2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canım gözunaydin :) masallah diyelim bende cok ilac almiyorum folik asit ve crinone jel kullaniyorum progestan la ayni islevi goruyor oda yeme icme konusunda hergun yogurt yiyorum ben peynir yumurta haftada birkez balik bunlar benim kendi kafama gore yaptiklarim ama asiri bi istahim var beslenme aliskanligim aslinda pek saglikli seyler yemiyorum hamurisi kizartmalari cok seviyorum azaltsak cok iyi olacak bakalim kendi doktoruma gidince onun dediklerine uyariz insallah simdiden kilo aldim sonumuz ne olur bilmem boyum 168.kilom 74 insallah cok almam.

iyi akşamlar kızlar. Bugün keseyi görmeye gittim 5 haftalık mışız.. Doktor alttan muayene etti. Bir kaç saat sonra pembe renkli kanamam oldu. Hastaneyi aradım hemşire bana devam ederse prolutron depot diye bi iğne yaptırırsın dedi. Eşim işte daha eve gelmedi. Kanama durdu şükür. Ama böyle bir durum yaşayan var mi. Nasıl oldu sonuç. Iğne yine de yaptırmalı miyim. Acaba düştü mü?

moralim bozuk kafam karışık çok üzgünüm... Neden neden neden?
Canim morelini bozma bebeginide uzme kanaman durduysa problem yoktur demekki ama tekrar devam ederse bence hastaneye git derim benim doktorum Gürkan Uncu o diyorki;tüp bebekte kanamayan hasta sayisi cok nadirdir diyor orda surekli bir islem goruldugu icinkanamasi normal sayiliyormus morelini bozma ama devam edersede hastaneye git canm

ya inş. Sevincimi yaşayamadı m kese göründü. Sonra kanama oldu. Tşk ler cevabın için. Uzanıyorum bakalım. Devamı gelirse gideriz tabi hastaneye. Allah korusun hepimizi...

ya inş. Sevincimi yaşayamadı m kese göründü. Sonra kanama oldu. Tşk ler cevabın için. Uzanıyorum bakalım. Devamı gelirse gideriz tabi hastaneye. Allah korusun hepimizi...
Amin canım evet canim uzan kalkma Allahin izniyle birsey olmaz icini ferah tut benim bi arkadasim vardi normal yolla hamile kaldi onunda 7 ay boyunca hep az az kanamasi oldu cok sukur oglu 2 yasinda :) bunlar olabiliyor sen stres yapma rahat ol agir is yapma uzanma sakin yukarlara canm

Arkadaşım o iğne ne olur ne olmaz diye.banada 2 kere vuruldu.alttan muayeneden dolayı olmuştur kanaman inş.üzülme bebeğinide üzme annesi.

Iyi Akşamlar arkadaşlar.benim göbeğimin derisi soyuluyor.sizdede oldumu hiç?niye oluyor acaba?

Arkadaşım o iğne ne olur ne olmaz diye.banada 2 kere vuruldu.alttan muayeneden dolayı olmuştur kanaman inş.üzülme bebeğinide üzme annesi.
kızlar eşim eve gelince doktoru aradık iğneyi yaptırabilirsiniz dedi. Belki altan muayene den dolayı da olmuş olabilir dedi. Eşim de nöbetçi eczaneden aldı vuruldu m iğneyi.. Artık hayırlısı... Ilginize teşekkürler.( Ağladım baya malesef üzdüm kendimi ama şimdi daha iyiyim) dinlenicem artık..

Benim de cumartesi :) Buralar hep güzel haber dolacak...

Canlar nasilsiniz iyi misiniz. Biz dun hastanede idik. 6+0olmusuz. Once karindan bakti doktorumjz.kalp atisi gelmis ama tam duyulmuyor dedi. Bi de kanama odagin var dedi. Tabi oyle deyince ben korktum. Doktorum da alttan baksak kalp atislarini net duyariz dedi. Ben tabi kanama odagi deyince korktum ve dedim ki alttan bakin hocam. Alttan bakinca Allaha sukurler olsun ki kalp atislarini duyduk ama kanama ofagi olunca sevinemedim bile. Doktor progestan verdi.sabah aksam. 10 gun de rapor verdi istirahat dedi. Dua edin nolur. Bebisime bisey olmasin.nolurrr

Canim cogu gebelerde bu haftalarda olurmus eylul grubunu okuyorum bazen cogu bpyle surec gecirmis iyi dinlen kendini yorma insallah gecer kalp atisi icinde hayirli olsun bir asamayi daha atlatmissin :) cok guzel bir duygu degilmi bende yarin gidecegim bakalim iki haftada neler oldu 9+1 oluyorum artik 10. Haftaya gircez sukurler olsun

Canim çok gecmiş olsun,sen güçlüsün bebişin de süperman:) cok şükür kalp atışını duydun inşallah güzel gidecek hersey dualarimiz seninle

Kalbimiz agzimizda bi hayat oldu bizimki. Insallah bi sey olmaz cnm. Sakin stres yapma, tam gelisim evreleri stressiz gecmeli. Dinle bol bol. Taze meyve ye, bol su ic, kuruyemis tuket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…