- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 133
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Canim cok tesekkur ederim, cok sukur daha iyiyim. Okula da gittim geldim. Bol su icmeye calisiyorum, sudan tiksindim resmen ama zrluyorm kendimi. Aman kizlar cook dikkkat edin kndinize. Bol suuuuuuuuu icin lutfenCanım umarım daha iyisindir.
Çok geçmiş olsun canım. Çok sevindim iyi olmana.Canim cok tesekkur ederim, cok sukur daha iyiyim. Okula da gittim geldim. Bol su icmeye calisiyorum, sudan tiksindim resmen ama zrluyorm kendimi. Aman kizlar cook dikkkat edin kndinize. Bol suuuuuuuuu icin lutfen
Allah nasip kısmet ederse 28 Şubat cumartesi günü canım..inşallah miniklerimi de görebilirimKizlar kalp atışı randevulariniz ne zaman,yine stres sardi beni
Benim de bu cumartesi günü. Inşallah doktorum dinletir ve her şey yolundadır. Hepinizden de güzel haberler bekliyorum kendimle birlikte.Allah nasip kısmet ederse 28 Şubat cumartesi günü canım..inşallah miniklerimi de görebilirimhaklısın çok heyecanlı bir durum. .ben de senin gibiyim. .
Canım veren Allah. Inşallah kucağımıza da almayı nasip eder. Dua etmekten başka elimize bir şey gelmez. Bir de bence bu tarz şeyleri okuyup vesvese yapmasak daha iyi olur. Ben bir bilgi vermem gerekiyorsa yardımcı olabileceğim bir şey olsa ediyorum ama onun dısında olumsuz şey yazan da çok var. O yüzden çok fazla dolaşmıyorum topiklerde.İyice stresim artti,bazi topiclerde bebeginin kalbi duranlari okudukca daha bi geriliyorum sanirim 9 ay bu stres devam edecek
Kizlar kalp atışı randevulariniz ne zaman,yine stres sardi beni
Merhaba canim,iyi olmana sevindim,crinone jel mantar yapmis olabilir,kaşıntı falan oluyo mu,sık sık camaşır degistiriyorum ve jelden dolayi su gibi sizinti oluyo günlük ped de iyi geliyo,cok sükür ben de tahris olmadi,insallah düzelir,az kaldi bu ilaclardan kurtulacagiz inşİyi aksamlar hamişler :) iyisinizdir umarim bende sabirsizlikla cuma gununu bekliyorum randevuyu insallah hersey yolundadir bende bir degisiklik yok sadece crinone jel galiba bende tahris yaptiyanma var ve kasinti var zor duruyorum inanki cuma gunu soylecegim ne olacak diye bunin disinda hersey iyi gidiyor şükürler olsun.
Haklisin canim,ben de fazla dolasmayayim topiklerde ,cogunlukla buraya gelip çıkacagim,olumsuz gidişatlar insani daha da strese sokuyoCanım veren Allah. Inşallah kucağımıza da almayı nasip eder. Dua etmekten başka elimize bir şey gelmez. Bir de bence bu tarz şeyleri okuyup vesvese yapmasak daha iyi olur. Ben bir bilgi vermem gerekiyorsa yardımcı olabileceğim bir şey olsa ediyorum ama onun dısında olumsuz şey yazan da çok var. O yüzden çok fazla dolaşmıyorum topiklerde.
Sağol canım aynen su gibi sızınti oluyor gunde iki kere degistiriyom bazen çamasirimi gunluk pedi bende deneyim kasinti hissi var yaMerhaba canim,iyi olmana sevindim,crinone jel mantar yapmis olabilir,kaşıntı falan oluyo mu,sık sık camaşır degistiriyorum ve jelden dolayi su gibi sizinti oluyo günlük ped de iyi geliyo,cok sükür ben de tahris olmadi,insallah düzelir,az kaldi bu ilaclardan kurtulacagiz inş
Aynen canım zaten süreç yeterince stresli. Başımıza ne gelecek bilemeyiz tabi ama bilmediğimiz şeyleri de düşünüp de strese girmeye hiç gerek yok. Inşallah hepimiz için her şey çok güzel olacak. Inşallah...Haklisin canim,ben de fazla dolasmayayim topiklerde ,cogunlukla buraya gelip çıkacagim,olumsuz gidişatlar insani daha da strese sokuyo
ben de kese görmeye gittiğimde doktorum ilaç takvimimi yazdı verdi,estrofem,crinone,progestan ve proluton depotu ne zaman bırakacağımı söyledi,kalp atışı için normal kadın doğum uzmanına gidicem,tüp bebek merkezine gitmek istemiyorum,normalleşmek istiyorum:)Kizlar benim tupbebek doktorum takip icin doktorunu belirle demisti kalp sesinden sonra . Doktorun testlerini yapip clexane igneni nasil devam edecegine karar verir crione jeli 12 hafta sonra birak dedi cuma gunu ilk randevu olacak normal kadin dogumcu ile 9+1 olcam o gun insallah kan degerim iyidir igne daha cok acitiyor artik. Sizler tup bebek doktoruna devammi normal kadin doguma gidip testleri yaptiran varmi
Kalp atisini kendi bakmisti aesi dinletti hemen estrefomu birakiyoruz dedi ama claxene sikinti onu tahlil alip bakilsin dedi cirione senin kacinci haftada birakilacak.bana 12 hafta kullan sinra birak dediben de kese görmeye gittiğimde doktorum ilaç takvimimi yazdı verdi,estrofem,crinone,progestan ve proluton depotu ne zaman bırakacağımı söyledi,kalp atışı için normal kadın doğum uzmanına gidicem,tüp bebek merkezine gitmek istemiyorum,normalleşmek istiyorum:)
12 hafta crinone kullanicam da ama estrofem kalp atisindan sonra da devam edecek gunde 3 kullaniyorum 10 martta günde ikiye dusup mart sonuna kadar devam,herkesin farkli ilac protokolu var sankiKalp atisini kendi bakmisti aesi dinletti hemen estrefomu birakiyoruz dedi ama claxene sikinti onu tahlil alip bakilsin dedi cirione senin kacinci haftada birakilacak.bana 12 hafta kullan sinra birak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?