- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Tuzlu şeyler iyi gelir ayran falan iç canım ne diyelim inşallah çok uzun süre sürmezya kızlar bugün benim acaip bulantım var, bikaç gün önce hissetmek isterim filan demiştim ama pek iyi bişey değilmiş sabahtan beri sadece 1 simit yiyebildim, cok farklı bir dönem bizi bekliyor...
İyiyim canim bende.bende ismi hatirlayinca cikardim:)Rabbim nasip etsin inş.inan ikiz tek farketmez.Yüce Rabbim bu uğurda herkesin yüzünü guldursun inş.ilk 12 hafta çok dikkat et canim.calisiyorsan izin raporla gecistir.kolay değil bu tedavileri geçirmek..Rabbim gönlüne gore nasip etsin inş.belki bizim topikli olursun:)Merhaba elabilgecim bursalilar topiginden takip ediyorum seni temennilerin için Amin Amin diyorum Allah seninde evlatlarini sana bagislasin insallah canim degerim yuksekti ama ihtimalden bahsedildi bazen tek bebislerdede deger yuksek cikabiliyormus Rabbimden hayirlisi artk insallah kucagimiza almak nasip olurdaönumuzdeki cumayi bekliyoruz bakalim tekmi ciftmi artk olsunda saglikli hayirli olsun yeterki Rabbim her isteyene nasip estsin evlat sevgisini insallah sen nasilsin?
Korkma birşey olmaz.tortu oluyor herkeste .arada tuvalete gittiğinde peceteyle hafif temizlik yapabilirsin.minik tortular dökülecektir. Endişelenme.
Canim korkmana gerek yok bence,ayni sey bende de oluyor,kendimden tiksinirim oldum :)üstelik akşam bide fitil var,valla bıktim artık hayirlisiyla bitseydi şu ilaçlar:)
Arkadaşlara katıliyorum canim aynen telas yapma hatta benim ilk zamanlari o jel hafif pembemsi sekilde geri geliyordu simdi artk gelmiyor onu sıktıktan sonra 5 dakika yat sonra 15 dakika evin icinde yuru hic geri gelmiyor bu sekilde bende 4.kutuya basladim nekadar kullandircaklar bakalim.
İyiyim canim bende.bende ismi hatirlayinca cikardim:)Rabbim nasip etsin inş.inan ikiz tek farketmez.Yüce Rabbim bu uğurda herkesin yüzünü guldursun inş.ilk 12 hafta çok dikkat et canim.calisiyorsan izin raporla gecistir.kolay değil bu tedavileri geçirmek..Rabbim gönlüne gore nasip etsin inş.belki bizim topikli olursun:)
İyiyim canim bende.bende ismi hatirlayinca cikardim:)Rabbim nasip etsin inş.inan ikiz tek farketmez.Yüce Rabbim bu uğurda herkesin yüzünü guldursun inş.ilk 12 hafta çok dikkat et canim.calisiyorsan izin raporla gecistir.kolay değil bu tedavileri geçirmek..Rabbim gönlüne gore nasip etsin inş.b
elki bizim topikli olursun:)[/
Kismet bakalim :))
Amin canim Rabbim herkesin gonlune gore versin çalismiyorum canm evdeyim kendimi yormamaya calisiyorum dedigin gibi çok dikkat etmeliyiz kiymetli gebelikler bizim gebelikler Allaha emanet tabiki ama Biz elimizden geleni yapalim Allah korusun inşallah..
QUOTE]
Hayırlı olsun canım. Allah devamı da getirsin inşallah.kızlar bende hamileyim çok şükür 3. denemede oldu 13 şubatta embriyo transfer edildi bugun sonucu aldık çok şükürrr
Hayırlı olsun canım. Allah devamı da getirsin inşallah.
Çok sagolun arkadaşlar içim rahatladi vede duramadim doktoru aradim oda aynisini söyledi çok şükür Rabbime[/QUOTE
Aaaa demekki ben ilaci yanlis kullaniyoum. Benim direkt cikiyo. Cok mu iceri surmek lazim? Ben cok hafif iceri alip suuruyorum? Hata mi yapiyorum
Canim sokabildiğin kadar sokacaksin.birde kapağı kirdiginda hemen cikyorsa kapagi kirmadan o elinle bastirdigin yere bir defa toplu igne ile deldikten sonra kapaği ac ..
Canım kremin oldugu yere kadar yapiyorum ben benimki artk hic geri gelmiyor ilk zamanlar bende senin gibi yapiyordum sonradan ögrenmis oldum.Aaaaa cok tesekkur ederim cnm ya ben cidden yanlis kullaniyomusum. Ben 1cm bile sokmuyodum. :-(
İyiyim sen nasilsin halidecim yemek yedim oturuyorum :) pazar gunlerini sevmiyorum yaSelam kizlar nasilsinkz
Ben de kocacımla film izliyorum. Apartmanda biri balık yapmış. Burnuma her şey balık gibi kokuyor. Çok tiksindim kızlar. Bir türlü koku gitmiyor.
oh afiyet olsun.. ben balığı çoook severim inş da tiksinmem evet yemek lazım faydalı.:)) bizde yaptik canm yani esim sagolsun yapti haftada en az bir yemen gerekiyor ama tiksindiysen yiyemezsinde
Âmin tatlım.en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız inş.Saol canım ne güzel Allah diğerinide bi an önce duymayı nasip etsin yarın rutin kontrol var bakalım tüp bebek dr ne diyecek...
Kafan meşgül Ondandır tatlım.önce bir güzel Kafanı boşalt.ben çok şükür rahatım.bak Gör sende uyicaksınAmin canim banada herkes ikizin olsun deyip durdu :) bakalim tekiz mi ikizmi cuma belli olcak canm Allah hayirlisiyla nasip etsinde insallah uyku konusunda sana imrendim dogrusu benim uykum tilki uykusu gibi kaliteli uyuyamiyorum son donemlerde sanirim dusuncelerden boyle bi gorsem rahatliycam birazda olsa :)
Bende genelde hep oluyor korkma.jelden sonra 10 dk. YürüCanlar ben crinone jel kullaniyorum.sabah vaginam yaniyordu tuvalete gittim birsey yok ama normal olarakta oturamadim.5 dakika sonra agri gecti.tekrar tuvalete gittigimde vagina çikişinda ceviz den biraz küçük beyaz ve tortu şeklinde jel cikti.birsey olmusmudur?korktum.doktoruda aramadim.başina böyle gelen var mi?
ben kullanmıyorum ama canan karatay ın kitaplarını okumuştum orada bahsediyordu canım. Doktoruna sorar bilgi alırsın tabi bakalım ne diyecek..Ben de iyiyim cok sukur hatunlar. Kizlar ben evde balik yapmayi sevmiyorum cok kotu kokuyo. Ama omega 3 de lazim ya. Ben omega 3 u hap seklinde iciyorum.bu hafta doktora gidince sorucam da sizden de kullanan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?