2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhabalar,
2 gündür mide bulantılarım geri döndü. 7.ayda olabiliyormuş. Böyle bir durum yaşayan var mı? Varsa çareyi neyde buldunuz?
Canım benimde arada bulantılarım oluyo ama fazla değil çok şükür. Bende de mide ekşimesi başladı. Özellikle yemeklerden sonra midem ekşimeye başlıyor. Mide ekşimesine ne iyi gelir kızlar ne yapsam bilemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum canlar

Sezeryan olacaklar için kulot şeklinde korse önermıyorlar ancak sadece bele gıyılen lıhusa korselerı varmış bılgınız olsunnn

Sezeryan olacaklar için kulot şeklinde korse önermıyorlar ancak sadece bele gıyılen lıhusa korselerı varmış bılgınız olsunnn

belki ilk günler giyilmez ama sonrasında toparlamak için iyi olur diye düşündüm ben ya

bıraksan onlar koycak yani iyimiş valla bizimkiler de pek telafuz edemez neneler özellikle hani böyle lakap takar gibi söylemelerini de istemem canım ya ne bilim sinir olurum herhalde

Aynen ya cidden biraksak neler yapcaklar da iste kirmadan mesafe koymak da fayda var.. En onemlisi aile huzuru yani esimle ben begendimseeee olay bitmistir

Kiz aman sizin icinize sinsin de oyle her yonu dusunurseniz isin icnden cikamazsinz zaten de cikamiyosunz

Ölçüm cihazı aldım cnm,parmaktan kan alıp bakıyoruz. Evet 75 lik yükleme yaptı doktor,onda 140 çıktı.

Anladm canm gecms olsn dikkatli sekilde gidersen sorun olmaz o kadr takinti yapma kendine..

Bana augumentin verdi canm, son faranjitimi ben de antibiyotiksiz atlatamadm malesef ama kadin dogum dr una da sordm veriyoruz bu ilaci hamilelere hic sorun yok dedii

Evet canım doğru alabilir. Doğum yapan bir arkadaşım bana şunları söylemişti; bebek doğduktan sonra heleki sezeryan olursa süt hemen gelmiyomuş. Bu yüzden bebek süt emene kadar aç kalıyomuş ve şekeri düşüp sarılık oluyomuş. Arkadaşım bu yüzden bebeğe mama vermiş süt gelene kadar. Maşallah hiç sarılık v.b sorunları olmamış

hayırlı cumalar kızlar,
Sabah kontrolüm vardı oğlumu gördüm çok tatlıydı elleri yanaklarında ağzını açıp kapayım durdu sürekli ...maşallah iyiyiz dedi doktorum o da bende rahim ağzı ölçümüme baktı suyuma baktı herşey yolunda allahın izni ile.Artık doğum yaklaşıyor kafama takılan en can alıcı sorunun cevabını aldım malum yaz doğumu doktorların yıllık izin dönemi hep içimde bir korku ama öğrendimki doktorum temmuz başında izinliymiş yani ani ekstra bir durum olmadıkça doğumumda yanımda olacak:)834 gr olmuş bua rada oğlum bende 26 haftalığız 6,5 kilo almışım bir ay sonra kan uyuşmazlığı iğnem olacak uzun uzun yazıyorum ama okudukça birbirimize fikir vermiş oluyoruz28. hafta yani kan uyuşmazlığı olan anne adayları aklınızda bulunsun!!!

Oyleyse bunda ben de oyle yapmak ısterımmm ılk anne sutu alsa ıyu olur tabı ama yapacak bışey yok. Ben bır gun önce humana steel tea adında bır cay var ondan ıçmıştım sutum gelmıştı, hastaneye de goturmustum işe yaramıştı aklınızda olsunnnn

Soguk süt, maden suyu, elma gibi seyler. Bende hamilelikten önce daha çoktu. Simdi yok gibi degisikim yA. Ha bide dondurma rahatlatiyodu cnm. Dene bunları

Aman kocalar kafaya takılmamalı gereken mevzular sen söylemen gerekeni söylemişsin iyi yapmışsın artık üzülme kafaya o taksın. Bir de ben şunu öğrendim eşimden ne kadar çok şey beklesem o kadar üzülüyorum artık beklentimi çok yüksek turmuyorum ve içimdekini direkt söylüyorum ben üzüleveğime o üzülsün

Allah rahmet eylesin allah anasına babasına sabır versin

Çok güzelmiş canım,güle güle sağlıkla kullanın inşallah. İşte ben hem Sallanan olsun,hem ölçüsü iyi olsun hem ahşap olsun dediğim için hala bir şey bulup alamadım,çok takıyorum kafama.

Başınız sağolsun canım,com üzücü minicik kuzu.Ama sen de minik bir bebekten mesulsün üzme kendini,bebeğini düşün.

Maşallah canım,böyle iyi gitsin inşallah hep.Ben de şimdi 26. Haftamdayim da bizde de kan uyuşmazlığı var.Bana da özel klinikteki doktorum 28.haftada gel dedi.Önce test yapar öyle iğneyi yaparız dedi de senin doktorun testtenbahsetti mi? Bi kere yaptirmistim sorun yoktu ama tekrar gerek var mı ki.Devletteki doktorum da gel yaparız bir iki saat gözetimde tutariz çıkarsın dedi.Ama test filan istemedi.Hangisinde yaptırsam bilemedim.Klinikte yaparlar mi, hastaneye mi yönlendirir onu da bilmiyorum.

walla canım o hakkı ben eşimden de aldım daha cinsiyeti bilmeden konuşurken erkek olursa ne koyarız dedim o da bana babalarımızın ismini koyalım dedi o gün bugündür sen isim işine karışma Allah aşkına dedim karışmıyor da tövbe ya aklıma geliyor gülüyorum ha güzel olsa gam yemicem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…