Ben çocuğun yatağını ayırdığım odasına geçirdiğim vakit alıcam gece belki duyamam diyeKızlar bebek telsızı alacak mısınız? İlkınde oğlum ıcın chıcco almıştık ama cok para vermiştık, şimdı aynısı 350-400 arası degmez. O zaman evımız dublekstı.şimdı ara kat. Bakıyorum şimdı n11 e. Gıgaset dıye bır markada 120 tl var. Altında kullananların yorumları var o fıyata cok ıyı yorumlar var aklınızda olsunnn
Amin insalah seninde :)hayırlı olsun inşaAllah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
Güzel alıcam ama henüz erken doğduktan sonrada alıcak bişeyler Kalsın istiyorum hem çocuk 5-6 aylık oldugunda anca kullanılır okızlar oyun halısı aldınız mı şimdi n11 de indirimde gördüm alsam mı nasıl sizce?
http://urun.n11.com/oyun-halisi/bondigo-seruven-ormani-oyun-halisi-P111252364
Su vermıyoruz haklısın ama o gecıkmede onlem alınıp sarılıktan kurtarabılıyormuşuzÇocuğun Sıvı alması Lazım anne sütü ya da mama cnm suyu 6. Ayına kadar vermiyoruz anne sütü yeterli
Ankara serin ve yagmurlu oldugu icin daha isinamadik canim :)Akşam normal sıcaktı ev,daha duvarlar ısınmadığından eve sıcaklığı geçmedi demekki. Ama artık ısınır,sende başlarsın yanmaya,şuan benim hissettiğim sıcaklık 30 derece rahat var.
Aynen bencede canim :)O zaman sonlarda karar verelim de kopmayalım bırbırımızdennn
Aynen oyle canim gercekten bir konuya adapte olurken oteki konusuluyor nasil takip edicegimi sasiriyorum :)aynen yeni bir başlık lazım cnm. hepimiz her kafadan bir ses çıkarıyoruz :)) bazen başım dönüyor inan :)
Ben 30-32 hafta da göğüs kremi sürmeye başlıcam.bazı kadın doğumcular öyle öneriyor.oğlumda bilmiyordum ve feci meme başı çatlağı olmuştu.ağlamaktan zor emziriyordum.belki yine olur ama ben önlem almış olurum hiç değilse.karbonatlı su içinse görümcemi berbat etti.bi arkadaşı söylemiş ona.ilk günden sürmeye başladı.çatlamak ne kelime paramparça olmuş kız.atletimden et parçası topladım diyor.inşallah hiç birimizde olmaz.Canım ılkınde gogsume ne kremler aldıysak fayda etmedı o yuzden bında almayacagım. Karbonatlı su ıle sılersen hem yara olmaz hem de bebeğin agzı pamukcuk olmuyormuş dıye duymuştım bır de ayva cekırdegı gogus catlaklarına super gelıyor...
Oyleyse bunda ben de oyle yapmak ısterımmm ılk anne sutu alsa ıyu olur tabı ama yapacak bışey yok. Ben bır gun önce humana steel tea adında bır cay var ondan ıçmıştım sutum gelmıştı, hastaneye de goturmustum işe yaramıştı aklınızda olsunnnn
Evet canim hic isinamadim valla:) haklisin!!Ankara serin ve yagmurlu oldugu icin daha isinamadik canim :)
Cnm bende senin gibi beşiği zor seçmiştim.büyüyebilen, sallanabilen ve boyutları büyük olsun uzun kullanıyım istemiştim.belis mabilyada bulmuştum bi bak istersenÇok güzelmiş canım,güle güle sağlıkla kullanın inşallah. İşte ben hem Sallanan olsun,hem ölçüsü iyi olsun hem ahşap olsun dediğim için hala bir şey bulup alamadım,çok takıyorum kafama.
Başınız sağolsun canım,com üzücü minicik kuzu.Ama sen de minik bir bebekten mesulsün üzme kendini,bebeğini düşün.
Maşallah canım,böyle iyi gitsin inşallah hep.Ben de şimdi 26. Haftamdayim da bizde de kan uyuşmazlığı var.Bana da özel klinikteki doktorum 28.haftada gel dedi.Önce test yapar öyle iğneyi yaparız dedi de senin doktorun testtenbahsetti mi? Bi kere yaptirmistim sorun yoktu ama tekrar gerek var mı ki.Devletteki doktorum da gel yaparız bir iki saat gözetimde tutariz çıkarsın dedi.Ama test filan istemedi.Hangisinde yaptırsam bilemedim.Klinikte yaparlar mi, hastaneye mi yönlendirir onu da bilmiyorum.
