- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
- 123
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Canim merak etme ben hastaydim mesela transferden sonra bir hafta oksurdum Allahin izniyle birsey olmaz hapsurincada olmazmis doktorlar oyle diyor rahat oll :)kullandığımız ilaçlardan mı kızlar ben hapşırmaya korkar oldum. Kasıklarım hapşırırken öksürürken çok sızlıyo. Doktora gitmeme 3 gün var soracağım ama.. Umarım içerde herşey yolundadır. Brz korkuyorum ama gece gece icat çıkarma diyorum kendime;( herşeyi kafana takma diyorum ama ndn böyle anlam veremiyorum canım yanıyor.
kullandığımız ilaçlardan mı kızlar ben hapşırmaya korkar oldum. Kasıklarım hapşırırken öksürürken çok sızlıyo. Doktora gitmeme 3 gün var soracağım ama.. Umarım içerde herşey yolundadır. Brz korkuyorum ama gece gece icat çıkarma diyorum kendime;( herşeyi kafana takma diyorum ama ndn böyle anlam veremiyorum canım yanıyor.
canim sen bursalimisin ? :) neresindenbende bursaliyim merkezdeyimkullandığımız ilaçlardan mı kızlar ben hapşırmaya korkar oldum. Kasıklarım hapşırırken öksürürken çok sızlıyo. Doktora gitmeme 3 gün var soracağım ama.. Umarım içerde herşey yolundadır. Brz korkuyorum ama gece gece icat çıkarma diyorum kendime;( herşeyi kafana takma diyorum ama ndn böyle anlam veremiyorum canım yanıyor.
geçmiş olsun sana da. Sızlaması canımın yanması kafama takılıyor. Cevabın için sağol cnm ya..Canim merak etme ben hastaydim mesela transferden sonra bir hafta oksurdum Allahin izniyle birsey olmaz hapsurincada olmazmis doktorlar oyle diyor rahat oll :)
Ilac vermedi mi canım? Idrar yollarında mi bir rahatsızlıkları var?Kizlar ben cok kotuyum. Asiri sag kkasik agrim var. Doktora gittim kan ve idrar tahlilinde idrarrda bakteri cikti. Suan agridan duramiyorum napicam ben ya nlur bi sey diyin
Ay canm üşüttun mu acaba bakteri agri yapar evet parol icebilirsin ama yinede doktoruna danis gecmis olsun canmKizlar ben cok kotuyum. Asiri sag kkasik agrim var. Doktora gittim kan ve idrar tahlilinde idrarrda bakteri cikti. Suan agridan duramiyorum napicam ben ya nlur bi sey diyin
canim sen bursalimisin ? :) neresindenbende bursaliyim merkezdeyim
Cokda uzak sayilmayizkaracabey ben de
Ben de geçen hafta pazartesi idrar yolları enfeksiyon oldum ama dr.um bana bir ilaç verdi. 1 hafta kullandım. Şükür geçti. .ama Dr sana sadece parola verdiyse vardır bi bildiği canım..ayaklarını sıcak tut.ben okulda olmuştum ayaklarımı kalorifere tutunca ağrısı biraz geçmişti canım..Allah şifa versinKucuklugumden berri hep enfeskyon olurdu. Suan bacagim bile agriyo. Esim eczanneye gitti. Ilac almaya. Dooktor da parool dedi
çook geçmiş olsun umarım iyi olursun üzüldüm..Kucuklugumden berri hep enfeskyon olurdu. Suan bacagim bile agriyo. Esim eczanneye gitti. Ilac almaya. Dooktor da parool dedi
evet evet yakınız ne gzl... (Bursalılar tüp bebek konusuna pek Cvp yazılmıyor bi ara onu da takip edeyim demiştim)Cokda uzak sayilmayiz
Canım çok geçmiş olsun hamilelikte parol yada minoset veriyorlar ağrı için ama seninki ciddi gibi bi dr la konuş mutlaka. Bu arada tekmi çiftmi canım haber alamadım senden ???Kizlar ben cok kotuyum. Asiri sag kkasik agrim var. Doktora gittim kan ve idrar tahlilinde idrarrda bakteri cikti. Suan agridan duramiyorum napicam ben ya nlur bi sey diyin
karacabeyde çok güzel anılarım var iki gün de olsa arkadasim orda okuyordu yanına gitmiştim.otogardan yukarı doğru çıkarken solda bir çay bahçesi vardı duruyormu hala :) birde çok dondurmaci vardı en aklımda kalan şeyler bunlar olmuşkaracabey ben de
aynen canim o topik durgun :)evet evet yakınız ne gzl... (Bursalılar tüp bebek konusuna pek Cvp yazılmıyor bi ara onu da takip edeyim demiştim)
evet duruyorkaracabeyde çok güzel anılarım var iki gün de olsa arkadasim orda okuyordu yanına gitmiştim.otogardan yukarı doğru çıkarken solda bir çay bahçesi vardı duruyormu hala :) birde çok dondurmaci vardı en aklımda kalan şeyler bunlar olmuş
Yok canım sonucu tatilde aldım. Sonra da kullanmadım. Doktorum çalışabilirsin dedi. Devam ediyorum ben de. Allahtan dersim az 26 saat dört gün. Ögrenciler sakin sınıflar en fazla 24 kişi. 8. Sinıfım da yok. Bir tek yol sorun işte. Ne yapacağız bilmiyorumevet Brz uzakmış ya. (Normalde sorun değil de şimdi özel bi durum ya.)Iyi hadi hafta sonuyla birlikte 3 gün tatilin var.bu güzel.dinlenirsin... Ben de öğretmenim şuan raporluyum doktorun kararına göre okula gitme işine karar vereceğiz. Rapor kullanmış mıydın sen cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?