- 28 Kasım 2014
- 504
- 310
- 78
- 27
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
ben de clexan kullanıyorumm ama bunun için arada tahlil yaptır faln diyen de olmadıııKizlar benim tupbebek doktorum takip icin doktorunu belirle demisti kalp sesinden sonra . Doktorun testlerini yapip clexane igneni nasil devam edecegine karar verir crione jeli 12 hafta sonra birak dedi cuma gunu ilk randevu olacak normal kadin dogumcu ile 9+1 olcam o gun insallah kan degerim iyidir igne daha cok acitiyor artik. Sizler tup bebek doktoruna devammi normal kadin doguma gidip testleri yaptiran varmi
estrofem hiç kullanmadım ben.progestan fitil olarak coraspin ve clexane kullanıyorum...doktoruma sormuştum igneye üç ay dolana kadar devam dedi ama cuma günü tekrar sorucam..bende iğneyi biraktirdiktan sonra kadın doğum doktoruna gidicem merkez hem uzak hemde tüp bebek doktorum takip doğum yaptirmiyor çok yoğun..ben de kese görmeye gittiğimde doktorum ilaç takvimimi yazdı verdi,estrofem,crinone,progestan ve proluton depotu ne zaman bırakacağımı söyledi,kalp atışı için normal kadın doğum uzmanına gidicem,tüp bebek merkezine gitmek istemiyorum,normalleşmek istiyorum:)
bana da hic birşey söylemedi neüye bakiliyormus bu tahlilde merak ettimben de clexan kullanıyorumm ama bunun için arada tahlil yaptır faln diyen de olmadııı
bana da hic birşey söylemedi neüye bakiliyormus bu tahlilde merak ettim
ne bilyim yeterli mi değil mi die faln mı kaç tane doktora gittim hiç biri de bişi demedi amabana da hic birşey söylemedi neüye bakiliyormus bu tahlilde merak ettim
keseyi ve bebisi gördük ama kalp atışı cuma günü rabbim nasip ederse inşallahsevecen86 kalp atışını duydun mu canim,ya da randevun ne zaman
zaten bir sorun olsa allah korusun kesede bebiste rahimde felan gorurler canım...kan sulandirici ignenin amacı rahat tutunsun diye pihtilasma olmasın diye zararı olacağını düşünmüyorum igne acisindan başkane bilyim yeterli mi değil mi die faln mı kaç tane doktora gittim hiç biri de bişi demedi ama
Evet canim sürec ayni gidiyor,ben de Allah kısmet ederse cuma ya da cumartesi gidicemkeseyi ve bebisi gördük ama kalp atışı cuma günü rabbim nasip ederse inşallahsen duydunmu canım herhalde aynı gün transfer olmuştuk
26 ocak beşinci gün embriyosu canımseninle bizim de çok yakın transfer ne zmn kaçıncı gün embriyosu
lumsuz şeyler okuma canım stresın artar ben 5+5 de hem kese hemde kesenın ıcındekı bebegı gorduk 6+5 de kalp atışını duydukİyice stresim artti,bazi topiclerde bebeginin kalbi duranlari okudukca daha bi geriliyorum sanirim 9 ay bu stres devam edecek
ebek doktorum gebelık takıbı yaptıgı ıcın onda devam edıcem canımKizlar benim tupbebek doktorum takip icin doktorunu belirle demisti kalp sesinden sonra . Doktorun testlerini yapip clexane igneni nasil devam edecegine karar verir crione jeli 12 hafta sonra birak dedi cuma gunu ilk randevu olacak normal kadin dogumcu ile 9+1 olcam o gun insallah kan degerim iyidir igne daha cok acitiyor artik. Sizler tup bebek doktoruna devammi normal kadin doguma gidip testleri yaptiran varmi
ne bilyim yeterli mi değil mi die faln mı kaç tane doktora gittim hiç biri de bişi demedi ama
Keske benimkide yapsaydi alismistim ama merkez de takip yok memorial de normal hastaneye gecebilirsin dedi sen sanslisin benceBenım tup b
ebek doktorum gebelık takıbı yaptıgı ıcın onda devam edıcem canım
Akimel aynı kaderi yaşıyoruz canım..ben de memorial da yaptırmıştım..c.tesi kalp atışı ve kese icin gittikten sonra ben de başka doktora gideceğim. .çok alışmıştım doktoruma. .Keske benimkide yapsaydi alismistim ama merkez de takip yok memorial de normal hastaneye gecebilirsin dedi sen sanslisin bence
iyi akşamlar canım. .pazartesiden beri bulantı ve halsizlik yaşıyorum. .o kadar yorgunum ki..kesinlikle şükretmelisin mide bulantısı yasamadigin için. .bir de benim okulum çok uzak..çok zorluk çekiyorum ama yine de şükür ediyorum bugünleri gösteren RABBİME. .İyi aksamlar arkadaşlar cuma günü çogumuzun randevusu var demek :) insallah hayirli haberlerle geri geliriz buarada nasilsiniz benim yemek borum yaniyor ya 2 gunden beri folbiol iciyorum o hazimsizlik yapiyo bendebulanti yok ama rahatsizim midemden birde şu jel rahatsiz etmeye basladi katlanacagiz mecburen sikayetci olmiyim :) şükurler olsun..
iyi akşamlar canım. .pazartesiden beri bulantı ve halsizlik yaşıyorum. .o kadar yorgunum ki..kesinlikle şükretmelisin mide bulantısı yasamadigin için. .bir de benim okulum çok uzak..çok zorluk çekiyorum ama yine de şükür ediyorum bugünleri gösteren RABBİME. .
Canım gözünaydın maşallah..senin adına çok sevindim. .ben de senin kullandığın ilaçları kullanıyorum sadece. .folik asit ve progestan. .onun dışında Dr başka birsey vermedi.kızlar iyiakşamlar, 1 haftadır sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum malum moral önemli sizleride etkilememek adına hiç yazmadım, Hatırlarsanız geçen hafta kesem boş gözükmüştü ve baya panik yapmıştık bugün tekrar gittim dr.a ve miniğimi gördüm çok şükür :) önce karından gördük sonra emin olmak için alttan baktık ve pıtpıtlarıyla izledik dinledik :) sat a ve transfer gününe göre 8 haftalık olması gerekiyor fakat 6+4 müşüz kalp atımıda biraz yavaş düşükmüş haftaya tekrar bakılacak, kızlar inanın ben transfer günü itibari ile çok sıkıntılı olaylar yaşadım anladımki bebeğimde annesi kadar güçlüymüş :) düşünün eşim bile bu çocuğa bişey olmadı ya dahada olmaz diyor buraya kadar geldik ya bundan sonrasıda hayırlısıyla gelir inşaallah...
yalnız şu dikkatimi çekti bana dr. sadece progestan fitil ve folbiol devam et dedi coraspini kestirdi. sizler sanırım baya farklı ilaçlar kullanıyorsunuz jeller vs. neyi niçin kullanıyorsunuz ? Birde beslenmenizle ve omega, vitamin vs. ileilgili herhangi bir tavsiyesi oldumu doktorlarınızın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?