2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Ama jeli uygula hemen kalk Yürü 10 dk.sonra biraz yat.ben öyle yapıyorum.bazen jel iyi yayılıyor.tuvalette gelmiyor.ama Bazende tortu geliyor

Ben de iyiyim cok sukur hatunlar. Kizlar ben evde balik yapmayi sevmiyorum cok kotu kokuyo. Ama omega 3 de lazim ya. Ben omega 3 u hap seklinde iciyorum.bu hafta doktora gidince sorucam da sizden de kullanan var mi?
Bende balık yemem ve sevmıyorum doktora sordum o da sabahları 2 tane ceviz yememı tavsıye ettı

Kizlar dünden beri midem çok bulanıyo,ilaç bile yutamıyorum,napcam bilemiyorum,boğazımda hazırol vaziyette bekliyor,her an kusabiilirim,akşam eşimle dışarı çıktık avmde az daha kusuyordum

Canım yaa. Benim boş günüm şükür yarın. Okula benim de ayaklarım geri geri gidiyor. Yol mahvediyir beni 35 km Allahım yardımcımız olsun.
AH ah neler çekiyoruz bizler,benim haftada 30 saat dersim var sınıflar 40 kişi,kafayı yemek üzereyim,dersimi azaltmıyorlar ,öğretmen yok,Allah yardımcımız olsun dediğin gibi

Canım yaa. Benim boş günüm şükür yarın. Okula benim de ayaklarım geri geri gidiyor. Yol mahvediyir beni 35 km Allahım yardımcımız olsun.
evet Brz uzakmış ya. (Normalde sorun değil de şimdi özel bi durum ya.)Iyi hadi hafta sonuyla birlikte 3 gün tatilin var.bu güzel.dinlenirsin... Ben de öğretmenim şuan raporluyum doktorun kararına göre okula gitme işine karar vereceğiz. Rapor kullanmış mıydın sen cnm?

kızlar biliyorum erken davrandım ama bugün hamile pantolonu aldım yine ay bi rahat ki sormayın:)
gulu gule giy canm inanki boyle yemeye devam edersem benimde hic birseyim olmayacak ( magazalari gezerken hamile reyonunun onunden gecerken icim bi tuhaf olurdu insallah almak nasip olur bizede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…