2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ne ilginç bir rüya rio karnavalı ne alaka daha önce konuşmuş muydunuz
Yok canim ya rio hic aklimiza gelmedi ama hamile oldugumu ogrenmeden once italyaya ucak biletlerimizi almistik hamilelik olunca onu iptal etmistik. Dr ilk uc ayi riskli buldugu icin. O icime cok fazla oturdu

Seker cikinca meyve yiyemiyo musun!!! Aman allahim umarim ben de cikmaz. Temel besin kaynagim meyve benim. Kahvaltiyi karpuzla yapiyorum:)
Tabiki yiyebiliyorsun, hatta yemek zorundasın. Benim diyetisyenim günde 3 meyve yediriyor bana. Ama çok şekerli olan meyveler yasak, muz mesela.

Allah rahmet eylesin canım, başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin.
Bence sen de randevunu erkene alıp doktora bi gitmelisin. Bu kadar üzüntüyü yaşamak kolay değil.

Artik o esinle aranizda halledeceginiz bi mevzu canm nasil kafaniza yatarsa

Merhaba kızlar bende dün gece hiç uyuyamadım geniz akıntısından sinirlerim bozuldu boğazım kuruyo ve akıyo su içiyorum bu sefer wc e git ayyyyy strese girdim yaaa

Merhaba kızlar bende dün gece hiç uyuyamadım geniz akıntısından sinirlerim bozuldu boğazım kuruyo ve akıyo su içiyorum bu sefer wc e git ayyyyy strese girdim yaaa
canım karbonat tuz su karışımı ile gargara yapmayı denedin mi? işe yarayabilir.

Akşamları her yatmaya geçtiğimde midem yanıyor yer yer midem ağZıma geliyor ama her akşam
Yatamıyorum başımı yastığa koymamla tekrar kalkmam bir oluyor
Her şey rayına girecek derken bu mide sorunları ve uykusuzluk yine hortladı

evet cnm test yapıp ona göre iğne vurcaz dedi banada doktorum, bir daha ki kontrolde olcam işte inşallah.

Sağlık bakanlığı ne derse desin Dr lar nasıl olması gerekiyosa öyle yapıyorlar gerekirsede riske etmeyip sezaryen ediyorlar kime ne anne olan bizlerin derdi

ben doktorların hepsine güvenmiyor cogu bence rahatına nasıl geliyorsa öyle yapıyorlar, o yüzden cok korkuyorum öyle bir doktora denk gelmekten..

inşallah hayırlısıyla güzel geçer sınavın canım, üzme kendini hiç..

canım benim tabi ki haklısın bu konuda ama bence üzme kendini daha fazla.. iyiki söylemişsiin eşine.. ama bence öyle sen yokken kafa dağıtmak için gitmiştir sürekli yapacağını sanmıyorum..

başınız sağolsun canım cok üzücü, allah anne babasına sabırlar versin

Gunaydin kizlar... Bu gece ruyamdz esim pasoport ve biletlerimizi alup bana surpriz yapmis beni RIO KARNAVALINA goturecektoi :) hayra alamet olsun,

ayyy keşke ne güzel olur dimi :)

Ca
canim kocalarimiza nimet olur.. Bize ne olur bilmem..

ben hiç erkek ismi düşünmemiştim bu yaşıma kadar sanki hep kızım olcak gibi kız ismini belirlemiştim erkek olunca kalakaldık bakalım son kararımız ne olcak
Benim oglumun ismi Mehmet Ali olucak. Kiz olsaydi eger Melek Erva olucakti yuzde yuz isimlerdi :) ben hamile kaldim erva ya baktim onu koyucaktim herkes bu sene o ismi koymus ya ne cabuk yayilldi

Valla canim biz esimle flort ederken oglumuz olursa babalarimizin isimlerini koyucaz diye dusunduk cok sukur Allah gonlumuze gore verdi cocugumuzun adi Mehmet Ali olucak. Bence bunda guluncek birsey yok babalarimiz o kadar gururlandi ki bu gururu benim oglum tasiyacak. Ha uyumsuz olur degisik olur konmazda bence guzel birsey konulmasi

Kızlar dogum yaptıktan sonra burada mı devam edecegız yoksa yenı bır konu olusturup orada mı devam ederız? Aynı seylerı yasayan ınsanlar bırbırınden cok sey ogrenıyor, damdan dusen ınsan misali... Bırbırımıze cok yardımcı oluruzzz

Bence dogum hikayeleri ve 0-3 yas bebek bakimi gibi konular acilabilir hem takibi kolay olur. Burda karisik konusuluyor ya takip zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…