- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Canım gözunaydin :) masallah diyelim bende cok ilac almiyorum folik asit ve crinone jel kullaniyorum progestan la ayni islevi goruyor oda yeme icme konusunda hergun yogurt yiyorum ben peynir yumurta haftada birkez balik bunlar benim kendi kafama gore yaptiklarim ama asiri bi istahim var beslenme aliskanligim aslinda pek saglikli seyler yemiyorum hamurisi kizartmalari cok seviyorum azaltsak cok iyi olacak bakalim kendi doktoruma gidince onun dediklerine uyariz insallah simdiden kilo aldimkızlar iyiakşamlar, 1 haftadır sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum malum moral önemli sizleride etkilememek adına hiç yazmadım, Hatırlarsanız geçen hafta kesem boş gözükmüştü ve baya panik yapmıştık bugün tekrar gittim dr.a ve miniğimi gördüm çok şükür :) önce karından gördük sonra emin olmak için alttan baktık ve pıtpıtlarıyla izledik dinledik :) sat a ve transfer gününe göre 8 haftalık olması gerekiyor fakat 6+4 müşüz kalp atımıda biraz yavaş düşükmüş haftaya tekrar bakılacak, kızlar inanın ben transfer günü itibari ile çok sıkıntılı olaylar yaşadım anladımki bebeğimde annesi kadar güçlüymüş :) düşünün eşim bile bu çocuğa bişey olmadı ya dahada olmaz diyor buraya kadar geldik ya bundan sonrasıda hayırlısıyla gelir inşaallah...
yalnız şu dikkatimi çekti bana dr. sadece progestan fitil ve folbiol devam et dedi coraspini kestirdi. sizler sanırım baya farklı ilaçlar kullanıyorsunuz jeller vs. neyi niçin kullanıyorsunuz ? Birde beslenmenizle ve omega, vitamin vs. ileilgili herhangi bir tavsiyesi oldumu doktorlarınızın ?
Canim morelini bozma bebeginide uzme kanaman durduysa problem yoktur demekki ama tekrar devam ederse bence hastaneye git derim benim doktorum Gürkan Uncu o diyorki;tüp bebekte kanamayan hasta sayisi cok nadirdir diyor orda surekli bir islem goruldugu icinkanamasi normal sayiliyormus morelini bozma ama devam edersede hastaneye git canmmoralim bozuk kafam karışık çok üzgünüm... Neden neden neden?
ya inş. Sevincimi yaşayamadı m kese göründü. Sonra kanama oldu. Tşk ler cevabın için. Uzanıyorum bakalım. Devamı gelirse gideriz tabi hastaneye. Allah korusun hepimizi...Canim morelini bozma bebeginide uzme kanaman durduysa problem yoktur demekki ama tekrar devam ederse bence hastaneye git derim benim doktorum Gürkan Uncu o diyorki;tüp bebekte kanamayan hasta sayisi cok nadirdir diyor orda surekli bir islem goruldugu icinkanamasi normal sayiliyormus morelini bozma ama devam edersede hastaneye git canm
Amin canım evet canim uzan kalkma Allahin izniyle birsey olmaz icini ferah tut benim bi arkadasim vardi normal yolla hamile kaldi onunda 7 ay boyunca hep az az kanamasi oldu cok sukur oglu 2 yasinda :) bunlar olabiliyor sen stres yapma rahat ol agir is yapma uzanma sakin yukarlara canmya inş. Sevincimi yaşayamadı m kese göründü. Sonra kanama oldu. Tşk ler cevabın için. Uzanıyorum bakalım. Devamı gelirse gideriz tabi hastaneye. Allah korusun hepimizi...
Arkadaşım o iğne ne olur ne olmaz diye.banada 2 kere vuruldu.alttan muayeneden dolayı olmuştur kanaman inş.üzülme bebeğinide üzme annesi.iyi akşamlar kızlar. Bugün keseyi görmeye gittim 5 haftalık mışız.. Doktor alttan muayene etti. Bir kaç saat sonra pembe renkli kanamam oldu. Hastaneyi aradım hemşire bana devam ederse prolutron depot diye bi iğne yaptırırsın dedi. Eşim işte daha eve gelmedi. Kanama durdu şükür. Ama böyle bir durum yaşayan var mi. Nasıl oldu sonuç. Iğne yine de yaptırmalı miyim. Acaba düştü mü?
tşk ler çok sağol cnm ya. Moral oldu bana..Peki senin de kısa süreli miydi kanaman.Arkadaşım o iğne ne olur ne olmaz diye.banada 2 kere vuruldu.alttan muayeneden dolayı olmuştur kanaman inş.üzülme bebeğinide üzme annesi.
sana da çok geçmiş olsun bi daha iğne vurulmana gerek kalmaz inş. Sağlıkla doğar yavrun. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Arkadaşım o iğne ne olur ne olmaz diye.banada 2 kere vuruldu.alttan muayeneden dolayı olmuştur kanaman inş.üzülme bebeğinide üzme annesi.
Evet çok az oluyordu.ama doktor tedbir olsun diye vurdurmuştu.ara ara yine oluyor kırmızı akıntı.ama büyük Olasılık jelden oluyor.tşk ler çok sağol cnm ya. Moral oldu bana..Peki senin de kısa süreli miydi kanaman.
tamam cnm anladım. Teşekkür ederim. inş hayırlısıyla kavuşurız bebişlere. onlar iyi olsun da.vajinal Jel, ilaç, iğne oluruz...Evet çok az oluyordu.ama doktor tedbir olsun diye vurdurmuştu.ara ara yine oluyor kırmızı akıntı.ama büyük Olasılık jelden oluyor.
