Canım benimde arada bulantılarım oluyo ama fazla değil çok şükür. Bende de mide ekşimesi başladı.Merhabalar,
2 gündür mide bulantılarım geri döndü. 7.ayda olabiliyormuş. Böyle bir durum yaşayan var mı? Varsa çareyi neyde buldunuz?
Sezeryan olacaklar için kulot şeklinde korse önermıyorlar ancak sadece bele gıyılen lıhusa korselerı varmış bılgınız olsunnnBende de liste var ona göre aldım.. emzirme sütyeni, lohusa pijaması, terlik taç (anne kız takımı :)) kullan at disposeble külotlar.. lohusa külodu ve emzirme atleti de aldım 1 tane.. göğüs kalkanı ve göğüs ucu kremi de aldım canım.. çorapla bir hırka koymayı da unutmayın diyorlar.. Birde yüz havlusu ekledim ben.. paylaşayım dedim..
Sezeryan olacaklar için kulot şeklinde korse önermıyorlar ancak sadece bele gıyılen lıhusa korselerı varmış bılgınız olsunnn
Ben de sının gıbı dusunuyorum gıyılır ancak kulot seklındekıler dıkışı zorlar belde olanlar rahat olur aklında olsunnnbelki ilk günler giyilmez ama sonrasında toparlamak için iyi olur diye düşündüm ben ya
bıraksan onlar koycak yani iyimiş valla bizimkiler de pek telafuz edemez neneler özellikle hani böyle lakap takar gibi söylemelerini de istemem canım ya ne bilim sinir olurum herhalde
Ölçüm cihazı aldım cnm,parmaktan kan alıp bakıyoruz. Evet 75 lik yükleme yaptı doktor,onda 140 çıktı.
Kizlar etiketleyemedim hepizinizi cok sagolun Rabbim hic birimize yasatmasin insallah evlat acisini
Dunden grip vardi simdi de Bogazim cok kotu kizlar yutkunamiorum ne yapsam gecer illa ki antbiyotik kullanmak zorundanmiyim kiya da kullananlar var mi aranizda hangi antibiyotikten kullandiniz olmazsa saglik ocagi doktoruna yazdirim o ilactan
Evet canım doğru alabilir. Doğum yapan bir arkadaşım bana şunları söylemişti; bebek doğduktan sonra heleki sezeryan olursa süt hemen gelmiyomuş. Bu yüzden bebek süt emene kadar aç kalıyomuş ve şekeri düşüp sarılık oluyomuş. Arkadaşım bu yüzden bebeğe mama vermiş süt gelene kadar. Maşallah hiç sarılık v.b sorunları olmamışKızlar bişey sorcam sıze ne kadar dogru merak edıyorum. Ilk hamileliğimde sezeryandı, dogum oğlene dogru olmuştu, narkozdan ayılıp odaya gelmem 13 u bulmuştu, o zamana kdr bebek cok acıkmış ve cok aglamıştı, neyse snr anne sutu aldı. Snr sında sarılık olmak uzereydı, bırcok kişi sunu demiştı, kan sekerı dustugu için sarılık oluyor, sen gelıp emzırene kdr 1-2 kasık sekerlı su verılseydı sarılık olmazdı dıye. Dogru mu bılmıyorum tabı. Tam sarılık olmadı allahtan, ısın verılmedı çok sükür. Dogru mu bu sızce
Oyleyse bunda ben de oyle yapmak ısterımmm ılk anne sutu alsa ıyu olur tabı ama yapacak bışey yok. Ben bır gun önce humana steel tea adında bır cay var ondan ıçmıştım sutum gelmıştı, hastaneye de goturmustum işe yaramıştı aklınızda olsunnnnEvet canım doğru alabilir. Doğum yapan bir arkadaşım bana şunları söylemişti; bebek doğduktan sonra heleki sezeryan olursa süt hemen gelmiyomuş. Bu yüzden bebek süt emene kadar aç kalıyomuş ve şekeri düşüp sarılık oluyomuş. Arkadaşım bu yüzden bebeğe mama vermiş süt gelene kadar. Maşallah hiç sarılık v.b sorunları olmamış
Soguk süt, maden suyu, elma gibi seyler. Bende hamilelikten önce daha çoktu. Simdi yok gibiCanım benimde arada bulantılarım oluyo ama fazla değil çok şükür. Bende de mide ekşimesi başladı.Özellikle yemeklerden sonra midem ekşimeye başlıyor. Mide ekşimesine ne iyi gelir kızlar ne yapsam bilemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum canlar
Aman kocalar kafaya takılmamalı gereken mevzular sen söylemen gerekeni söylemişsin iyi yapmışsın artık üzülme kafaya o taksın. Bir de ben şunu öğrendim eşimden ne kadar çok şey beklesem o kadar üzülüyorum artık beklentimi çok yüksek turmuyorum ve içimdekini direkt söylüyorum ben üzüleveğime o üzülsünBen de bugn cok gerildm cok agladm malesef hem de nasi kotu hissediyorm kendimi kizimi da uzdumhep o babasi yuzunden yaaa...
