Yok canim ya rio hic aklimiza gelmedi ama hamile oldugumu ogrenmeden once italyaya ucak biletlerimizi almistikNe ilginç bir rüya rio karnavalı ne alaka daha önce konuşmuş muydunuz
Tabiki yiyebiliyorsun, hatta yemek zorundasın. Benim diyetisyenim günde 3 meyve yediriyor bana. Ama çok şekerli olan meyveler yasak, muz mesela.Seker cikinca meyve yiyemiyo musun!!! Aman allahim umarim ben de cikmaz. Temel besin kaynagim meyve benim. Kahvaltiyi karpuzla yapiyorum:)
Allah rahmet eylesin canım, başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin.Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
walla canım o hakkı ben eşimden de aldım daha cinsiyeti bilmeden konuşurken erkek olursa ne koyarız dedim o da bana babalarımızın ismini koyalım dedi o gün bugündür sen isim işine karışma Allah aşkına dedim karışmıyor da tövbe ya aklıma geliyor gülüyorum ha güzel olsa gam yemicem de
canım karbonat tuz su karışımı ile gargara yapmayı denedin mi? işe yarayabilir.Merhaba kızlar bende dün gece hiç uyuyamadım geniz akıntısından sinirlerim bozuldu boğazım kuruyo ve akıyo su içiyorum bu sefer wc e git ayyyyy strese girdim yaaa
evet cnm test yapıp ona göre iğne vurcaz dedi banada doktorum, bir daha ki kontrolde olcam işte inşallah.Çok güzelmiş canım,güle güle sağlıkla kullanın inşallah. İşte ben hem Sallanan olsun,hem ölçüsü iyi olsun hem ahşap olsun dediğim için hala bir şey bulup alamadım,çok takıyorum kafama.
Başınız sağolsun canım,com üzücü minicik kuzu.Ama sen de minik bir bebekten mesulsün üzme kendini,bebeğini düşün.
Maşallah canım,böyle iyi gitsin inşallah hep.Ben de şimdi 26. Haftamdayim da bizde de kan uyuşmazlığı var.Bana da özel klinikteki doktorum 28.haftada gel dedi.Önce test yapar öyle iğneyi yaparız dedi de senin doktorun testtenbahsetti mi? Bi kere yaptirmistim sorun yoktu ama tekrar gerek var mı ki.Devletteki doktorum da gel yaparız bir iki saat gözetimde tutariz çıkarsın dedi.Ama test filan istemedi.Hangisinde yaptırsam bilemedim.Klinikte yaparlar mi, hastaneye mi yönlendirir onu da bilmiyorum.
Sağlık bakanlığı ne derse desin Dr lar nasıl olması gerekiyosa öyle yapıyorlar gerekirsede riske etmeyip sezaryen ediyorlar kime ne anne olan bizlerin derdi
Canım ben ilk deda gireceğim dershaneye gittim, maddiyatımız sıkıntı olmasına rağmen gönderdi eşim, her gün arabayla kendisi getirip götürdü dershaneye üzülüyorum atanamaSam yavrumun rıskından çalmış olacağım
Bazen günde 10 saat derse girdim tost yedim döner yedim hep dağlıksız şeyler bebişim için
Ahh ben alandan bir 81 alsam dünyalar benim olur :) gerçi b grubundan atansam da olur ama onun puanları çok yüksek ne diyim kaldı şurda bir hafta Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ben de bugn cok gerildm cok agladm malesef hem de nasi kotu hissediyorm kendimi kizimi da uzdumhep o babasi yuzunden yaaa...
Kizlar abartiyo muyum sizce, esimin bi arkadasi vardi karaktersiz surekli icen biri falan.. Bizim nikah eglencemizde hatta abimle bi gerginlikleri oldu esim de bi daha o cocukla gorusmedi nasil rahatlamistm.. Ama bi iki hafta once tekrar gorusmeye basladi, ise yaramazin teki yaa tek bildigi icmekbu nedenle cok canm skildi zaten esimi ariyodu arada soylemisti.. Neyse ben de simdi istanbuldaym ya esim de antalyada. Dun beraber icmeye gittiler bi iki bira ictm sadece diyo ama eve de 1 de dondu ve bi kac gun once de baska arkadasiyla yapti aynini.. Cok canm skildi dunden beri bende agzima geleni soyledm.. Artik senin sorumluluklarin var o insanlar bekar, hem baba olcaksn serserilerle takiliyosn falan agir konustm ama boyle ustuste olunca cok uzuldm aksam bi agladm simdi bi agladm begumum de hissetti eminm ona da ayri uzuldm..
