2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

ya kızlar bugün benim acaip bulantım var, bikaç gün önce hissetmek isterim filan demiştim ama pek iyi bişey değilmiş sabahtan beri sadece 1 simit yiyebildim, cok farklı bir dönem bizi bekliyor...
Tuzlu şeyler iyi gelir ayran falan iç canım ne diyelim inşallah çok uzun süre sürmez

İyiyim canim bende.bende ismi hatirlayinca cikardim:)Rabbim nasip etsin inş.inan ikiz tek farketmez.Yüce Rabbim bu uğurda herkesin yüzünü guldursun inş.ilk 12 hafta çok dikkat et canim.calisiyorsan izin raporla gecistir.kolay değil bu tedavileri geçirmek..Rabbim gönlüne gore nasip etsin inş.belki bizim topikli olursun:)

Korkma birşey olmaz.tortu oluyor herkeste .arada tuvalete gittiğinde peceteyle hafif temizlik yapabilirsin.minik tortular dökülecektir. Endişelenme.

Canim korkmana gerek yok bence,ayni sey bende de oluyor,kendimden tiksinirim oldum :)üstelik akşam bide fitil var,valla bıktim artık hayirlisiyla bitseydi şu ilaçlar:)

Çok sagolun arkadaşlar içim rahatladi vede duramadim doktoru aradim oda aynisini söyledi çok şükür Rabbime

Eee

Aaaaa cok tesekkur ederim cnm ya ben cidden yanlis kullaniyomusum. Ben 1cm bile sokmuyodum. :-(
Canım kremin oldugu yere kadar yapiyorum ben benimki artk hic geri gelmiyor ilk zamanlar bende senin gibi yapiyordum sonradan ögrenmis oldum.

Son düzenleme:
Ben de kocacımla film izliyorum. Apartmanda biri balık yapmış. Burnuma her şey balık gibi kokuyor. Çok tiksindim kızlar. Bir türlü koku gitmiyor.

:)) bizde yaptik canm yani esim sagolsun yapti haftada en az bir yemen gerekiyor ama tiksindiysen yiyemezsinde

Ben de iyiyim cok sukur hatunlar. Kizlar ben evde balik yapmayi sevmiyorum cok kotu kokuyo. Ama omega 3 de lazim ya. Ben omega 3 u hap seklinde iciyorum.bu hafta doktora gidince sorucam da sizden de kullanan var mi?

Kafan meşgül Ondandır tatlım.önce bir güzel Kafanı boşalt.ben çok şükür rahatım.bak Gör sende uyicaksın)))

Bende genelde hep oluyor korkma.jelden sonra 10 dk. Yürü

Ben de iyiyim cok sukur hatunlar. Kizlar ben evde balik yapmayi sevmiyorum cok kotu kokuyo. Ama omega 3 de lazim ya. Ben omega 3 u hap seklinde iciyorum.bu hafta doktora gidince sorucam da sizden de kullanan var mi?
ben kullanmıyorum ama canan karatay ın kitaplarını okumuştum orada bahsediyordu canım. Doktoruna sorar bilgi alırsın tabi bakalım ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…