2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bugun ben de yanıyorum col sıcakları gelıyormuşşş
Eyvahlar olsun yandım ki ne yandım. Daha iş yerindeki klimayı devreye almadık. Bu gidişle ben haftaya klimayı açtırırırm.
Ben donuyorum hirkasiz gezemiyorum evde

Akşam normal sıcaktı ev,daha duvarlar ısınmadığından eve sıcaklığı geçmedi demekki. Ama artık ısınır,sende başlarsın yanmaya,şuan benim hissettiğim sıcaklık 30 derece rahat var.

Cnm inş iyisindir tabi ama bahsettiğin konuya çocuğa çok üzüldüm içim cız etti bu nasıl bi imtihandır anne Yüreği nasıl dayanıcak

Şekerden değil cnm aç kalıyo aslında sıvı almadığı için oluyo esasen

Kızlar bebek telsızı alacak mısınız? İlkınde oğlum ıcın chıcco almıştık ama cok para vermiştık, şimdı aynısı 350-400 arası degmez. O zaman evımız dublekstı.şimdı ara kat. Bakıyorum şimdı n11 e. Gıgaset dıye bır markada 120 tl var. Altında kullananların yorumları var o fıyata cok ıyı yorumlar var aklınızda olsunnn

Cnm yeni bir başlık açarız "2016 ağustos bebişleri" gibi birşey, benim fikrim bu bilmem siz ne dersiniz :)

Bence dogum hikayeleri ve 0-3 yas bebek bakimi gibi konular acilabilir hem takibi kolay olur. Burda karisik konusuluyor ya takip zor oluyor
aynen yeni bir başlık lazım cnm. hepimiz her kafadan bir ses çıkarıyoruz :)) bazen başım dönüyor inan :)

Valla cnm ben almayı düşünmüyorum şimdilik gerek yok diyorum. Ama kullanan arkadaşlar öneriyor iyidir diye. şimdilik ihtiyaç yok bakalım hele :)

İlk önce onu aldım vallaiben motorola aldım. 180 lira gibi bişeydi sanırım. Benim evim çok büyük,odadan odaya hiçbirşekilde ses gitmiyor,bende çocuğun yanında 24 saat kalmam herhalde. Kalmalımıyım yoksa?

Sagol canm, cok kafama takmistm ama yavas yavas sAkinlestm.. Insallah cozeriz ve bi daha ayni seyleri yasamayiz insan bu donemde daha cok etkileniyor.. Inan ki kasiklarm belim agridi gece falan korktm Allahim korusun o yuzden sinirm gecmedi ama sakinlestmm...

Benm de oyle dubleks gibi bi durumum yok o yuzden ben de almicam simdilk canm, ihtiyac duyarsak alirz dogumdan sonraa..

kızlar oyun halısı aldınız mı şimdi n11 de indirimde gördüm alsam mı nasıl sizce?

http://urun.n11.com/oyun-halisi/bondigo-seruven-ormani-oyun-halisi-P111252364

Cok guzel canm uygunms da ama ben dogumdan sonra alirm sanirm.. Istersen alabilirsn tabi ki gayet mantiklii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…