Ya bi de bana diyo ki ben sanki ayyasim bana oyle davraniyosn dozumu bildim surece karisamazsn.. Oysa kendisi bana her konuda karisir benm boyle bi seye karismaya nasil hakkm yokcok kotuyum kizlar yaaa cok gerildmmm
Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Gunaydin kizlar... Bu gece ruyamdz esim pasoport ve biletlerimizi alup bana surpriz yapmis beni RIO KARNAVALINA goturecektoi :) hayra alamet olsun,
Yok denemedim bugün başladı zaten eve gidince bir deneyeyim sağolcanım karbonat tuz su karışımı ile gargara yapmayı denedin mi? işe yarayabilir.
canim kocalarimiza nimet olur.. Bize ne olur bilmem..ben doktorların hepsine güvenmiyor cogu bence rahatına nasıl geliyorsa öyle yapıyorlar, o yüzden cok korkuyorum öyle bir doktora denk gelmekten..
inşallah hayırlısıyla güzel geçer sınavın canım, üzme kendini hiç..
canım benim tabi ki haklısın bu konuda ama bence üzme kendini daha fazla.. iyiki söylemişsiin eşine.. ama bence öyle sen yokken kafa dağıtmak için gitmiştir sürekli yapacağını sanmıyorum..
başınız sağolsun canımcok üzücü, allah anne babasına sabırlar versin
ayyy keşke ne güzel olur dimi :)
Neyse ki sekerim cikmadi eve gidip bi seyler yiyim bari:)Tabiki yiyebiliyorsun, hatta yemek zorundasın. Benim diyetisyenim günde 3 meyve yediriyor bana. Ama çok şekerli olan meyveler yasak, muz mesela.
Benim oglumun ismi Mehmet Ali olucak. Kiz olsaydi eger Melek Erva olucakti yuzde yuz isimlerdi :) ben hamile kaldim erva ya baktim onu koyucaktim herkes bu sene o ismi koymus ya ne cabuk yayilldiben hiç erkek ismi düşünmemiştim bu yaşıma kadar sanki hep kızım olcak gibikız ismini belirlemiştim erkek olunca kalakaldık bakalım son kararımız ne olcak
Valla canim biz esimle flort ederken oglumuz olursa babalarimizin isimlerini koyucaz diye dusunduk cok sukur Allah gonlumuze gore verdi cocugumuzun adi Mehmet Ali olucak. Bence bunda guluncek birsey yok babalarimiz o kadar gururlandi ki bu gururu benim oglum tasiyacak. Ha uyumsuz olur degisik olur konmazda bence guzel birsey konulmasiwalla canım o hakkı ben eşimden de aldım daha cinsiyeti bilmeden konuşurken erkek olursa ne koyarız dedim o da bana babalarımızın ismini koyalım dedi o gün bugündür sen isim işine karışma Allah aşkına dedim karışmıyor da tövbe ya aklıma geliyor gülüyorum ha güzel olsa gam yemicem de
Bugun ben de yanıyorum col sıcakları gelıyormuşşşkızlar ben yanıyorummmmmm. çok sıcak değil mi?
Ben donuyorum hirkasiz gezemiyorum evdekızlar ben yanıyorummmmmm. çok sıcak değil mi?
Bence dogum hikayeleri ve 0-3 yas bebek bakimi gibi konular acilabilir hem takibi kolay olur. Burda karisik konusuluyor ya takip zor oluyorKızlar dogum yaptıktan sonra burada mı devam edecegız yoksa yenı bır konu olusturup orada mı devam ederız? Aynı seylerı yasayan ınsanlar bırbırınden cok sey ogrenıyor, damdan dusen ınsan misali... Bırbırımıze cok yardımcı oluruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?