Anldm canm o zaman Allah yardimciniz olsn arastirmaya baya devam et senn
Ay biz ismi koyduk esimin nenesine gitmistik soylim dedim iate sen ismini biliyo musn kizimizin falan, onda basta dedi dogunca dusunuruz onu da falan tabi ben sokyoo biz koyduk dedm hic bozuntuya vermeden Begum dedim bu sefer de ya iste dilim doncek bi sey olsaydinbu zorms falan tonla sey soyledi.. O aklima geldi
Basiniz sagolsun cnm ya. Cok üzüldüm Allah anne babasina sabirlar versin kolayliklar versin. Sende üzülme kendine dikkt et cnmIyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Ölçüm cihazı aldım cnm,parmaktan kan alıp bakıyoruz. Evet 75 lik yükleme yaptı doktor,onda 140 çıktı.Evde nasil olcuyosun ki sen sekerinii??Bi de sana 75 lik de yapilmis miydi canm tani konmasi icn???
Hayirdir insallahh gidin de biraz dans edin olmazsa
bence KBB ye git canım doktor gerek var demeden antibiyotik kullanma. Git bir görün bakalım belki antibiyotiksiz geçebilecek bir şey olur. Haftasonu araya girmeden bugün git hatta.Kizlar etiketleyemedim hepizinizi cok sagolun Rabbim hic birimize yasatmasin insallah evlat acisini
Dunden grip vardi simdi de Bogazim cok kotu kizlar yutkunamiorum ne yapsam gecer illa ki antbiyotik kullanmak zorundanmiyim kiya da kullananlar var mi aranizda hangi antibiyotikten kullandiniz olmazsa saglik ocagi doktoruna yazdirim o ilactan
Geçmiş olsun evde sıcak şeyler tüket eğer bu yöntemlerle geçmezse muhakkak git ve ilaç yazsınlar çünkü ben ancak antibiyotikle atlatabildim .. Ama sen isim alarak kendi başına gidip alma ilacı olur mu en kötü sağlık ocağına gitKizlar etiketleyemedim hepizinizi cok sagolun Rabbim hic birimize yasatmasin insallah evlat acisini
Dunden grip vardi simdi de Bogazim cok kotu kizlar yutkunamiorum ne yapsam gecer illa ki antbiyotik kullanmak zorundanmiyim kiya da kullananlar var mi aranizda hangi antibiyotikten kullandiniz olmazsa saglik ocagi doktoruna yazdirim o ilactan
Gecmis olsun canim. Antibiyotik degilde ihlamur balli sut filan icmeye calis daha yararli bogazi yumusatir hem pekmezde ayni sekilde. Birde basiniz sagolsun gercekten icim acidi ciz ettiKizlar etiketleyemedim hepizinizi cok sagolun Rabbim hic birimize yasatmasin insallah evlat acisini
Bizimki s ile ama :))bizde eşimle kızımıza Şura ismini düşünüyoruz :)
hayırlı olsun inşaAllah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)Bizimki s ile ama :))
Su olsun bu olsun dedıgın susleme 750-1000 tl ere ne gerek varrrOda suslemede balon kapı susu bur ıkı tul koydular mı 300 tl den baslıyor, salak mıyım ben kapı susunu hastane koyuyor eve alcam ztn. 20 tane balon 10 m tul 30-40 tl yazık gunah, kendımız suslemıştık ılkınde. Anı dedterını de kendım yaparım. Hazır olan bır ıkı sus al tamam işte, HOSGELDIN BEBEĞİM YAZAN tamam işte. Magnet yada dogum şekerı vermek ıstemıyorum mevlutte belkı. Bana anlamsız gelıyor, ınssnlar alıyor ya atıyor yada koyuyor bır yere gıdıyor. Fuzulı masraf, cok guzel kalıtelı bır lokum, çıkolata alırım, yanında da lımonata yada meyvasuyu verırım. Guzel bardaklarla. Tamam işte....
Başınız sağolsun canımIyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Hemen hemen bıttı alcagım şeyler, bana gereklı seyler kaldı, emzırme sutyenı, lohusa pijaması gıbı seyler.
Canım ılkınde gogsume ne kremler aldıysak fayda etmedı o yuzden bında almayacagım. Karbonatlı su ıle sılersen hem yara olmaz hem de bebeğin agzı pamukcuk olmuyormuş dıye duymuştım bır de ayva cekırdegı gogus catlaklarına super gelıyor...Bende de liste var ona göre aldım.. emzirme sütyeni, lohusa pijaması, terlik taç (anne kız takımı :)) kullan at disposeble külotlar.. lohusa külodu ve emzirme atleti de aldım 1 tane.. göğüs kalkanı ve göğüs ucu kremi de aldım canım.. çorapla bir hırka koymayı da unutmayın diyorlar.. Birde yüz havlusu ekledim ben.. paylaşayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?