2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Halidem ne güzel kalp atişini duymuşsun.Rabbim inşallah sağlikla kucağina almayi nasip etsin.....benim de bugün kontrolum var.kese ve kalp atişini birlikte mi duyariz bileemiyorum..cok heyecanliyim,bir o kadar da stres..bizim hep böyle mi olacak normal gebelerdeki gibi stressiz gitsek...olsun Rabbim saglikli hayirli evlatlar wersin de cekmeye raziyiz....bu arada belki ikiz olabilir diyordun tek miymiş

Hepinize cok tesekkur ederim canlar. Cok sukur kalp atisini duyduk ama iste birz huzunlu bi duyma oldu . Insallah Haftaya kadar gecer sıkıntımız. Oremcim tek kalp atisi duyduk. Bi arkadasim 2 embriyo transfer ettiler ya biri tutunmaya calismis tutunamayinca da kanama olmus olabilir dedi.mantikli geldi dedigi. Ne olursa olsun bebisim bizimle olsun da saglilla ona kavusalim da insallah bu gunlerde gecer heralde.
Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli sağlıklı guzel ahlakli evlatlar verir insallah

Canım sıkıntı yapma rahîm hamılelıkte ılk 3 ay adet olucak gıbı haZırlanırmış doktor bende de görmüştü 12. Haftaya kadar tamamen gecer dedı ağır kaldırma kendıne dıkkat et

progestan ayrı bir ilaç mı bilmiyorum hayır ben clinone jel kullanıyorum o da öle bişi sanırım

Bana memorialdeki doktorum crinone vermisti .onu kullaniuorum ben de ama bulundugum sehirdeki kadin dogumcu progestan da verdi. Simdi sabah aksam progestan. Yalnizxa sabah da crinone. Yine aksamlari coraspin ve folikast.

progestan ayrı bir ilaç mı bilmiyorum hayır ben clinone jel kullanıyorum o da öle bişi sanırım
Arkadaslar ya o jel beni mahvetti ( idrarimi zor yaptm bugun yandi resmen ya bugun kullanmadim jelden yarin konusucam doktorla baska birsey versin resmen birikmis o jel zor arindirdim kusura bakmayin kizlar ama niye boyle oldu anlamis degilim cok sukur yanmam gitti simdi kullanmiycam onu..

Bana memorialdeki doktorum crinone vermisti .onu kullaniuorum ben de ama bulundugum sehirdeki kadin dogumcu progestan da verdi. Simdi sabah aksam progestan. Yalnizxa sabah da crinone. Yine aksamlari coraspin ve folikast.
yok kullanmıyorum ben jel+folbiol+coraspin+clexan kan sulandırıcım var bi de

Canım gözünaydın kalp atışını duymuşsun miniğinin. .Rabbim Allah'ın izniyle korur onu canım..hiç kötü düşünme..kendini de meleğini de üzme canım..

Kızlar bugün cok yoğun bulantım oldu,okuldaydim ve perişan oldum,tuzlu kraker,leblebi falan yemeye çalıştim aksam eve geldigimde artik dayanamayip çıkardim,cok zordu ne kadar sürer acaba

Kızlar bugün cok yoğun bulantım oldu,okuldaydim ve perişan oldum,tuzlu kraker,leblebi falan yemeye çalıştim aksam eve geldigimde artik dayanamayip çıkardim,cok zordu ne kadar sürer acaba
Kızlar bugün cok yoğun bulantım oldu,okuldaydim ve perişan oldum,tuzlu kraker,leblebi falan yemeye çalıştim aksam eve geldigimde artik dayanamayip çıkardi
m,cok zordu ne kadar sürer acaba
Allah yardımcın olsun canm 3-4 aya kadar suruyormus bazilarinin insallah seninki uzun surmez zor ya birde Calisiyorsunuz kolay degil evde gecirilen hamilelikle calisarak gecirilen hamilelik bir olmuyor isin yorucu olmasa bile Allah kolaylik versin canm.

Amin canim,bebislerimiz yeter ki bizimle olsun herşeye katlanacagız,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım çok geçmiş olsun..inşallah en kisa süre de biter..ben de günlerdir kusuyorum..çok halsizim dayanacak gücüm kalmadı artık. .Rabbim şifa versin. .

Canım çok geçmiş olsun..inşallah en kisa süre de biter..ben de günlerdir kusuyorum..çok halsizim dayanacak gücüm kalmadı artık. .Rabbim şifa versin. .
Sana da cok gecmis olsun canim,normalde benim midem çok hassas bu dönemde daha beter oldu,kusmaktan yüzüm gözün şişti çok zor çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…