- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 133
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Günaydın canım bende hala yok bulantı falan.Kızlar Günaydınsabah uyandığımda öyle bir mide bulantısı yaşadım ki ömrümde görmedim böyle birşey o kadar belirti yok bulantı yok dedim Allah cezamı verdi. .aman dikkat eğer bulantı yaşamıyorsanız şükür edin...inşallah benimki de sadece bugünlük birşeydir...
Ben ookula gidemedim. Gece acildeydik. Nasil bi agri nasil anlatamam. Cok kotu. Serumla agri kesici verdiler o bile gecirmedi. Vajinal muayneyle bebege baktilar cok sukur skintisi yok ama agirmisin sebebi de sadece enfeskiyon olamaz dediler. Su icsem istifar etttim ya Allahim yasatmasin kimseye . Bobrekten isuphelendiler de testi icin gebelik engel oldu. Cok korkuyorum ayni sancidan. Ya bi de vajinal muayneden bi zarar olmaz di mi
Gecmis olsun canim 12.haftaya kadar birset olmuyor diye biliyorum vajinal muayenenin Olmaz insallah kendine iyi bak canm.Ben ookula gidemedim. Gece acildeydik. Nasil bi agri nasil anlatamam. Cok kotu. Serumla agri kesici verdiler o bile gecirmedi. Vajinal muayneyle bebege baktilar cok sukur skintisi yok ama agirmisin sebebi de sadece enfeskiyon olamaz dediler. Su icsem istifar etttim ya Allahim yasatmasin kimseye . Bobrekten suphelendiler de testi icin gebelik engel oldu. Cok korkuyorum ayni sancidan. Ya bi de vajinal muayneden
bi zarar olmaz di mi
Canım.çok gecmis olsun. Inşallah hemencecik geçer ağrıların.Ben ookula gidemedim. Gece acildeydik. Nasil bi agri nasil anlatamam. Cok kotu. Serumla agri kesici verdiler o bile gecirmedi. Vajinal muayneyle bebege baktilar cok sukur skintisi yok ama agirmisin sebebi de sadece enfeskiyon olamaz dediler. Su icsem istifar etttim ya Allahim yasatmasin kimseye . Bobrekten suphelendiler de testi icin gebelik engel oldu. Cok korkuyorum ayni sancidan. Ya bi de vajinal muayneden bi zarar olmaz di mi
Günaydin canm.Kızlar Günaydınsabah uyandığımda öyle bir mide bulantısı yaşadım ki ömrümde görmedim böyle birşey o kadar belirti yok bulantı yok dedim Allah cezamı verdi. .aman dikkat eğer bulantı yaşamıyorsanız şükür edin...inşallah benimki de sadece bugünlük birşeydir...
çok gecmis olsun canım kendini sıcak tut özellikle ayaklarıni..bişey olmaz canım merak etme senBen ookula gidemedim. Gece acildeydik. Nasil bi agri nasil anlatamam. Cok kotu. Serumla agri kesici verdiler o bile gecirmedi. Vajinal muayneyle bebege baktilar cok sukur skintisi yok ama agirmisin sebebi de sadece enfeskiyon olamaz dediler. Su icsem istifar etttim ya Allahim yasatmasin kimseye . Bobrekten suphelendiler de testi icin gebelik engel oldu. Cok korkuyorum ayni sancidan. Ya bi de vajinal muayneden bi zarar olmaz di mi
Kizlar ben cok kotuyum. Asiri sag kkasik agrim var. Doktora gittim kan ve idrar tahlilinde idrarrda bakteri cikti. Suan agridan duramiyorum napicam ben ya nlur bi sey diyin
canim öncelikle cok gecmis olsun. Gectigimiz haftalarda bende de agri vardi.idrar testinde cok minik bakteri cikti ama o bile beni rahatsiz ediyordu seni dusunemiyorum . ALLAH yardim etsin. Nacizane sana tavsiyem cok cok cok su ic ki enfeksiyonu atasin. Benim bobrek agrim da oluyodu ama inan cok su icme ile gecti cok sukur. Elma ye. Ic camasirin mumkunse beyaz olsun cunku beyazlar daha yuksek derecede yikaniyor ya mikroplar iyice kiriliyor. Utulemeye de calis ic camasirlarini. Inun haricinde ayaklarina bi kat degil 3 kat corap giy ve bacaklarina tayt giyip oyle esofman yada pantolon giyin. Bacaktan da usutulebiliyor cunku. Sirtinda da iclik olsun. Bunlara dikkat et.insallah Rabbim de Şafi isminin hurmetine en kisa surede sifani verecektir.Ben ookula gidemedim. Gece acildeydik. Nasil bi agri nasil anlatamam. Cok kotu. Serumla agri kesici verdiler o bile gecirmedi. Vajinal muayneyle bebege baktilar cok sukur skintisi yok ama agirmisin sebebi de sadece enfeskiyon olamaz dediler. Su icsem istifar etttim ya Allahim yasatmasin kimseye . Bobrekten suphelendiler de testi icin gebelik engel oldu. Cok korkuyorum ayni sancidan. Ya bi de vajinal muayneden bi zarar olmaz di mi