Amin canım evet canim uzan kalkma Allahin izniyle birsey olmaz icini ferah tut benim bi arkadasim vardi normal yolla hamile kaldi onunda 7 ay boyunca hep az az kanamasi oldu cok sukur oglu 2 yasinda :) bunlar olabiliyor sen stres yapma rahat ol agir is yapma uzanma sakin yukarlara canm
kızlar eşim eve gelince doktoru aradık iğneyi yaptırabilirsiniz dedi. Belki altan muayene den dolayı da olmuş olabilir dedi. Eşim de nöbetçi eczaneden aldı vuruldu m iğneyi.. Artık hayırlısı... Ilginize teşekkürler.( Ağladım baya malesef üzdüm kendimi ama şimdi daha iyiyim) dinlenicem artık..Arkadaşım o iğne ne olur ne olmaz diye.banada 2 kere vuruldu.alttan muayeneden dolayı olmuştur kanaman inş.üzülme bebeğinide üzme annesi.
Iyi Akşamlar arkadaşlar.benim göbeğimin derisi soyuluyor.sizdede oldumu hiç?niye oluyor acaba?
Benim de cumartesi :) Buralar hep güzel haber dolacak...İyi aksamlar arkadaşlar cuma günü çogumuzun randevusu var demek :) insallah hayirli haberlerle geri geliriz buarada nasilsiniz benim yemek borum yaniyor ya 2 gunden beri folbiol iciyorum o hazimsizlik yapiyo bendebulanti yok ama rahatsizim midemden birde şu jel rahatsiz etmeye basladi katlanacagiz mecburen sikayetci olmiyim :) şükurler olsun..
Canim cogu gebelerde bu haftalarda olurmus eylul grubunu okuyorum bazen cogu bpyle surec gecirmis iyi dinlen kendini yorma insallah gecer kalp atisi icinde hayirli olsun bir asamayi daha atlatmissin :) cok guzel bir duygu degilmi bende yarin gidecegim bakalim iki haftada neler oldu 9+1 oluyorum artik 10. Haftaya gircez sukurler olsunCanlar nasilsiniz iyi misiniz. Biz dun hastanede idik. 6+0olmusuz. Once karindan bakti doktorumjz.kalp atisi gelmis ama tam duyulmuyor dedi. Bi de kanama odagin var dedi. Tabi oyle deyince ben korktum. Doktorum da alttan baksak kalp atislarini net duyariz dedi. Ben tabi kanama odagi deyince korktum ve dedim ki alttan bakin hocam. Alttan bakinca Allaha sukurler olsun ki kalp atislarini duyduk ama kanama ofagi olunca sevinemedim bile. Doktor progestan verdi.sabah aksam. 10 gun de rapor verdi istirahat dedi. Dua edin nolur. Bebisime bisey olmasin.nolurrr
Canim çok gecmiş olsun,sen güçlüsün bebişin de süperman:) cok şükür kalp atışını duydun inşallah güzel gidecek hersey dualarimiz seninleCanlar nasilsiniz iyi misiniz. Biz dun hastanede idik. 6+0olmusuz. Once karindan bakti doktorumjz.kalp atisi gelmis ama tam duyulmuyor dedi. Bi de kanama odagin var dedi. Tabi oyle deyince ben korktum. Doktorum da alttan baksak kalp atislarini net duyariz dedi. Ben tabi kanama odagi deyince korktum ve dedim ki alttan bakin hocam. Alttan bakinca Allaha sukurler olsun ki kalp atislarini duyduk ama kanama ofagi olunca sevinemedim bile. Doktor progestan verdi.sabah aksam. 10 gun de rapor verdi istirahat dedi. Dua edin nolur. Bebisime bisey olmasin.nolurrr
Canlar nasilsiniz iyi misiniz. Biz dun hastanede idik. 6+0olmusuz. Once karindan bakti doktorumjz.kalp atisi gelmis ama tam duyulmuyor dedi. Bi de kanama odagin var dedi. Tabi oyle deyince ben korktum. Doktorum da alttan baksak kalp atislarini net duyariz dedi. Ben tabi kanama odagi deyince korktum ve dedim ki alttan bakin hocam. Alttan bakinca Allaha sukurler olsun ki kalp atislarini duyduk ama kanama ofagi olunca sevinemedim bile. Doktor progestan verdi.sabah aksam. 10 gun de rapor verdi istirahat dedi. Dua edin nolur. Bebisime bisey olmasin.nolurrr[/ QUOTE]
Yüregini ferah tut Allahin izniyle birsey olmaz canim istirahatini et Dinlen :) dualarimiz seninlee...
Canlar nasilsiniz iyi misiniz. Biz dun hastanede idik. 6+0olmusuz. Once karindan bakti doktorumjz.kalp atisi gelmis ama tam duyulmuyor dedi. Bi de kanama odagin var dedi. Tabi oyle deyince ben korktum. Doktorum da alttan baksak kalp atislarini net duyariz dedi. Ben tabi kanama odagi deyince korktum ve dedim ki alttan bakin hocam. Alttan bakinca Allaha sukurler olsun ki kalp atislarini duyduk ama kanama ofagi olunca sevinemedim bile. Doktor progestan verdi.sabah aksam. 10 gun de rapor verdi istirahat dedi. Dua edin nolur. Bebisime bisey olmasin.nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?