2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

ben de clexan kullanıyorumm ama bunun için arada tahlil yaptır faln diyen de olmadııı

estrofem hiç kullanmadım ben.progestan fitil olarak coraspin ve clexane kullanıyorum...doktoruma sormuştum igneye üç ay dolana kadar devam dedi ama cuma günü tekrar sorucam..bende iğneyi biraktirdiktan sonra kadın doğum doktoruna gidicem merkez hem uzak hemde tüp bebek doktorum takip doğum yaptirmiyor çok yoğun..

ne bilyim yeterli mi değil mi die faln mı kaç tane doktora gittim hiç biri de bişi demedi ama
zaten bir sorun olsa allah korusun kesede bebiste rahimde felan gorurler canım...kan sulandirici ignenin amacı rahat tutunsun diye pihtilasma olmasın diye zararı olacağını düşünmüyorum igne acisindan başka

Benım tup b
ebek doktorum gebelık takıbı yaptıgı ıcın onda devam edıcem canım

İyi aksamlar arkadaşlar cuma günü çogumuzun randevusu var demek :) insallah hayirli haberlerle geri geliriz buarada nasilsiniz benim yemek borum yaniyor ya 2 gunden beri folbiol iciyorum o hazimsizlik yapiyo bende bulanti yok ama rahatsizim midemden birde şu jel rahatsiz etmeye basladi katlanacagiz mecburen sikayetci olmiyim :) şükurler olsun..

ne bilyim yeterli mi değil mi die faln mı kaç tane doktora gittim hiç biri de bişi demedi ama

Canim iste ben igneye birsey demeyetim takip doktorun testler yapacaktir o karar versin dedi sonucta bu igneyi 12. Haftadan sonrada kullananlar var cirione gibi degil doktor ayarlar dedi suan icin devam ediyorum zaten cuma takip doktoru ne ister neye bakar bende bilmiyorum ki

Keske benimkide yapsaydi alismistim ama merkez de takip yok memorial de normal hastaneye gecebilirsin dedi sen sanslisin bence
Akimel aynı kaderi yaşıyoruz canım..ben de memorial da yaptırmıştım..c.tesi kalp atışı ve kese icin gittikten sonra ben de başka doktora gideceğim. .çok alışmıştım doktoruma. .

iyi akşamlar canım. .pazartesiden beri bulantı ve halsizlik yaşıyorum. .o kadar yorgunum ki..kesinlikle şükretmelisin mide bulantısı yasamadigin için. .bir de benim okulum çok uzak..çok zorluk çekiyorum ama yine de şükür ediyorum bugünleri gösteren RABBİME. .

Haklisin canim ya şükretmeliyim gercekten seninde Allah yardımcın olsun bu topikte çoğunuz calisiyorsunuz galiba zor olur gercekten insallah cabuk biter bulantilarin...

kızlar iyiakşamlar, 1 haftadır sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum malum moral önemli sizleride etkilememek adına hiç yazmadım, Hatırlarsanız geçen hafta kesem boş gözükmüştü ve baya panik yapmıştık bugün tekrar gittim dr.a ve miniğimi gördüm çok şükür :) önce karından gördük sonra emin olmak için alttan baktık ve pıtpıtlarıyla izledik dinledik :) sat a ve transfer gününe göre 8 haftalık olması gerekiyor fakat 6+4 müşüz kalp atımıda biraz yavaş düşükmüş haftaya tekrar bakılacak, kızlar inanın ben transfer günü itibari ile çok sıkıntılı olaylar yaşadım anladımki bebeğimde annesi kadar güçlüymüş :) düşünün eşim bile bu çocuğa bişey olmadı ya dahada olmaz diyor buraya kadar geldik ya bundan sonrasıda hayırlısıyla gelir inşaallah...

yalnız şu dikkatimi çekti bana dr. sadece progestan fitil ve folbiol devam et dedi coraspini kestirdi. sizler sanırım baya farklı ilaçlar kullanıyorsunuz jeller vs. neyi niçin kullanıyorsunuz ? Birde beslenmenizle ve omega, vitamin vs. ileilgili herhangi bir tavsiyesi oldumu doktorlarınızın ?

Canım gözünaydın maşallah..senin adına çok sevindim. .ben de senin kullandığın ilaçları kullanıyorum sadece. .folik asit ve progestan. .onun dışında Dr başka birsey vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…