canım cok geçmiş olsun, inşallah daha iyisindir....Ben ookula gidemedim. Gece acildeydik. Nasil bi agri nasil anlatamam. Cok kotu. Serumla agri kesici verdiler o bile gecirmedi. Vajinal muayneyle bebege baktilar cok sukur skintisi yok ama agirmisin sebebi de sadece enfeskiyon olamaz dediler. Su icsem istifar etttim ya Allahim yasatmasin kimseye . Bobrekten suphelendiler de testi icin gebelik engel oldu. Cok korkuyorum ayni sancidan. Ya bi de vajinal muayneden bi zarar olmaz di mi
Amin canım ne demek hepimizin dualari kabul olsun insallah...Hepinize cok cok tesekkur ederim kizlar. Birbirini hic gormeyen insanlarin bu kadar iyi niyetle yaklasmasi Allahima sukur.... biraz daha iyiyim aslinnda ama cok halsizlik var. Su ictikce de bulantim artiyo. Ilk kez bu sanciyi yasiyooruum, Allahim hepimizi beterlerinden korusun . Hepinize cok cok tesekkurler
Çok gecmis olsun canim,Allah şifa versinBen ookula gidemedim. Gece acildeydik. Nasil bi agri nasil anlatamam. Cok kotu. Serumla agri kesici verdiler o bile gecirmedi. Vajinal muayneyle bebege baktilar cok sukur skintisi yok ama agirmisin sebebi de sadece enfeskiyon olamaz dediler. Su icsem istifar etttim ya Allahim yasatmasin kimseye . Bobrekten suphelendiler de testi icin gebelik engel oldu. Cok korkuyorum ayni sancidan. Ya bi de vajinal muayneden bi zarar olmaz di mi
Çok geçmiş olsun tatlım.bir günümüz bir günümüzü tutmuyor.hayırlısıyla şu 3 Ayı atlatırız inş.Hepinize cok cok tesekkur ederim kizlar. Birbirini hic gormeyen insanlarin bu kadar iyi niyetle yaklasmasi Allahima sukur.... biraz daha iyiyim aslinnda ama cok halsizlik var. Su ictikce de bulantim artiyo. Ilk kez bu sanciyi yasiyooruum, Allahim hepimizi beterlerinden korusun . Hepinize cok cok tesekkurler
kuzuuuum çok sevindim Allah ım kucağında göstersin bücürünü sana :) bende 26 şubatta yani yarından sonra görmeye gidicem .. bizim transferler aynı gün olduğuna göre inşallah bende bücürümün kalp atışlarını görürüm :)Kızlar dünden beri şiddetli kalp çarpıntım vardı. Sabah da devam etti. Sonra akşamüstü eşim hadi gidelim acile belki önemli bir şeydir dedi. Geldik. Doktor ultrasonda bebege baktı. Bak kalp atışı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Daha çok yeni dedi. Haftaya en erken görürüz diyordum. Tesadüfen bugün gördük. Susamım, börülcem, meleğim annesini bekletmedi.
Görürsün canım hiç telaş etme. Şükürler olsun Rabbime. Mutlaka haber ver. Bekliyorum güzel haberini.kuzuuuum çok sevindim Allah ım kucağında göstersin bücürünü sana :) bende 26 şubatta yani yarından sonra görmeye gidicem .. bizim transferler aynı gün olduğuna göre inşallah bende bücürümün kalp atışlarını görürüm :)
Canım umarım daha iyisindir.Hepinize cok cok tesekkur ederim kizlar. Birbirini hic gormeyen insanlarin bu kadar iyi niyetle yaklasmasi Allahima sukur.... biraz daha iyiyim aslinnda ama cok halsizlik var. Su ictikce de bulantim artiyo. Ilk kez bu sanciyi yasiyooruum, Allahim hepimizi beterlerinden korusun . Hepinize cok cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?