- 27 Ocak 2015
- 151
- 147
- 53
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Ama jeli uygula hemen kalk Yürü 10 dk.sonra biraz yat.ben öyle yapıyorum.bazen jel iyi yayılıyor.tuvalette gelmiyor.ama Bazende tortu geliyorCanlar ben crinone jel kullaniyorum.sabah vaginam yaniyordu tuvalete gittim birsey yok ama normal olarakta oturamadim.5 dakika sonra agri gecti.tekrar tuvalete gittigimde vagina çikişinda ceviz den biraz küçük beyaz ve tortu şeklinde jel cikti.birsey olmusmudur?korktum.doktoruda aramadim.başina böyle gelen var mi?
Aynen katılıyorum yaaaCanim korkmana gerek yok bence,ayni sey bende de oluyor,kendimden tiksinirim oldum :)üstelik akşam bide fitil var,valla bıktim artık hayirlisiyla bitseydi şu ilaçlar:)
Halsiz:)))Selam kizlar nasilsinkz
ben de iyiyim mecburen tv 8 izliyorumSelam kizlar nasilsinkz
Bende balık yemem ve sevmıyorum doktora sordum o da sabahları 2 tane ceviz yememı tavsıye ettıBen de iyiyim cok sukur hatunlar. Kizlar ben evde balik yapmayi sevmiyorum cok kotu kokuyo. Ama omega 3 de lazim ya. Ben omega 3 u hap seklinde iciyorum.bu hafta doktora gidince sorucam da sizden de kullanan var mi?
Sagol tatlim :) aynenoh afiyet olsun.. ben balığı çoook severim inş da tiksinmem evet yemek lazım faydalı.
insallah canm haklisin :)Kafan meşgül Ondandır tatlım.önce bir güzel Kafanı boşalt.ben çok şükür rahatım.bak Gör sende uyicaksın)))
yarın okul var,şimdiden stres tuttu,yine de çok şükür iyiyiz:)Selam kizlar nasilsinkz
Canım yaa. Benim boş günüm şükür yarın. Okula benim de ayaklarım geri geri gidiyor. Yol mahvediyir beni 35 kmyarın okul var,şimdiden stres tuttu,yine de çok şükür iyiyiz:)
ay geçmiş olsun umarım bulantıların çabuk biter. Transfer sonrası okula gitmiş miydin yoksa izin rapor kullandın mı canım?yarın okul var,şimdiden stres tuttu,yine de çok şükür iyiyiz:)
çok şanslıydım ki transfer tarihim 26 ocak,sömestrin ilk günü 2 hafta dinlendim canımay geçmiş olsun umarım bulantıların çabuk biter. Transfer sonrası okula gitmiş miydin yoksa izin rapor kullandın mı canım?
AH ah neler çekiyoruz bizler,benim haftada 30 saat dersim var sınıflar 40 kişi,kafayı yemek üzereyim,dersimi azaltmıyorlar ,öğretmen yok,Allah yardımcımız olsun dediğin gibiCanım yaa. Benim boş günüm şükür yarın. Okula benim de ayaklarım geri geri gidiyor. Yol mahvediyir beni 35 kmAllahım yardımcımız olsun.
evet Brz uzakmış ya. (Normalde sorun değil de şimdi özel bi durum ya.)Iyi hadi hafta sonuyla birlikte 3 gün tatilin var.bu güzel.dinlenirsin... Ben de öğretmenim şuan raporluyum doktorun kararına göre okula gitme işine karar vereceğiz. Rapor kullanmış mıydın sen cnm?Canım yaa. Benim boş günüm şükür yarın. Okula benim de ayaklarım geri geri gidiyor. Yol mahvediyir beni 35 kmAllahım yardımcımız olsun.
güle güle kullan bebeğinle sağlıkla giyin inş.kızlar biliyorum erken davrandım ama bugün hamile pantolonu aldım yine ay bi rahat ki sormayın:)
Güle güle giyinin kuzucunla canımkızlar biliyorum erken davrandım ama bugün hamile pantolonu aldım yine ay bi rahat ki sormayın:)
gulu gule giy canm inanki boyle yemeye devam edersem benimde hic birseyim olmayacakkızlar biliyorum erken davrandım ama bugün hamile pantolonu aldım yine ay bi rahat ki sormayın:)
sağol canım inşallah hepimiz için herşey yolunda gider de her tatlı anı güzellikle yaşarızGüle güle giyinin kuzucunla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?