Kizlar abartiyo muyum sizce, esimin bi arkadasi vardi karaktersiz surekli icen biri falan.. Bizim nikah eglencemizde hatta abimle bi gerginlikleri oldu esim de bi daha o cocukla gorusmedi nasil rahatlamistm.. Ama bi iki hafta once tekrar gorusmeye basladi, ise yaramazin teki yaa tek bildigi icmekbu nedenle cok canm skildi zaten esimi ariyodu arada soylemisti.. Neyse ben de simdi istanbuldaym ya esim de antalyada. Dun beraber icmeye gittiler bi iki bira ictm sadece diyo ama eve de 1 de dondu ve bi kac gun once de baska arkadasiyla yapti aynini.. Cok canm skildi dunden beri bende agzima geleni soyledm.. Artik senin sorumluluklarin var o insanlar bekar, hem baba olcaksn serserilerle takiliyosn falan agir konustm ama boyle ustuste olunca cok uzuldm aksam bi agladm simdi bi agladm begumum de hissetti eminm ona da ayri uzuldm..
Ya bi de bana diyo ki ben sanki ayyasim bana oyle davraniyosn dozumu bildim surece karisamazsn.. Oysa kendisi bana her konuda karisir benm boyle bi seye karismaya nasil hakkm yokcok kotuyum kizlar yaaa cok gerildmmm
Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar allah rahmet eylesin alalh anasına babasına sabır versin dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Allah rahmet eylesin allah anasına babasına sabır versinIyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Çok fitsin böyle hamilelik olmaz26+6 haftadan teyzelere Günaydın (^-^)
Ne ilginç bir rüya rio karnavalı ne alaka daha önce konuşmuş muydunuzGunaydin kizlar... Bu gece ruyamdz esim pasoport ve biletlerimizi alup bana surpriz yapmis beni RIO KARNAVALINA goturecektoi :) hayra alamet olsun,
Çok güzelmiş canım,güle güle sağlıkla kullanın inşallah. İşte ben hem Sallanan olsun,hem ölçüsü iyi olsun hem ahşap olsun dediğim için hala bir şey bulup alamadım,çok takıyorum kafama.ben bursada oturuyorum canım, burada çiçek bebe-genç diye yerli bir firmadan sipariş verdik..sallanmıyor benimki ahşap olduğu için. ( gerçek ahşaplar sallanmazmış, ne kadar doğru bilmiyorum tabi) bütün oda takımı+yatağı 3600 tutmuştu, tek olarak beşik fiyatını bilemiyorum. buda fotoğrafı :)
Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Maşallah canım,böyle iyi gitsin inşallah hep.Ben de şimdi 26. Haftamdayim da bizde de kan uyuşmazlığı var.Bana da özel klinikteki doktorum 28.haftada gel dedi.Önce test yapar öyle iğneyi yaparız dedi de senin doktorun testtenbahsetti mi? Bi kere yaptirmistim sorun yoktu ama tekrar gerek var mı ki.Devletteki doktorum da gel yaparız bir iki saat gözetimde tutariz çıkarsın dedi.Ama test filan istemedi.Hangisinde yaptırsam bilemedim.Klinikte yaparlar mi, hastaneye mi yönlendirir onu da bilmiyorum.hayırlı cumalar kızlar,
Sabah kontrolüm vardı oğlumu gördümçok tatlıydı elleri yanaklarında ağzını açıp kapayım durdu sürekli ...maşallah iyiyiz dedi doktorum o da bende rahim ağzı ölçümüme baktı suyuma baktı herşey yolunda allahın izni ile.Artık doğum yaklaşıyor kafama takılan en can alıcı sorunun cevabını aldım malum yaz doğumu doktorların yıllık izin dönemi hep içimde bir korku ama öğrendimki doktorum temmuz başında izinliymiş yani ani ekstra bir durum olmadıkça doğumumda yanımda olacak:)834 gr olmuş bua rada oğlum bende 26 haftalığız 6,5 kilo almışım bir ay sonra kan uyuşmazlığı iğnem olacak uzun uzun yazıyorum ama okudukça birbirimize fikir vermiş oluyoruz28. hafta yani kan uyuşmazlığı olan anne adayları aklınızda bulunsun!!!
walla canım o hakkı ben eşimden de aldım daha cinsiyeti bilmeden konuşurken erkek olursa ne koyarız dedim o da bana babalarımızın ismini koyalım dedi o gün bugündür sen isim işine karışma Allah aşkına dedim karışmıyor da tövbe ya aklıma geliyor gülüyorum ha güzel olsa gam yemicem deAynen ya cidden biraksak neler yapcaklar da iste kirmadan mesafe koymak da fayda var.. En onemlisi aile huzuru yani esimle ben begendimseeee olay bitmistir
Kiz aman sizin icinize sinsin de oyle her yonu dusunurseniz isin icnden cikamazsinz zaten de cikamiyosunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?