2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar merhaba bir halsizliktir gidiyor ben de bu aralar..umarım hepiniz iyisinizdir
T tebessumcu tekrardan geçmiş olsun canım..bi daha gecirmemen dileğiyle..
halgan kalp atışını da duydun canım Ohhh missss maşallah hep böyle devam etsin inşallah..

Allah nasip kısmet ederse 28 Şubat cumartesi günü canım..inşallah miniklerimi de görebilirim haklısın çok heyecanlı bir durum. .ben de senin gibiyim. .
Benim de bu cumartesi günü. Inşallah doktorum dinletir ve her şey yolundadır. Hepinizden de güzel haberler bekliyorum kendimle birlikte.

İyice stresim artti,bazi topiclerde bebeginin kalbi duranlari okudukca daha bi geriliyorum sanirim 9 ay bu stres devam edecek
Canım veren Allah. Inşallah kucağımıza da almayı nasip eder. Dua etmekten başka elimize bir şey gelmez. Bir de bence bu tarz şeyleri okuyup vesvese yapmasak daha iyi olur. Ben bir bilgi vermem gerekiyorsa yardımcı olabileceğim bir şey olsa ediyorum ama onun dısında olumsuz şey yazan da çok var. O yüzden çok fazla dolaşmıyorum topiklerde.

Kizlar kalp atışı randevulariniz ne zaman,yine stres sardi beni

İyi aksamlar hamişler :) iyisinizdir umarim bende sabirsizlikla cuma gununu bekliyorum randevuyu insallah hersey yolundadir bende bir degisiklik yok sadece crinone jel galiba bende tahris yapti yanma var ve kasinti var zor duruyorum inanki cuma gunu soylecegim ne olacak diye bunin disinda hersey iyi gidiyor şükürler olsun.

Merhaba canim,iyi olmana sevindim,crinone jel mantar yapmis olabilir,kaşıntı falan oluyo mu,sık sık camaşır degistiriyorum ve jelden dolayi su gibi sizinti oluyo günlük ped de iyi geliyo,cok sükür ben de tahris olmadi,insallah düzelir,az kaldi bu ilaclardan kurtulacagiz inş

Haklisin canim,ben de fazla dolasmayayim topiklerde ,cogunlukla buraya gelip çıkacagim,olumsuz gidişatlar insani daha da strese sokuyo

Sağol canım aynen su gibi sızınti oluyor gunde iki kere degistiriyom bazen çamasirimi gunluk pedi bende deneyim kasinti hissi var ya insallah yakinda kurtuluruz dedigin gibi:)

Haklisin canim,ben de fazla dolasmayayim topiklerde ,cogunlukla buraya gelip çıkacagim,olumsuz gidişatlar insani daha da strese sokuyo
Aynen canım zaten süreç yeterince stresli. Başımıza ne gelecek bilemeyiz tabi ama bilmediğimiz şeyleri de düşünüp de strese girmeye hiç gerek yok. Inşallah hepimiz için her şey çok güzel olacak. Inşallah...

Sakin ve stresli bir süreç,ama takipteyim kizlar ,okulda is güç yoğunum ya,çok gerginim,dün rüyamda ultrason falan gördüm:)

Kizlar benim tupbebek doktorum takip icin doktorunu belirle demisti kalp sesinden sonra . Doktorun testlerini yapip clexane igneni nasil devam edecegine karar verir crione jeli 12 hafta sonra birak dedi cuma gunu ilk randevu olacak normal kadin dogumcu ile 9+1 olcam o gun insallah kan degerim iyidir igne daha cok acitiyor artik. Sizler tup bebek doktoruna devammi normal kadin doguma gidip testleri yaptiran varmi

ben de kese görmeye gittiğimde doktorum ilaç takvimimi yazdı verdi,estrofem,crinone,progestan ve proluton depotu ne zaman bırakacağımı söyledi,kalp atışı için normal kadın doğum uzmanına gidicem,tüp bebek merkezine gitmek istemiyorum,normalleşmek istiyorum:)

Kalp atisini kendi bakmisti aesi dinletti hemen estrefomu birakiyoruz dedi ama claxene sikinti onu tahlil alip bakilsin dedi cirione senin kacinci haftada birakilacak.bana 12 hafta kullan sinra birak dedi

Kalp atisini kendi bakmisti aesi dinletti hemen estrefomu birakiyoruz dedi ama claxene sikinti onu tahlil alip bakilsin dedi cirione senin kacinci haftada birakilacak.bana 12 hafta kullan sinra birak dedi
12 hafta crinone kullanicam da ama estrofem kalp atisindan sonra da devam edecek gunde 3 kullaniyorum 10 martta günde ikiye dusup mart sonuna kadar devam,herkesin farkli ilac protokolu var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…