimizdi.ve ne hikmetse beni Tanıyan,yeni tanımış olan herkes ama istinasız herkes çocuk konusu olunca 'birde ikizin olurmuş ne güzel'diyordu sanki anlımda yazıyor:)hayırlısıyla inş ikisinide kucağımıza alırız.tüm hamileler inş sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.Olabilir :) canim evet ay ne guzel masallahh
Akşam 8de benim gözler kapanıyor.2 saat uyuyorum.sonra 1 saat zor duruyorum.yatağa gidiyorum sabaha kadar deliksiz:)))bazen tuvalete bile zor uyanıyorum:))) canım ya ben 12 gibi yatiyorum 5 de uyaniyorum ezani bekliyom kiliyom tekrar yatiyom 10 da kalkiyom ama gunduzleri icim geciyor bazen
Sağolun kızlar yarın rutin kontrolümüz var bakalım tüp bebek dr umuz ne diyecek...Gecmis olsun canim,telaşlanma sakın,ben daha duymadım gerci 1 hafta sonra randevum var
Saol canım ne güzel Allah diğerinide bi an önce duymayı nasip etsin yarın rutin kontrol var bakalım tüp bebek dr ne diyecek...Biz 6+2 de duyduk bir tanesini.diğeri içinde 8haftanın bitmesini bekliyoruz.
Umarım sende gittiğinde duyar rahatlarsın canım :)Gecmis olsun canim,telaşlanma sakın,ben daha duymadım gerci 1 hafta sonra randevum var
Amin canim banada herkes ikizin olsun deyip durdu :) bakalim tekiz mi ikizmi cuma belli olcak canm Allah hayirlisiyla nasip etsinde insallah uyku konusunda sana imrendim dogrusu benim uykum tilki uykusu gibi kaliteli uyuyamiyorum son donemlerde sanirim dusuncelerden boyle bi gorsem rahatliycam birazda olsa :)Ikiz bizim hep hayalimizdi.ve ne hikmetse beni Tanıyan,yeni tanımış olan herkes ama istinasız herkes çocuk konusu olunca 'birde ikizin olurmuş ne güzel'diyordu sanki anlımda yazıyor:)hayırlısıyla inş ikisinide kucağımıza alırız.tüm hamileler inş sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.
Korkma birşey olmaz.tortu oluyor herkeste .arada tuvalete gittiğinde peceteyle hafif temizlik yapabilirsin.minik tortular dökülecektir. Endişelenme.Canlar ben crinone jel kullaniyorum.sabah vaginam yaniyordu tuvalete gittim birsey yok ama normal olarakta oturamadim.5 dakika sonra agri gecti.tekrar tuvalete gittigimde vagina çikişinda ceviz den biraz küçük beyaz ve tortu şeklinde jel cikti.birsey olmusmudur?korktum.doktoruda aramadim.başina böyle gelen var mi?
Canim korkmana gerek yok bence,ayni sey bende de oluyor,kendimden tiksinirim oldum :)üstelik akşam bide fitil var,valla bıktim artık hayirlisiyla bitseydi şu ilaçlar:)Canlar ben crinone jel kullaniyorum.sabah vaginam yaniyordu tuvalete gittim birsey yok ama normal olarakta oturamadim.5 dakika sonra agri gecti.tekrar tuvalete gittigimde vagina çikişinda ceviz den biraz küçük beyaz ve tortu şeklinde jel cikti.birsey olmusmudur?korktum.doktoruda aramadim.başina böyle gelen var mi?
Arkadaşlara katıliyorum canim aynen telas yapma hatta benim ilk zamanlari o jel hafif pembemsi sekilde geri geliyordu simdi artk gelmiyor onu sıktıktan sonra 5 dakika yat sonra 15 dakika evin icinde yuru hic geri gelmiyor bu sekilde bende 4.kutuya basladim nekadar kullandircaklar bakalim.Canim korkmana gerek yok bence,ayni sey bende de oluyor,kendimden tiksinirim oldum :)üstelik akşam bide fitil var,valla bıktim artık hayirlisiyla bitseydi şu ilaçlar:)
Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah..kızlar bende hamileyim çok şükür 3. denemede oldu 13 şubatta embriyo transfer edildi bugun sonucu aldık çok şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?