- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Canlar nasilsiniz iyi misiniz. Biz dun hastanede idik. 6+0olmusuz. Once karindan bakti doktorumjz.kalp atisi gelmis ama tam duyulmuyor dedi. Bi de kanama odagin var dedi. Tabi oyle deyince ben korktum. Doktorum da alttan baksak kalp atislarini net duyariz dedi. Ben tabi kanama odagi deyince korktum ve dedim ki alttan bakin hocam. Alttan bakinca Allaha sukurler olsun ki kalp atislarini duyduk ama kanama ofagi olunca sevinemedim bile. Doktor progestan verdi.sabah aksam. 10 gun de rapor verdi istirahat dedi. Dua edin nolur. Bebisime bisey olmasin.nolurrr
Canım sıkıntı yapma rahîm hamılelıkte ılk 3 ay adet olucak gıbı haZırlanırmış doktor bende de görmüştü 12. Haftaya kadar tamamen gecer dedı ağır kaldırma kendıne dıkkat etHepinize cok tesekkur ederim canlar. Cok sukur kalp atisini duyduk ama iste birz huzunlu bi duyma oldu . Insallah Haftaya kadar gecer sıkıntımız. Oremcim tek kalp atisi duyduk. Bi arkadasim 2 embriyo transfer ettiler ya biri tutunmaya calismis tutunamayinca da kanama olmus olabilir dedi.mantikli geldi dedigi. Ne olursa olsun bebisim bizimle olsun da saglilla ona kavusalim da insallah bu gunlerde gecer heralde.
Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli sağlıklı guzel ahlakli evlatlar verir insallah
Peki sen de progestan kullaniyo musun canim.?canım kanama alanları bende de var hem de iki yerdeymiş inşallah zamanla geçecek
progestan ayrı bir ilaç mı bilmiyorum hayır ben clinone jel kullanıyorum o da öle bişi sanırımPeki sen de progestan kullaniyo musun canim.?
progestan ayrı bir ilaç mı bilmiyorum hayır ben clinone jel kullanıyorum o da öle bişi sanırım
Arkadaslar ya o jel beni mahvettiprogestan ayrı bir ilaç mı bilmiyorum hayır ben clinone jel kullanıyorum o da öle bişi sanırım
yok kullanmıyorum ben jel+folbiol+coraspin+clexan kan sulandırıcım var bi deBana memorialdeki doktorum crinone vermisti .onu kullaniuorum ben de ama bulundugum sehirdeki kadin dogumcu progestan da verdi. Simdi sabah aksam progestan. Yalnizxa sabah da crinone. Yine aksamlari coraspin ve folikast.
güzel soru geçen benim de aklıma geldi, 2 embriyo transfer olanların tek gebelik oluşunca ne oluyo diye,gerçi benim tek embriyoyduKizlar ya aklima takildi hemen hemen hepimize 2r embriyo transfer edildi. Genelde 1 tane tutund. Digeri ne ooluyo? Vucuttan nasil atiliyo?
Canım gözünaydın kalp atışını duymuşsun miniğinin. .Rabbim Allah'ın izniyle korur onu canım..hiç kötü düşünme..kendini de meleğini de üzme canım..Canlar nasilsiniz iyi misiniz. Biz dun hastanede idik. 6+0olmusuz. Once karindan bakti doktorumjz.kalp atisi gelmis ama tam duyulmuyor dedi. Bi de kanama odagin var dedi. Tabi oyle deyince ben korktum. Doktorum da alttan baksak kalp atislarini net duyariz dedi. Ben tabi kanama odagi deyince korktum ve dedim ki alttan bakin hocam. Alttan bakinca Allaha sukurler olsun ki kalp atislarini duyduk ama kanama ofagi olunca sevinemedim bile. Doktor progestan verdi.sabah aksam. 10 gun de rapor verdi istirahat dedi. Dua edin nolur. Bebisime bisey olmasin.nolurrr
Kime sorduysam öyle birşey duymadım demişti.saol cevabın için.Benim de olmuştu canim...baya 1 hafta sanki guneste kalmis gibi soyulmustu...şimdi azaldi
da 2 embrıyo transfer edıldı 1 i tuttugüzel soru geçen benim de aklıma geldi, 2 embriyo transfer olanların tek gebelik oluşunca ne oluyo diye,gerçi benim tek embriyoydu
Kızlar bugün cok yoğun bulantım oldu,okuldaydim ve perişan oldum,tuzlu kraker,leblebi falan yemeye çalıştim aksam eve geldigimde artik dayanamayip çıkardim,cok zordu ne kadar sürer acaba
Allah yardımcın olsun canmKızlar bugün cok yoğun bulantım oldu,okuldaydim ve perişan oldum,tuzlu kraker,leblebi falan yemeye çalıştim aksam eve geldigimde artik dayanamayip çıkardi
m,cok zordu ne kadar sürer acaba
Amin canim,bebislerimiz yeter ki bizimle olsun herşeye katlanacagız,Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcın olsun canm3-4 aya kadar suruyormus bazilarinin insallah seninki uzun surmez zor ya birde Calisiyorsunuz kolay degil evde gecirilen hamilelikle calisarak gecirilen hamilelik bir olmuyor isin yorucu olmasa bile Allah kolaylik versin canm.
Canım çok geçmiş olsun..inşallah en kisa süre de biter..ben de günlerdir kusuyorum..çok halsizim dayanacak gücüm kalmadı artık. .Rabbim şifa versin. .Kızlar bugün cok yoğun bulantım oldu,okuldaydim ve perişan oldum,tuzlu kraker,leblebi falan yemeye çalıştim aksam eve geldigimde artik dayanamayip çıkardim,cok zordu ne kadar sürer acaba
Sana da cok gecmis olsun canim,normalde benim midem çok hassas bu dönemde daha beter oldu,kusmaktan yüzüm gözün şişti çok zor çookCanım çok geçmiş olsun..inşallah en kisa süre de biter..ben de günlerdir kusuyorum..çok halsizim dayanacak gücüm kalmadı artık. .Rabbim şifa versin. .
Cumartesi ilk sorum bulantı için ilaç olacak doktora. Gerçekten bunu yaşayan bilir..Allah yardımcımız olsunSana da cok gecmis olsun canim,normalde benim midem çok hassas bu dönemde daha beter oldu,kusmaktan yüzüm gözün şişti çok zor çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?