2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

kullandığımız ilaçlardan mı kızlar ben hapşırmaya korkar oldum. Kasıklarım hapşırırken öksürürken çok sızlıyo. Doktora gitmeme 3 gün var soracağım ama.. Umarım içerde herşey yolundadır. Brz korkuyorum ama gece gece icat çıkarma diyorum kendime;( herşeyi kafana takma diyorum ama ndn böyle anlam veremiyorum canım yanıyor.

Canim merak etme ben hastaydim mesela transferden sonra bir hafta oksurdum Allahin izniyle birsey olmaz hapsurincada olmazmis doktorlar oyle diyor rahat oll :)

canim sen bursalimisin ? :) neresindenbende bursaliyim merkezdeyim

Kizlar ben cok kotuyum. Asiri sag kkasik agrim var. Doktora gittim kan ve idrar tahlilinde idrarrda bakteri cikti. Suan agridan duramiyorum napicam ben ya nlur bi sey diyin
Ay canm üşüttun mu acaba bakteri agri yapar evet parol icebilirsin ama yinede doktoruna danis gecmis olsun canm

Kucuklugumden berri hep enfeskyon olurdu. Suan bacagim bile agriyo. Esim eczanneye gitti. Ilac almaya. Dooktor da parool dedi
Ben de geçen hafta pazartesi idrar yolları enfeksiyon oldum ama dr.um bana bir ilaç verdi. 1 hafta kullandım. Şükür geçti. .ama Dr sana sadece parola verdiyse vardır bi bildiği canım..ayaklarını sıcak tut.ben okulda olmuştum ayaklarımı kalorifere tutunca ağrısı biraz geçmişti canım..Allah şifa versin

Kizlar ben cok kotuyum. Asiri sag kkasik agrim var. Doktora gittim kan ve idrar tahlilinde idrarrda bakteri cikti. Suan agridan duramiyorum napicam ben ya nlur bi sey diyin
Canım çok geçmiş olsun hamilelikte parol yada minoset veriyorlar ağrı için ama seninki ciddi gibi bi dr la konuş mutlaka. Bu arada tekmi çiftmi canım haber alamadım senden ???

karacabey ben de
karacabeyde çok güzel anılarım var iki gün de olsa arkadasim orda okuyordu yanına gitmiştim.otogardan yukarı doğru çıkarken solda bir çay bahçesi vardı duruyormu hala :) birde çok dondurmaci vardı en aklımda kalan şeyler bunlar olmuş

evet duruyor küçük bi ilçe ama şükür tabi en azından bursa ya balıkesir vb. Yerlere yakın ...

yarın işe okula gidecekler yattı sanırım.. Durgunlaştı burası da.. iyi uykular kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi brz fazla kaldım nette sanırım ben de yatayım artık. Allah rahatlık versin herkese....

Kızlar Günaydın sabah uyandığımda öyle bir mide bulantısı yaşadım ki ömrümde görmedim böyle birşey o kadar belirti yok bulantı yok dedim Allah cezamı verdi. .aman dikkat eğer bulantı yaşamıyorsanız şükür edin...inşallah benimki de sadece bugünlük birşeydir...

Yok canım sonucu tatilde aldım. Sonra da kullanmadım. Doktorum çalışabilirsin dedi. Devam ediyorum ben de. Allahtan dersim az 26 saat dört gün. Ögrenciler sakin sınıflar en fazla 24 kişi. 8. Sinıfım da yok. Bir tek yol sorun işte. Ne yapacağız bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…