2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bıraksan onlar koycak yani iyimiş valla bizimkiler de pek telafuz edemez neneler özellikle hani böyle lakap takar gibi söylemelerini de istemem canım ya ne bilim sinir olurum herhalde

Basiniz sagolsun cnm ya. Cok üzüldüm Allah anne babasina sabirlar versin kolayliklar versin. Sende üzülme kendine dikkt et cnm

Kizlar etiketleyemedim hepizinizi cok sagolun Rabbim hic birimize yasatmasin insallah evlat acisini
Dunden grip vardi simdi de Bogazim cok kotu kizlar yutkunamiorum ne yapsam gecer illa ki antbiyotik kullanmak zorundanmiyim ki ya da kullananlar var mi aranizda hangi antibiyotikten kullandiniz olmazsa saglik ocagi doktoruna yazdirim o ilactan

bence KBB ye git canım doktor gerek var demeden antibiyotik kullanma. Git bir görün bakalım belki antibiyotiksiz geçebilecek bir şey olur. Haftasonu araya girmeden bugün git hatta.
Bu arada başınız sağ olsun .

Geçmiş olsun evde sıcak şeyler tüket eğer bu yöntemlerle geçmezse muhakkak git ve ilaç yazsınlar çünkü ben ancak antibiyotikle atlatabildim .. Ama sen isim alarak kendi başına gidip alma ilacı olur mu en kötü sağlık ocağına git

Gecmis olsun canim. Antibiyotik degilde ihlamur balli sut filan icmeye calis daha yararli bogazi yumusatir hem pekmezde ayni sekilde. Birde basiniz sagolsun gercekten icim acidi ciz etti

Kızlar mrb
Dun 4 tane emzık aldımmmyanında kutusu, emzık askısı aldım.
Chichio, 2 tane avent, dr browns. Nuk bulayım onu da alacagım. Ilkıne vermemıştım snr cok cektım bu emzın dıye elimden gelenı yapcam

Hemen hemen bıttı alcagım şeyler, bana gereklı seyler kaldı, emzırme sutyenı, lohusa pijaması gıbı seyler.

Oda suslemede balon kapı susu bur ıkı tul koydular mı 300 tl den baslıyor, salak mıyım ben kapı susunu hastane koyuyor eve alcam ztn. 20 tane balon 10 m tul 30-40 tl yazık gunah, kendımız suslemıştık ılkınde. Anı dedterını de kendım yaparım. Hazır olan bır ıkı sus al tamam işte, HOSGELDIN BEBEĞİM YAZAN tamam işte. Magnet yada dogum şekerı vermek ıstemıyorum mevlutte belkı. Bana anlamsız gelıyor, ınssnlar alıyor ya atıyor yada koyuyor bır yere gıdıyor. Fuzulı masraf, cok guzel kalıtelı bır lokum, çıkolata alırım, yanında da lımonata yada meyvasuyu verırım. Guzel bardaklarla. Tamam işte....

Su olsun bu olsun dedıgın susleme 750-1000 tl ere ne gerek varrr

2-3 tane resım cercevesı alcam içine anne karnındakı bır fotosunu ve dogduktan sonra abısıyle fotosunu ve ailece cekıldıgımız fotoyu cıkartcam koycam hastanede yada evdee

Bırkac tane foto kaydettım oda suslemeyle ılgılı, gonderırum kendı susleyecek olanlara yol gosterırrrr

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin anne babasına sabırlar versin. Sende kendine dikkat et canım biliyosun fazla üzülmek bizlere iyi gelmiyor. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah.

Hemen hemen bıttı alcagım şeyler, bana gereklı seyler kaldı, emzırme sutyenı, lohusa pijaması gıbı seyler.

Bende de liste var ona göre aldım.. emzirme sütyeni, lohusa pijaması, terlik taç (anne kız takımı :)) kullan at disposeble külotlar.. lohusa külodu ve emzirme atleti de aldım 1 tane.. göğüs kalkanı ve göğüs ucu kremi de aldım canım.. çorapla bir hırka koymayı da unutmayın diyorlar.. Birde yüz havlusu ekledim ben.. paylaşayım dedim..

Kızlar bişey sorcam sıze ne kadar dogru merak edıyorum. Ilk hamileliğimde sezeryandı, dogum oğlene dogru olmuştu, narkozdan ayılıp odaya gelmem 13 u bulmuştu, o zamana kdr bebek cok acıkmış ve cok aglamıştı, neyse snr anne sutu aldı. Snr sında sarılık olmak uzereydı, bırcok kişi sunu demiştı, kan sekerı dustugu için sarılık oluyor, sen gelıp emzırene kdr 1-2 kasık sekerlı su verılseydı sarılık olmazdı dıye. Dogru mu bılmıyorum tabı. Tam sarılık olmadı allahtan, ısın verılmedı çok sükür. Dogru mu bu sızce

Canım ılkınde gogsume ne kremler aldıysak fayda etmedı o yuzden bında almayacagım. Karbonatlı su ıle sılersen hem yara olmaz hem de bebeğin agzı pamukcuk olmuyormuş dıye duymuştım bır de ayva cekırdegı gogus catlaklarına super gelıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…