Canim saf zeytinyagi da surebilirsin birebir geliyormus... Tabii kocakari ilaclari ama ben 6 ay gobek gogus bel basen bacak her yerime surdum. Baska bur krem denitim dedim gogus uclarim hemen yara oldu. Kurudu zeytin yagi en iyi nemlendirici bence. Ben de killanma yapmadi ama yapan arkadaslar varmis. Kil yapsa giguslerim de kil olur di mi?Ben 30-32 hafta da göğüs kremi sürmeye başlıcam.bazı kadın doğumcular öyle öneriyor.oğlumda bilmiyordum ve feci meme başı çatlağı olmuştu.ağlamaktan zor emziriyordum.belki yine olur ama ben önlem almış olurum hiç değilse.karbonatlı su içinse görümcemi berbat etti.bi arkadaşı söylemiş ona.ilk günden sürmeye başladı.çatlamak ne kelime paramparça olmuş kız.atletimden et parçası topladım diyor.inşallah hiç birimizde olmaz.
Bendeeben de alıyım o zaman kızlar :)
Doğru diyorsun denenebilir.bi arkadaşımdan daha duymuştum.duştan sonra dizden göğsüne kadar yağlanıyormuş.oda daha yeni doğurdu ve hiç çatlamadı.Canim saf zeytinyagi da surebilirsin birebir geliyormus... Tabii kocakari ilaclari ama ben 6 ay gobek gogus bel basen bacak her yerime surdum. Baska bur krem denitim dedim gogus uclarim hemen yara oldu. Kurudu zeytin yagi en iyi nemlendirici bence. Ben de killanma yapmadi ama yapan arkadaslar varmis. Kil yapsa giguslerim de kil olur di mi?
Agzına saglık arkadasım cok güzel anlatmışsın aynı durumu birebir ben yaşadım 5 ayda sütüm bitti.Oglum mamayı yiyince en erken 2,5-3 saatte acıkıyordu pompayla boşaltmama ragmen süt üretimim bebek emmedigi için azaldı.Bende kesinlikle mama almayacagım saglık problemi nedeniyle acil durum mutlaka mama verilmeli derse doktor heryerde satılıyor 1-2 kere kullanmalık alınır.Aynı hatayı yapmayacagımBen mama vermeyi hic tavsiye etmiyorum tecrubelerime dayanarak. Hatta hazir bulunsun vs. Diye eve bile almayin. Çünkü anne sütü daha cok da psikolojiyle alakali anladigim kadariyla. Evde bebeğin yiyebilecegi bisey yok ve sutunuz bitmiş. Caresiz hissediyosunuz cok kotu bi duygu ama o anda beyin alarm veriyo işte, "yavru ac kaldi süt uret" ve birden sutunuz tekrar gelmeye başlıyor. Ben oglumu en fazla yedi sekiz ay emzirebildim. En bastan beri cok az da olsa mama veriyordum. Cevredekilerin aa yoksa sutun mu az doymuyo bu cocuk mama ver baskilari yüzünden.
Simdiki aklim olsa vermezdim. Cunku mama verdiginiz zaman cocuk bi saatte acikacaksa iki saatte acikiyor. Mama daha tok tutuyo. Boyle olunca cocuk daha az emmek istiyor. Daha az emince süt azaliyor. Sut azalinca mamayi daha cok vermek zorunda kalıyorsunuz. Mama verdikcede süt azaliyor. Ve bu kisir döngü anne sutunun azalarak kesilmesine ve hatta bebegin biberona alisip annesini reddetmesine sebeb oluyor. Yanii demem o ki emzirebildiginiz kadar emzirin doymuyo mu bu cocuk mama ver diyenlere kulaklarinizi tikayin
Ben mama vermeyi hic tavsiye etmiyorum tecrubelerime dayanarak. Hatta hazir bulunsun vs. Diye eve bile almayin. Çünkü anne sütü daha cok da psikolojiyle alakali anladigim kadariyla. Evde bebeğin yiyebilecegi bisey yok ve sutunuz bitmiş. Caresiz hissediyosunuz cok kotu bi duygu ama o anda beyin alarm veriyo işte, "yavru ac kaldi süt uret" ve birden sutunuz tekrar gelmeye başlıyor. Ben oglumu en fazla yedi sekiz ay emzirebildim. En bastan beri cok az da olsa mama veriyordum. Cevredekilerin aa yoksa sutun mu az doymuyo bu cocuk mama ver baskilari yüzünden.
Simdiki aklim olsa vermezdim. Cunku mama verdiginiz zaman cocuk bi saatte acikacaksa iki saatte acikiyor. Mama daha tok tutuyo. Boyle olunca cocuk daha az emmek istiyor. Daha az emince süt azaliyor. Sut azalinca mamayi daha cok vermek zorunda kalıyorsunuz. Mama verdikcede süt azaliyor. Ve bu kisir döngü anne sutunun azalarak kesilmesine ve hatta bebegin biberona alisip annesini reddetmesine sebeb oluyor. Yanii demem o ki emzirebildiginiz kadar emzirin doymuyo mu bu cocuk mama ver diyenlere kulaklarinizi tikayin
Ben de aynen oyle yapiyorum 3 gunde 1 falan kullaniyorum. Arada da bio oil kullaniyorum. Ben memnun kaldim valla..Doğru diyorsun denenebilir.bi arkadaşımdan daha duymuştum.duştan sonra dizden göğsüne kadar yağlanıyormuş.oda daha yeni doğurdu ve hiç çatlamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?