- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Eyvahlar olsun yandım ki ne yandım. Daha iş yerindeki klimayı devreye almadık. Bu gidişle ben haftaya klimayı açtırırırm.Bugun ben de yanıyorum col sıcakları gelıyormuşşş
Ben donuyorum hirkasiz gezemiyorum evde
valla benimde avuçlarımdan ateş fışkırıyo sankikızlar ben yanıyorummmmmm. çok sıcak değil mi?
Cnm inş iyisindir tabi ama bahsettiğin konuya çocuğa çok üzüldüm içim cız etti bu nasıl bi imtihandır anne Yüreği nasıl dayanıcakIyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Şekerden değil cnm aç kalıyo aslında sıvı almadığı için oluyo esasenKızlar bişey sorcam sıze ne kadar dogru merak edıyorum. Ilk hamileliğimde sezeryandı, dogum oğlene dogru olmuştu, narkozdan ayılıp odaya gelmem 13 u bulmuştu, o zamana kdr bebek cok acıkmış ve cok aglamıştı, neyse snr anne sutu aldı. Snr sında sarılık olmak uzereydı, bırcok kişi sunu demiştı, kan sekerı dustugu için sarılık oluyor, sen gelıp emzırene kdr 1-2 kasık sekerlı su verılseydı sarılık olmazdı dıye. Dogru mu bılmıyorum tabı. Tam sarılık olmadı allahtan, ısın verılmedı çok sükür. Dogru mu bu sızce
Hem de nasılkızlar ben yanıyorummmmmm. çok sıcak değil mi?
Su mu vermemız gerek o zaman eger gec ayılırsakŞekerden değil cnm aç kalıyo aslında sıvı almadığı için oluyo esasen
O zaman sonlarda karar verelim de kopmayalım bırbırımızdennnBence dogum hikayeleri ve 0-3 yas bebek bakimi gibi konular acilabilir hem takibi kolay olur. Burda karisik konusuluyor ya takip zor oluyor
Cnm yeni bir başlık açarız "2016 ağustos bebişleri" gibi birşey, benim fikrim bu bilmem siz ne dersiniz :)Kızlar dogum yaptıktan sonra burada mı devam edecegız yoksa yenı bır konu olusturup orada mı devam ederız? Aynı seylerı yasayan ınsanlar bırbırınden cok sey ogrenıyor, damdan dusen ınsan misali... Bırbırımıze cok yardımcı oluruzzz
aynen yeni bir başlık lazım cnm. hepimiz her kafadan bir ses çıkarıyoruz :)) bazen başım dönüyor inan :)Bence dogum hikayeleri ve 0-3 yas bebek bakimi gibi konular acilabilir hem takibi kolay olur. Burda karisik konusuluyor ya takip zor oluyor
Valla cnm ben almayı düşünmüyorum şimdilik gerek yok diyorum. Ama kullanan arkadaşlar öneriyor iyidir diye. şimdilik ihtiyaç yok bakalım hele :)Kızlar bebek telsızı alacak mısınız? İlkınde oğlum ıcın chıcco almıştık ama cok para vermiştık, şimdı aynısı 350-400 arası degmez. O zaman evımız dublekstı.şimdı ara kat. Bakıyorum şimdı n11 e. Gıgaset dıye bır markada 120 tl var. Altında kullananların yorumları var o fıyata cok ıyı yorumlar var aklınızda olsunnn
canım biz de bebek doğunca sarılık olmasın diye hurma emdirilir bebeğe. varsa bir iki damla da zemzem verilir. bende yapacam inş bebişimeSu mu vermemız gerek o zaman eger gec ayılırsak
bende yanıyorum. ne giyeceğimi şaşırdımkızlar ben yanıyorummmmmm. çok sıcak değil mi?
kızlar ben yanıyorummmmmm. çok sıcak değil mi?
İlk önce onu aldım vallaiben motorola aldım. 180 lira gibi bişeydi sanırım. Benim evim çok büyük,odadan odaya hiçbirşekilde ses gitmiyor,bende çocuğun yanında 24 saat kalmam herhalde. Kalmalımıyım yoksa?Kızlar bebek telsızı alacak mısınız? İlkınde oğlum ıcın chıcco almıştık ama cok para vermiştık, şimdı aynısı 350-400 arası degmez. O zaman evımız dublekstı.şimdı ara kat. Bakıyorum şimdı n11 e. Gıgaset dıye bır markada 120 tl var. Altında kullananların yorumları var o fıyata cok ıyı yorumlar var aklınızda olsunnn
Fiyat çok iyiymiş. Bana hediye geldi ama gelmeseydi kesin alırdım, çocukları çok güzel oyalıyorkızlar oyun halısı aldınız mı şimdi n11 de indirimde gördüm alsam mı nasıl sizce?
http://urun.n11.com/oyun-halisi/bondigo-seruven-ormani-oyun-halisi-P111252364
Aaaa canım,fiyatı çok iyiymiş,bende almayı planlıyordum ama indirim bekliyordum. Alıyım bari bunu.kızlar oyun halısı aldınız mı şimdi n11 de indirimde gördüm alsam mı nasıl sizce?
Fiyat çok iyiymiş. Bana hediye geldi ama gelmeseydi kesin alırdım, çocukları çok güzel oyalıyor
ben de alıyım o zaman kızlar :)Aaaa canım,fiyatı çok iyiymiş,bende almayı planlıyordum ama indirim bekliyordum. Alıyım bari bunu.
ben doktorların hepsine güvenmiyor cogu bence rahatına nasıl geliyorsa öyle yapıyorlar, o yüzden cok korkuyorum öyle bir doktora denk gelmekten..
inşallah hayırlısıyla güzel geçer sınavın canım, üzme kendini hiç..
canım benim tabi ki haklısın bu konuda ama bence üzme kendini daha fazla.. iyiki söylemişsiin eşine.. ama bence öyle sen yokken kafa dağıtmak için gitmiştir sürekli yapacağını sanmıyorum..
başınız sağolsun canımcok üzücü, allah anne babasına sabırlar versin
ayyy keşke ne güzel olur dimi :)
Kızlar bebek telsızı alacak mısınız? İlkınde oğlum ıcın chıcco almıştık ama cok para vermiştık, şimdı aynısı 350-400 arası degmez. O zaman evımız dublekstı.şimdı ara kat. Bakıyorum şimdı n11 e. Gıgaset dıye bır markada 120 tl var. Altında kullananların yorumları var o fıyata cok ıyı yorumlar var aklınızda olsunnn
kızlar oyun halısı aldınız mı şimdi n11 de indirimde gördüm alsam mı nasıl sizce?
Hepsi buradada aynı fiyat,başka birşeyler alıp ordan da alabilirimben de alıyım o zaman kızlar :)
Çocuğun Sıvı alması Lazım anne sütü ya da mama cnm suyu 6. Ayına kadar vermiyoruz anne sütü yeterliSu mu vermemız gerek o zaman eger gec ayılırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?